ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MATTA 17. İSA’NIN GÖRÜNÜMÜ DEĞIŞIYOR Altı gün sonra İsa, yanına yalnız Petrus, Yakup ve Yakup'un kardeşi Yuhanna'yı alarak yüksek bir dağa çıktı. Onların.
Advertisements

Değerli Arkadaşlar, aşağıdaki sorular 7. ve 8. sınıflar için özel hazırlanmış dil bilgisi kitabımızdan yararlanılarak oluşturulmuştur. Kendi okulumuzda.
PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version. PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının.
Güçlü ve kararlı ol. Tanrın RAB'bin verdiği görevleri yerine getir. Onun yollarında yürü ve Musa'nın yasasında yazıldığı gibi Tanrı'nın kurallarına, buyruklarına,
TANIMI: TANIMI: Görevdeş sözcükleri,söz öbeklerini veya cümleleri birbirine bağlayan sözcüklere bağlaç denir. Genel olarak söylenirse ya görevdeş öğeleri.
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
Paragraf Nedir? & Herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına kadar olan bölümüdür. & Duygu, düşünce, istekleri anlatım tekniklerinden yararlanarak.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI Zeynep KAHYA Rehber Öğretmen.
EQUIZSHOW.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
KONUŞMA VE BİZ Emin ÖZDEMİR. Bizi biz kılan konuşma gücümüzdür.Bu gücü yitirdiğimizde, dilsizleştiğimizi düşünelim. Suskunun dayanılmaz köleliğine düşeriz.Dış.
EYLEM. EYLEM KİPLERİ A-HABER(BİLDİRME)KİPLERİ B-DİLEK(TASARLAMA)KİPLERİ.
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER. SORU ÇÖZERKEN!!! Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur. Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur.
40 ALTIN. Küçük Abdulkadir okumak, bilgili, kültürlü bir insan olmak istiyordu. Annesi, babasından kalan 40 altını kıyafetinin koltuğunun altına dikti.
SEMİNER ÇALIŞMASI 23 Haziran 2017
Zaten onlarla adaştı... Adı : Gül 'dü...
It’s My Life It’s My Choice
yapIlarIna göre fİİller
Eğitim anlayışımız, bizi farklı kılan ayrıştırıcı yaklaşımımız...
Hz. İsa Prof. Dr. Şadi Eren.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
Niçin Yaratıldık?
Planlı Yaşamak.
ÖFKE KONTROLÜ ZORBALIK
REHBERLİK SERVİSİ.
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Yoktan var olmaz bir duygu.
İNANILMAZ AMA GERÇEK. > Okulun ilk gününde 5
HİN 304- PURANALAR Konu: Bhāgavata Purāṇa’dan Örnek Efsaneler I
Ne denli az şeyiniz kalırsa, kaygılanacak o kadar az şeyiniz olur
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
Dursun Budak Eymir Kasabası İ.Ö.O
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
TELİF HAKKI.
Arkadaş, Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde Tanrıya bir Dua etmeyi sıklıkla unuturuz ama mailimizi kontrol etmeyi unutmayız. Bu yüzden , bize.
YOKLUK VE BUTLAN HUKUKİ İŞLEMLERDE HÜKÜMSÜZLÜK
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
GAZİKENT İMKB ORTAOKULU
NESİLDEN GELEN GÜNAHLAR
TELİF HAKKI.
Hıristiyanlığın Kutsal Kitapları
Soğanın sırrı Tıklayınız lütfen.
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN.
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Yazı Sistemleri.
Bir varmış bir yokmuş. Büyüdüğü zaman ne olacağını çok merak eden bir çocuk varmış…
Güdücülerin işine 3 bakış
Arkadaş, Çalışmaktan yorgun düştüğümüz günlerimizde Tanrıya bir Dua etmeyi sıklıkla unuturuz ama mailimizi kontrol etmeyi unutmayız. Bu yüzden , bize.
İNSAN NE İÇİN YARATILDI ?
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Nitel araştırma soruları sorma ve soru formu oluşturma
Bir Peygamber Tanıyorum: Hz. Salih (a. s.)
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Ders İçeriği Nicel araştırma adımları
ПРИЛОЗИ.
Ara parçası – ve kalabalık
Ruhsal yetki nasıl kazanılır ?
2 - DEDELER ZAMANI İBRAHİM'in hayatı Yaratılış bölüm
ÇOBANLIK Rabbin yüreğine göre ...
A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü
5. SINIF 1. ÜNİTE ALLAH İNANCI.
SINAV KAYGISI VE ÇOCUK RUH SAĞLIĞI
Sunum transkripti:

ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI) GÖKSEL MAHKEME-3 ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)

Çağrı tomarları

AMACIMIZ Göksek Baba’nın yalnızca Bizim için olan benzersiz kişiye özel - isteğini bilip bunu yerine getirmek için yaratıldık. Kol 1:9…tam bir bilgelik ve ruhsal anlayışla Tanrı'nın isteğini bütünüyle bilmenizi dilemekten geri kalmadık.

Mez 139:16 ….Bana ayrılan günlerin hiçbiri gelmeden, Hepsi senin kitabına yazılmıştı.

TANRININ HAYATINIZ İÇİN OLAN PLANINI YERİNE GETİRMEK. ibraniler 10:7 O zaman şöyle dedim: 'Kutsal Yazı tomarında Benim için yazıldığı gibi, Senin isteğini yapmak üzere, Ey Tanrı, işte geldim.'"   TANRININ HAYATINIZ İÇİN OLAN PLANINI YERİNE GETİRMEK. Tanrının amacının hayatlarımızda yerine gelmesini istiyor muyuz? Göksel tomarlar :kişilerin ve ulusların yaratılıştan önce Tanrının onlar için olan amaç ve planlarını içerirler. Bunları yerine getirmek için geldik. Bunları yapıp yapmadığımıza göre yargılanacağız veya ödüllendirileceğiz.

Yeremya 1:5 "Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni Yeremya 1:5 "Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni. Doğmadan önce seni ayırdım, Uluslara peygamber atadım." Efesliler 2:10 Çünkü biz Tanrı'nın yapıtıyız, O'nun önceden hazırladığı iyi işleri yapmak üzere Mesih İsa'da yaratıldık.

Yüreğimizi hazırlamak 1Yu 3:21 Sevgili kardeşlerim, yüreğimiz bizi suçlamazsa, Tanrı'nın önünde cesaretimiz olur, O'ndan ne dilersek alırız. Çünkü O'nun buyruklarını yerine getiriyor, O'nu hoşnut eden şeyleri yapıyoruz.

dua Göksel Babam söz eylem ve düşüncelerimde işlediğim günahlar için beni bağışla. Yüreğimi korumadığım için beni bağışla. Yüreğimde bağışlamazlığa yer verdiğim için tövbe ediyorum. Rab sana göre Baktığımız-dokunduğumuz- kokladığımız-dinlediğimiz-tattığımız yanlış olan ne varsa bizleri bunlardan bağışla. Rab şimdi şu anda yüreklerimizi temizle lütfen. Rab yüreklerimizi SENİN amaçların için temizle ve hazırla.

Göksel Babam, benim ve benden önceki nesil bu tomarda yazılanları bozdu. Şimdi buna sebep olan her lanet sözü-yanlış anlaşmaları ve eklemeleri-putperestliği-büyücülüğü bu kitaptan dışarı atıyorum. Bunları yakıyorum ve yok ediyorum   Bugünden başlayarak benim kitabımda ihlal ettiğim –itaatsizlik ettiğim -suistimal ettiğim her olayı kaldırmanı istiyorum Rab. Bunları benim kayıtlarımdan sil ve geleceğimden çıkar.

Kutsal Ruh ,ben daha doğmadan Tanrının benim için olan amaçlarına beni geri getirmeni senden istiyorum. Bu amaçları yerine getirmeye hazır ve kararlı olduğumu söylüyorum. Bugün ve bu andan başlayarak benim için yazılanlar yerine gelsin . Ve şimdi imanla beyan ediyorum ki benim hakkımda yazılan Tanrısal amaçlar hayatımda görülecektir.

Rab İsa hayatımda senin bana verdiğin çağrı va amaca göre düzenleme ve değişiklik yapmana izin veriyorum. Gökteki isteğin –gökte benim için yazılanlar benim hakkımdaki tasarıların yeryüzünde hayatımda gerçeğe dönüşsün. Rab senin istemediğin ama benim yaşadığım korku-nefret- endişe imansızlık-şüphe- yoksulluk-hastalık-kaygı gibi senden olmayanları bu yazılı tomarlardan silmeni istiyorum.

Kutsal Ruh benim çağrı kitabımı Gökte ve yerde mühürle. İsa Mesihin kanıyla ve Kutsal Ruhun gücüyle korunarak benim için yazılı olan göksel amaçları yerine geleceğine iman ediyorum. Tanrının benim için kusursuz ve en iyi amacının tam ortasında olduğumu beyan ediyorum. Tanrının egemenliğinde bana ait yeri almayı seçiyorum.