Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek"— Sunum transkripti:

1 Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek
AKILLI KİLİT Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek

2 Bizim tasarladığımız uygulama günümüzde yaygınlaşan tablet PC kullanımını daha eğitici yönde etkilemek üzerine kurulu.

3 Günümüzde yaygınlaşan tablet PC kullanımı genel olarak ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrencileri olumsuz yönde etkilemektedir. Tableti asıl amacı dışında kullanan bu çağdaki öğrenciler derse olan ilgilerini kaybedip daha çok oyun sosyal medya ve Youtube videolarına kendilerini vermektedirler. Bizde bu olaydan esinlenerek bu projeyi oluşturmaya karar verdik.

4 Günümüzde bu denli yaygınlaşan bu cihazın kullanımını az da olsa eğitici yönde etkileyebilir miyiz? Yazacağımız program sıradan bir eğitim uygulaması değil, tasarım şu yönde; cihazı çalıştırdığımız zaman ana ekran gelmeden önce eğitici ve öğretici içerikler koymak.

5 Kilit seklinde olacak olan bu program ekranda karşımıza çıkan basit matematik işlemleri olsun İngilizce kelime anlamları olsun çeşitli eğitici bulmacalar vb. şeyler olabilir.

6 Sağ üst köşeye konumlandırdığımız ayarlar bölümünden ebeveynler isterlerse akıllı kilit uygulamasından çıkabilirler veya soruların zorluk derecelerini ayarlayabilirler. Ayrıca zaman dilimi özelliğiyle cihaz açıldıktan sonra aralıklarla sorular sormasını sağlayabilirler. Böylelikle çocuk oyun oynarken oyuna kendini fazla kaptırmaması sağlanabilir.

7 Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. EMRAH SADAY. EMİRHAN ÇAKIR
Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. *EMRAH SADAY *EMİRHAN ÇAKIR *İSMAİL ERKAN


"Çocuklarda tablet PC kullanımını düzenlemek" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları