Mehmet zeki obdan ilkokulu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TATVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
Advertisements

Diyadin İmam Hatip Lisesi Eğitim Öğretim yılında toplamda 4 sınıf ve 146 dokuzuncu sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. İmam.
DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ. İÇİNDEKİLER  DESTEK EĞİTİM HİZMETLERİ OKULLARDA DESTEK EĞİTİM HİZMETİ NERELERDE VERİLİR? NEDEN DESTEK EĞİTİM? DESTEK EĞİTİM.
DEZAVANTAJLı ÇOCUKLARDA EĞITIM HAKKı YENI ORHANLı ORTAOKULU – ÖZGÜR KAYA.
İMAM HATİP ORTAOKUL VE LİSELERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GÜNDEMİ 1- Açılış ve Tanışma 2- Memnuniyet Anketi Analizi 3-Değerlendirme (Sayın Kâmil AYDOĞAN) 4-İlimizdeki.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
T.C. ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMLIĞI 75. YIL CUMHURİYET ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Kamu Personel Yönetimine İlişkin Sorunlar. Kamu kurumlarının sahip olduğu insan kaynağı ve bu insan kaynağının nicelik ve niteliği özelde kurumsal kapasitenin.
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Öznur DUMAN ELGÜL ZEKA. ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ DEĞİŞİMLER Duygu değişimlerinin hızı ve üst düzeyde yaşandığını önceden bilmek bu duygular yaşandığında.
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ 1. YILLARA GÖRE TABAN PUAN TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ 2.
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Şube Md Yılı Faaliyet Raporu Sunumu.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
TARIM ALANI. Okulumuz serası Çukurova Kalkınma ajansı projesi kapsamında 2013 yılında yapılmıştır. Seralarımız toplam 1.5 dönüm olmak üzere iki seradan.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal Atatürk’ün Öğrenim Hayatı
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
OKUL- ÇEVRE İLİŞKİLERİ
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
KINIK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OKUL TANITIMI
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ANADOLU LİSESİ
KONU:OKULUMUN TARİHİ SUNUSU
TURGUT ÖZAL ANADOLU LİSESİ
ZAFER İLKOKULU BENGİ FAALİYETLERİ
Aile Atölyeleri Projesi
BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
K.İ.H.O. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
Fransa Eğitim Sistemi Dr. Yar Ali METE.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT YUSUF TUNA GÜZEY İLKOKULU EKİM 2017
ORTAOKULA GEÇİŞ.
Çocuk şiddeti bir İMDAT ÇIĞLIĞI olarak karşımızdadır ve toplumsal hastalığın belirtisi olan bir yüksek ateştir. Şiddet uygulayan çocukların da “çaresizlik.
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
HACILAR ALİ İHSAN KALMAZ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Barınma Merkezi Çok Programlı Anadolu Lisesi
Müfitcan ÖZKÖYLÜ CUMHURİYET İLKOKULU REHBERLİK SERVİSİ
MUZAFFER SARISÖZEN GÜZEL SANATLAR LİSESİ
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
GAZİKENT İMKB ORTAOKULU
T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YALINAYAK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
ÜNİVERSİTEDE YABANCI DİL ÖĞRETİMİNDE İNTERNET KULLANIMINA İLİŞKİN ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ Mehmet AKSÜT Nihat ÇAKIN 
Eğitimde Ölçülen Bilişsel Özellikler
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
Sunum transkripti:

Mehmet zeki obdan ilkokulu Adres: Mimar Sinan Mahallesi 512.Sokak No:3 Dilovası/KOCAELİ Elektronik Ağ: http://mehmetzekiobdanio.meb.k12.tr e-posta:701819@meb.k12.tr Tel: 262 754 21 49 Faks: 262 754 51 27

OKULUMUZUN KONUMU

TARİHÇE: Okulumuz 1972 yılında Aşağı Çerkeşli Mahallesi İlkokulu olarak eğitime başlamıştır.  KİMAŞ AŞ sahibi Mehmet Zeki OBDAN tarafından 1977 yılında yaptırılan yeni bina ile adı Mehmet Zeki OBDAN ilkokulu olarak değiştirilmiştir. İlk yapıldığında 5 derslik olan okul daha sonraki yıllarda yapılan ek binalarla bugün 3 bina ve 60 derslik olarak hizmete devam ediyor. İlk yapılan bina yıkılmış yerine 3 katlı bir bina yapılmış, daha sonra 4 katlı ek bina , en son olarak 2004 yılında 3 katlı yeni bina yapılmıştır. Okulumuz ilçenin merkezi okuludur. Şimdiye kadar 2730 öğrenciyi mezun etmiştir.

Mehmet Zeki OBDAN Kimdir? 1927 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Orta tahsilini İstanbul’da yapmış, çok genç yaşta iş hayatına atılmış ve çeşitli ticari faaliyetlerde bulunmuştur. Milli eğitim camiasında, bugüne kadar yaptığı önemli katkıları kısaca şöyledir; Kocaeli ili Gebze ilçesinde Dilovası beldesinde kendi adına bir ilkokul yaptırmış bulunmaktadır. İstanbul ili Pendik ilçesinde yaptırmış olduğu ortaokul bulunmaktadır(Gülizar-Zeki Obdan Ortaokulu). İstanbul ili Pendik ilçesinde yaptığı önemli bağış katkıları ile yapılan bir lise bulunmaktadır. (Gülizar-Zeki Obdan lisesi) Kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı bulunduğu Yıldız Plastik Koll.Şti. ve “Muzaffer Akpınar Vakfı-Edremit” aracılığı ile yoksul 121 öğrenciye karşılıksız burs verilmektedir. İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir cami, Edremit Devlet Hastanesi’nde 3 klinik, Mehmet Zeki Obdan’ın iş hayatı dışında memleketine ve halkına hizmetlerinin örneğidir. Mehmet Zeki Obdan 21/07/1993 tarihinde İstanbul’da vefat etmiştir.

Okulumuzda bulunan birimler 22 derslik Özel eğitim sınıfı 3 idari oda Yabancılara Türkçe eğitimi sınıfı Öğretmenler odası Eğitim uygulama sahası Mutfak Kantin Alternatif eğitim sınıfı Mescit Bitki dikim uygulama bahçesi Kütüphane İlkyardım odası Misafir okul için idari odalar ve öğretmenler odası Rehberlik odası Destek eğitim odası Çok amaçlı salon

Öğrenci sayisi 2017/2018 634 öğrenci 1. sınıf 190 öğrenci Özel eğitim 6 öğrenci 2016/2017 156 mezun 2017/2018 190 yeni kayıt

Öğretmen sayisi PERSONEL SAYILARI Türkçe Öğretici (Sözleşmeli) MÜDÜR 1 MÜDÜR YARDIMCISI 2 REHBER ÖĞRETMEN SINIF ÖĞRETMENİ (KADROLU) 18 SINIF ÖĞRETMENİ (ÜCRETLİ) 5 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ (görevlendirme) ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ KADROLU ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ ÜCRETLİ Türkçe Öğretici (Sözleşmeli) KADROLU TOPLAM 25 GENEL TOPLAM 32

Yürütülen projeler Etkin okuma projesi; haftalık olarak okunan kitaplardan sınav yapılarak ödüllendirilmesi Çevremizi koruyalım; lale soğanlarının dikimi Atık kağıt,atık pil ve atık yağ toplama Bir masal da sen anlat; özel eğitim sınıfı öğrencilerinin tanınmış kişiler eşliğinde bir masalı canlandırması Sevgiyi paylaşmak için engel yok

Kurslar ve egzersizler Masa tenisi Satranç Resim Türkçe matematik Zeka oyunları Çocuk oyunları Koro Halk oyunları Okuma yazma (yetişkinlere)

Bizi izlemeye devam edin.