COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Konu : Hız Kuralları – Takip Mesafesi Kuralları
Advertisements

OEE ve KOBETSU KAIZEN EĞİTİMLERİ Yer : İzmir
Mastarlar.
DİK PRİZMALAR Tabanları birbirine eş herhangi bir çokgen ve yan yüzeyleri taban düzlemlerine dik birer dikdörtgen olan cisimlere dik prizmalar dik prizmalar.
1-) Otoyollara girerken hangi şeridi kullanmak zorunludur
1-) Aşağıdakilerden hangisi trafik suçudur? A) Yaya ve okul geçitlerinde aracı yavaşlatmak B) Gidişe ayrılan sağdaki şeritte seyretmek C) Seyir halindeyken.
Konu : Durma – Duraklama – Parketme Kuralları
BÖLÜM 11 FRENLEME PERFORMANSI VE FRENLER 11.1 FRENLEME PERFORMANSI Taşıtın güvenliğini etkileyen en önemli karakteristiklerden birisi de frenleme performansıdır.
Konu : Araçların Boyutları – Yükleme – Tehlikeli Madde – Otoyol Koruyucu Tertibatı – Bisiklet ve Yaya 1-) Araçlar yüklenirken.
Konu : Çevre ve Sürücü Davranışları
KİRİŞ YÜKLERİ HESABI.
Konu : Öndeki Aracı Geçme – Geçilen Araç Sürücüsünün Uyacağı Kurallar
ÇOCUKLAR İÇİN TRAFİK KURALLARI TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENELİM!...
MODÜL 6 OKUL SERVİS ARACI SÜRÜCÜLERİ İÇİN TRAFİK EĞİTİMİ
YÖNLENDİRME. Yönlendirme ● Statik ● Dinamik ● Kaynakta yönlendirme ● Hop by hop yönlendirme.
ÇEVRE BİLGİSİ Çevre: İnsanı etkileyen ve insanlardan etkilenen dış ortama denir. Çevre koruma: Çevre kirliğini önlemek amacıyla yapılan çalışmalara denir.
IŞIK KİRLİLİĞİ.
EGE SÜRÜCÜ KURSU NEDİM METE (BİZİM HOCA) KADİR MALÇOK 1.
TIBBİ ATIK KAZALARI ANKARA’DA HASTANE ÖNÜNDE TIBBİ ATIK TAŞIYAN KAMYONDA PATLAMA Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nin.
Yağmurda Kayganlık (Yağmurda araba kullanmak).
Kaldırımlar Yayalarındır
DÜZLEM Ölüdeniz Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Ölüdeniz, çok güzel bir turizm beldesidir. Ölüdeniz, durgun deniz yüzeyi özelliği ile bilinir. Ölüdeniz’in.
Trafik Ayrım Düzeni ve Yoğun Trafikte Seyir
Kumaştan hapishane Müzik : Yemen ellerinde.
TAM SAYILAR.
1-a) Şekildeki devrede 5 Gauss yüzeyi belirleyin ve KAY yazın.
ERGEN AİLE İLİŞKİLERİ.
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ
Parametrik Olmayan İstatistik
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
REHBERLİK SERVİSİ.
Fiilimsiler (Eylemsiler)
KUVER AÇMA Diğer takımlar kuver tabağının çevresinde yer alır. Bazı restoranlarda kuver tabağı kullanılmayabilir. Bu durumda peçete kuver tabağından.
MAKİNE ve METAL TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Meksika'da Inka tapınaklarına çıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog,  birkaç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden  uzun.
MESLEK NEDİR? Meslek , ‘bir kişinin hayatını kazanmak geçimini sağlamak için yaptığı iş’ olarak tanımlanmaktadır. Belli bir eğitimi gerektiren bilgi,
TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR VE ÇİZİMLER
KUVVET VE HAREKET.
DÜRÜSTLÜK ÜZERİNE BİR HİKAYE
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
TRAFİK VE ÇEVRE DERS NOTLARI
5.İstasyon 6.İstasyon 4.İstasyon 7.İstasyon 2.İstasyon 1.İstasyon
Fotoğraf Terimleri- Diyafram
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
TRAFİK İŞARET LEVHALARI VE GÖREVLERİ
HOŞGELDİNİZ :23.
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
Ürün Farklılaştırma, Konumlandırma ve Yeniden Konumlandırma
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
Bilgisayar II 26 Nisan-7Mayıs Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş.
Türkiye Futbol Federasyonu 7-8 YAŞ TEMEL HAREKET EĞİTİMİ
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
SIVILAR Sıvıların genel özellikleri şu şekilde sıralanabilir.
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
YAYLAR.
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
Maç Sonucunun Belirlenmesi
Veri ve Türleri Araştırma amacına uygun gözlenen ve kaydedilen değişken ya da değişkenlere veri denir. Olgusal Veriler Yargısal Veriler.
5.6 İKS Dokümantasyonu Her çiftçi için belli dokümanlar ve İKS seviyesinde tutulmalıdır. ( İKS Rehberi 5.6’da belirtildiği gibi) Bu kayıtlar hem iç hem.
KUVVET VE SÜRTÜNME KUVVETİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TYS102 ÖLÇME BİLGİSİ Yrd. Doç. Dr. N. Yasemin EMEKLİ
Sunum transkripti:

COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi Bölüm-6 Öndeki aracı geçme-geçilme kuralları Geçmek isteyen araçlara yol verme kuralları www.coskunlarsurucukursu.com

Öndeki Aracı Geçme Kuralları: BÖLÜM-6 Öndeki Aracı Geçme Kuralları: Aracı geçmek için aşağıdaki  kurallar uygulanır. Arkasından gelen bir başka sürücünün kendisini geçmeye başlamamış olması, Önünde giden sürücünün bir başka aracı geçme niyetini belirten uyarma işaretini vermemiş bulunması, Geçeceği aracın iki yönlü yollarda yeteri kadar ilerisinin görüşe açık ve boş olması, Geçişin, geçilen araçlar için bir güçlük yaratmayacak şekilde ve araçların bu geçişe uygun durumda bulunması mecburidir. www.coskunlarsurucukursu.com

Öndeki Aracı Geçmenin Yasak Olduğu Yerler: BÖLÜM-6 Öndeki Aracı Geçmenin Yasak Olduğu Yerler: Geçmenin herhangi bir trafik işaretiyle yasaklanmış olduğu yerlerde, Görüş yetersizliği olan tepe üstü ve dönemeçlerde, Kavşaklarda ve kavşaklara yaklaşırken, Demiryolu geçitlerine ve bu geçitlere yaklaşırken, Yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken, Gidiş ve geliş için birer şeridi bulunan iki yönlü trafiğin kullanıldığı köprü ve tünellere yaklaşırken www.coskunlarsurucukursu.com

Öndeki Aracı Geçme Kuralları: BÖLÜM-6 Öndeki Aracı Geçme Kuralları: Öndeki aracı geçmek isteyen sürücüler; Arkadan gelen başka bir sürücünün kendisini geçmeye başlamamış olmasına, Geçilecek aracın bir başka aracı geçmek için uygun işareti vermiş olmasına, Geçmede kullanılacak şeridin yeteri kadar ilerisinin görüşe açık ve boş olmasına, Geçişin, geçilen araçlar için herhangi bir güçlük oluşturmayacak şekilde olmasına, Araçlardaki hız farkları ve uzunlukları göz önünde bulundurularak yeterli mesafe ve zamanın olup olmadığına, Karşıdan gelen trafiğin yeteri kadar ilerisinin görüşe açık ve boş olmasına Dikkat etmek zorundadırlar. www.coskunlarsurucukursu.com

Öndeki Aracı Geçme Kuralları: BÖLÜM-6 Öndeki Aracı Geçme Kuralları: www.coskunlarsurucukursu.com

Geçilen Araç Sürücüsünün Uyacağı Kurallar: BÖLÜM-6 Geçilen Araç Sürücüsünün Uyacağı Kurallar: Sürücüler, kendilerini geçmek isteyen aracın duyulur ve görülür işaretini alınca; İki yönlü yollarda sağ kenara yakın gitmek, Bölünmüş yollarda bulunduğu şeridi izlemek, Hızını arttırmamak, Dar taşıt yollarında ve trafiğin yoğun olduğu yollarda yavaş giden araçlar kendilerini geçmek isteyen araçlara yol vermek için kenara yanaşmak, gerekiyorsa durmak zorundadırlar. Sürücülerin, kendilerini geçmek isteyenlere dönüş lambaları ile geç işaret vermeleri yasaktır. www.coskunlarsurucukursu.com

COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Test : 6 www.coskunlarsurucukursu.com