NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Restoran Yönetimi ve Mutfak Tasarımı Otel mutfakları tasarım ve işleyiş süreci NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr
Otel mutfakları tasarım ve işleyiş süreci Bir otelin en büyük gelir kaynağını odalar bölümünden sonra yiyecek-içecek bölümü oluşturur. Yiyecek-İçecek bölümü ise mutfak, bar, restoran, ziyafet ve depolar gibi bölümlerden oluşmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Otel mutfakları tasarım ve işleyiş süreci Otel işletmelerinde mutfağında kaliteli ve hijyenik yemek üretimi sağlıklı ve memnun müşterilerin olmasını sağlar ve sonuç olarak otelin gelirlerinin artmasını sağlar. Fiziki çalışma ortamı, çalışanın veya yöneticinin iş performansı, yöneticinin yönetim anlayışı ve yönetsel zamanın kullanımı gibi hususların iyi düzeyde olması yönetimde verimliliği sağlamaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Otel mutfakları tasarım ve işleyiş süreci Otel mutfaklarının tasarımı ve işleyişi bu unsurlar göz önüne alınarak, kaliteyi ve konuk memnuniyetini sağlamak açısından büyük önem taşımaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©