2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Adnan BOSTAN MOBSAD Yönetim Kurulu Başkanı İSO
Advertisements

İşletme Politikası 7 – 8 Mart Üretim / Pazarlama Politikaları.
Mastarlar.
Hasan Hüseyin Savaş EPİAŞ Genel Müdürü
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Türkiye Elektrik Piyasası Süreci (1/2)
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
Müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olarak kalite yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve ISO tarafından yayınlanmış.
Stratejik Pazarlama 4. Hafta
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
Endüstriyel Pazarlar ve Endüstriyel Tüketici
Page 1 hhh. Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Kulübü HOŞGELDİNİZ.
HÜSEYİN ARSLAN Okul Müdürü. VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; dünya denizcilik sektöründe rekabet edebilmek için,
NEDEN BANKA VAR? İlk çağlarda Din adamları Bankacı
Bölüm 8: Tedarik Zinciri Yönetimi ve Sanal Pazar Kurumsal Kaynak Planlaması Prof. Mary Sumner Çeviren Sinan Berkdemir Şubat
ZAMAN Ç İ ZELGELER İ İ LE VER İ ML İ L İ K ANAL İ Z İ BİTİRME ÖDEVİ.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
Türkiye’de Endüstriyel Atık Yönetimi ve Yapılan Çalışmalar 7
Pazarlama İlkeleri.
DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
ÇAĞRI MERKEZİ CRM YAZILIMI İÇERİK ÖRNEĞİ
GEÇİCİ İŞ EKİPMANLARI KONUSUNDA YAPILAN ÇALIŞMALAR
Tedarik Zincirinde Satın Alma ve Örgütsel İlişkiler
Konu 9 ISO-9000 Kalite Güvencesi Standartları
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
Proje Dosyası - Belgeleme - Raporlama
Öğr. Gör. Dr. İnanç GÜNEY Adana MYO
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
PROF. DR. ORHAN TORKUL ARŞ. GÖR. M. RAŞİT CESUR
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
İhracat Genel Müdürlüğü
Pazarlama Yönetimi Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
MAKİNE ve METAL TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
Ürün veya Hizmet Satışı
ISO 9001:2015 standardı – 8. Maddenin Tanıtımı
Vizyon Kronolojisi Kuruluş
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
Üretim ve Üretim Yönetimi Temel Bilgileri
WEB PROJE YÖNETİMİ Ahmet TAŞTAN.

Erdem Danyer 1,2* , N.Gamze YÖRÜK 2
Bölüm 4: Tarımsal ürünlerin pazarlama fonksiyonları
Futbol Yetenek Avcısı AOFScout.
Arduino ile Köprülü Vinç Kablosuz Kontrolü
FI – Finansal Muhasebe Genel Sunumu
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.
D o l p h i n M Doğal Taş Üretim Takip & Kaynak Planlaması Yazılımı
Tedarik Zinciri Yönetimi:
Tedarik Zinciri Yönetimi:
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
LOJ436 Lojistik Yönetimi Ders – I
Lojistik ve Lojistik Operasyonlar
Örgütlerde STRATEJİK PLANLAMA
EGEDENİZ TEKSTİL Canias ERP Projesi Ferdi KAYGUSUZER
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME ve ÜRÜN YAŞAM SÜRECİ STRATEJİLERİ
YAĞ BİTKİLERİNDE DESTEKLEME POLİTİKALRININ
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ÜRETİM HATLARI
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Paydaşlar, Yöneticiler ve Etik
Sunum transkripti:

2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik Elektronik sektörleri başta olmak üzere tüm pazarların özellikli yay taleplerine, çözüm ortağı ve proje bazlı olarak hizmet vermektedir. İç piyasa ve yurtdışı müşterileri ile; OEM, Aftermarket piyasaları kapsamında sürdürülebilir ilişkilerini korumakta ve geliştirmektedir.

Yönetim 2 Beyza Yaka 4 Üretim & Planlama Kalite Pazarlama ve Satış Çalışan Profilimiz Yönetim 2 Beyza Yaka 4 Üretim & Planlama Kalite Pazarlama ve Satış Mühendislik & Metot 1 Muhasebe Mavi Yaka 20 TOPLAM 34

Dış Kaynaklı Operasyonlar 1.Isıl işlem Susuz yay çeliği malzemeler için müşteri istekleri doğrultusunda her türlü ısıl işlem hizmeti, onaylı tedarikçilerimiz tarafından karşılanmaktadır. 2.Kaplama Çinko Kaplama Cr+3, Mangan / Çinko Fosfat, Dacromet, Kataforez, Delta-tone gibi istenilen kaplama türleri, onaylı tedarikçilerimiz tarafından karşılanmaktadır.

Yay Tasarımı Teknik ekibimiz özellikli yayların istenen çalışma şartlarına uygun tasarımları doğrulayarak müşterilerimiz ile ortak bir çalışma içine girer. Yayın boyutsal ölçüleri, çalışma aralıkları ve kuvvet değerleri ile istenen ömür süresini yüksek kılmak ve nihai ürünün performansını artırmak üzere uygun tasarımı önerirler.

ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ BASKI YAYLARI 0.1 mm – 14.0 mm Aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ ÇEKME YAYLARI 0.5 mm – 10.0 mm aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

ÜRETİM KABİLİYETLERİMİZ TELFORM YAYLAR 0.4 mm – 11.0 mm aralığındaki tel kalınlıklarında; yüksek karbonlu çelik tel, paslanmaz tel ve galvanizli tel malzemeleri ile üretilir.

Üretilebilirlik, Kalite ve Sevkiyat Müşterilerimizin paylaştığı teknik resim ve / veya ürün numuneleri üzerinden, mühendislik metot bölümümüz tarafından tasarım doğrulama çalışmaları yapılır. Fiyat teklifi sunulur. Müşteri onayından sonra ilk numune çalışmalarına başlanır. Seri üretim öncesi, ön seri üretim çalışmaları sırasında müşterilerin talepleri doğrultusunda PPAP çalışmaları; müşteri özel istekleri ve standartları gereği yürütülür. Seri üretim süreçleri; kalite standartlarında, müşterilerimizin tarafımıza ilettiği kesin sipariş termin tarihleri ve tahmini sipariş programı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Ürünler, istenilen ambalaj ve nakliye şekline göre sevkedilir.

Asyay Kalite Sistemi Asyay, ISO 9001: 2015 Kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip olup, bununla beraber TS 16949 sistemi gereği, müşteri beklentileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmektedir. 1. Giriş Kalite Kontrol 1.a. Yaylık çelik hammaddeler EN 10270 standardına göre, 1.b. Ambalaj malzemeleri ve diğer yardımcı malzemeler, kalite yönetim sistemine göre kontrol edilmektedir. 2. Üretim Proses Kontrol Kontrol planında tanımlanmış frekanslarda alınan numuneler üzerinden proses kontrolleri sağlanarak üretim operasyonları gerçekleştirilir. 3. Final Kalite Kontrol Kalite yönetim sistemi prosedürlerinde tanımlı, final kontrol planı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

BMC Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş Referanslarımız, Tofaş Türk Otomotiv A.Ş BMC Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş Magneti Marelli Mako Elektrik A.Ş, Bursa Demirören Group , İzmir Tüpraş A.Ş. ,İzmir Türk Traktör A.Ş.,Ankara Aselsan A.Ş , Ankara Tübitak A.Ş , Ankara Martur A.Ş ,Bursa Akdülger A.Ş.,Bursa Denizler Otomotiv , Bursa Vestel A.Ş , Manisa ECA Gurup , Manisa Termodinamik Aş, İzmir

ASYAY MAKİNA SANAYİ TİCARET A.Ş. FABRİKA : İTOB ORG.SAN.BÖLG.10020 SK NO:5 MENDERES –İZMİR Tel:232 458 00 32 Fax :232 458 00 33 ŞUBE : 5615/5 sokak No:2 Çamdibi / İZMİR Tel: 232 458 01 32 info@asyay.com

D-U-N-S ® NUMBER50 -295 -2081 TEŞEKKÜR EDERİZ.