Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
IFMB202: FEN VE TEKNOLOJİ PROGRAMI VE PLANLAMA 2016-Bahar Dönemi 2. HAFTA Yrd. Doç. Dr. Bahadır Namdar Fen Bilgisi Eğitimi ABD.
ETKİLİ ÖĞRETİM İÇİN YÖNTEM VE TEKNİKLER
ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİNÇLİ AİLE UYUMLU ÇOCUK PROJESİ.
Bilgisayar Temelli Materyaller Arş. Gör. Esin ERGÜN Dr. Ümmühan AVCI YÜCEL Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme.
T.C. ORDU VALİLİĞİ İlköğretim Müfettişleri Başkanlığı TAM ÖĞRENME MODELİ TAM ÖĞRENME MODELİ.
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
EBA( Eğitim Bilişim Ağı) Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal.
Zihinsel engellilerin sınıflandırılması
RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK 1 YAPILANDIRMACI ÖĞRENME YAKLAŞIMI.
Strogami (Storytelling+Origami)
Öğretim  Öğrenci gelişimini amaçlayan, öğrenmenin başlatılması, sürdürülmesi ve gerçekleştirilmesi için düzenlenen planlı etkinliklerden oluşan bir süreçtir.
KONYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.
XV. ULUSLARARASI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİMİ SEMPOZYUMU
04/02/2011İhsan DEMİREL1. GELİŞTİRİLEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMININ ÖZELLİKLERİ aylık çocuklara yöneliktir. Çocuk merkezlidir. 04/02/2011İhsan.
WEBQUEST (WEB MACERASI)
Etkin Öğretim Sistemi Etkin Öğretim Sistemi Ders Anlatım Föyleri
EĞİTİMDE DRAMA.
Etkin Öğretim Sistemi Etkin Öğretim Sistemi Ders Anlatım Föyleri
GELİŞİMSEL DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ
PROJE TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ
Mann-Whitney U Testi.
BDÖde Kullanılan Yaygın Formatlar
FLİPPED CLASSROOM TERS YÜZ EĞİTİMİ
KAVRAM HARİTALAMA Doç.Dr.Bülent ÇAVAŞ.
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
PROGRAMLI ÖĞRETİM Tanımı:
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
HAYAT BİLGİSİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
Öğretimin Uyarlanması
Eğitsel Rehberlik Yrd. Doç. Dr. Gökhan Atik.
ENGELLİ ÇOCUKLARI TANIMA VE DEĞERLENDİRME
Entegre Müfredat Modeli
ZAFER İLKOKULU BENGİ FAALİYETLERİ
YAŞAM BECERİLERİ -Öfke kontrolü -“Hayır” diyebilme -Israrlara karşı koyabilme -Kendini ortaya koyma -İletişim becerileri -Sorun çözme -Stresle başa.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Eğitim Bilimleri Fakültesi
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Dilek YURTSEVEN Ezgi Arzu GÜNEŞ
KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
Sağlık Bilimleri Fakültesi
ÖZELLİK FAKTÖR KURAMI.
ÖĞRETİM İLKE ve YÖNTEMLERİ
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
PIRLS (The Project of International Reading Language Skills-Uluslararası Okuma Becerileri Projesi) Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu.
Yrd.doç.Dr. H. Deniz GüllerOĞlu
ÖĞRETİMDE PLANLAMA.
1- İmam Hatip Okulları nedir?
Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
ÖĞRETİM ARAÇ-GEREÇLERİNİN SEÇİMİ ve HAZIRLANMASI
EĞİTSEL OYUNLAR.
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
İlk öğretim 2.sınıf 8.ünite
Okul Öncesi Eğitim.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
ÖĞRENME STİLLERİ.
Kaçuv (kanserli çocuklara umut vakfı)
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
TÜRKÇE EĞİTİMİNDE METİNLER VE METİNLERİN İLETİSİ
Pedagojİk Formasyon Sertifika programI ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ Hafta V Prof.Dr.Bülent ÇAVAŞ.
GÖRSEL ARAÇ ÇEŞİTLERİ.
TÜRKÇE EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu BAŞARI TESTLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Sunum transkripti:

Light Up, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için hazırlanmış, 7 seviyeden oluşan bir İngilizce kitap serisidir. Seri, tüm seviyelerde MEB müfredatını takip eder.

YOUNG LEARNERS Light Up 2, 3, 4 ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine hitap eder. 7-10 yaş grubu öğrencilerinin dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefler.

YOUNG LEARNERS Her seviye, Student’s Book, Workbook ve Test Book olmak üzere üç kitaptan oluşur.

STUDENT’S BOOK MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmış 10 üniteden oluşur. Çocukların ilgisini çekecek eğlenceli karakterlerin olduğu bir çizgi roman serisine sahiptir.

STUDENT’S BOOK

STUDENT’S BOOK Dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini çeşitli aktiviteler, puzzle, sticker ve oyunlarla destekler. Konu anlatımları ve alıştırmalar, yaş grubuna hitap eden renkli illüstrasyonlarla zenginleştirilmiştir. Her ünitenin sonunda ünite testleri bulunur.

STUDENT’S BOOK

STUDENT’S BOOK 3, 6 ve 10. ünitelerin sonunda öğrenilen konuların tekrar edilmesini ve pekiştirilmesini sağlayan Check-Up bölümleri vardır. Bu bölümler çeşitli alıştırmalar ve testlerden oluşur.

STUDENT’S BOOK Kitabın sonunda, tüm alıştırma ve testlerin çözümünü içeren cevap anahtarı ve ünitelendirilmiş alfabetik kelime listesi bulunur.

STUDENT’S BOOK Her ünite için hazırlanmış portfolyo çalışmaları, öğrencilerin yaratıcılığını ve bağımsız çalışma becerilerini geliştirmek amacıyla tasarlanmıştır.

WORKBOOK Student’s Book içeriğindeki üniteleri birebir takip eden alıştırmalardan oluşur. Kitabın sonunda, tüm alıştırma ve testlerin çözümünü içeren cevap anahtarı bulunur.

WORKBOOK Her iki ünitede bir, öğrenilen konuların tekrar edilmesini ve pekiştirilmesini sağlayan Check-Up bölümleri vardır. Bu bölümler çeşitli alıştırmalar, bulmacalar, oyunlar ve testlerden oluşur.

TEST BOOK Hem sınıf çalışmasına hem bireysel çalışmaya uygun, tamamı resimli ünite testleri ve genel tekrar testlerinden oluşur. Tüm testlerin cevap anahtarı kitabın sonunda yer alır.

AKILLI TAHTA YAZILIMI Farklı öğrenme türlerine sahip öğrencilerin tümüne hitap etmeyi amaçlayan akıllı tahta yazılımı, interaktif öğrenme ortamı sunar.