Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YATAK YAPMA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YATAK YAPMA."— Sunum transkripti:

1 YATAK YAPMA

2 Yastık Kılıfı Takma Teknikleri
Yastık kılıfı, açık ucu yatağı yapan kişiye gelecek şekilde yatağın yastık için ayrılan kısmına serilir. Yastık yatağın üzerine konularak boyuna doğru ikiye katlanır.

3 İkiye katlanmış yastık bir el ile tutulur
İkiye katlanmış yastık bir el ile tutulur. Diğer el ile yastık kılıfı açılarak boylamasına ikiye katlanmış yastık, kılıfın içine sokulur ve yastık kılıfın içine tam olarak girene kadar katlı tutulur.

4 Yatak Açma Servisi İşlemleri (Turn Down Service)

5 Odada kalan konuğun özel isteği üzerine yapılan bir hizmettir
Odada kalan konuğun özel isteği üzerine yapılan bir hizmettir. Konuğun odasının ve yatağının yatmaya hazır hale getirilmesi işlemidir.

6 KAYNAKÇA Akoğlan, K., (2006). Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi. Ankara: Detay Yayıncılık Akoğlan, K., M., Yıldız, E., (2006). Temizlik Ürünlerinin Kullanımı ve Denetimi. Ankara: Detay Yayıncılık Akoğlan, K., M., Yıldız, K., E., (2007). Temizlik Hizmetleri İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık Bulduk, S., (2003). Gıda ve Personel Hijyeni. Ankara: Detay Yayıncılık Gül, Esra. Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Departmanında Malzeme Yönetim Sürecinin Yerleştirilmesine Yönelik Bir Uygulama Çalışması, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Eskişehir, 2007 Koçak, N., (2007). Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni. Ankara: Detay Yayıncılık Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim 0genel Müdürlüğü( 2009). Kat Hizmetleri. Ankara Seymen, O., A., (2008). Konaklama İşletmelerinde Çağdaş Kat Hizmetleri. Ankara: Detay Yayıncılık megep.meb.gov.tr


"YATAK YAPMA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları