Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ"— Sunum transkripti:

1 BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ

2 OKUL KÜLTÜRÜ Okulumuz 1928 yılında kurulmuştur.

3 OKUL KÜLTÜRÜ 1928 yılında köy meydanındaki köy odasında açılmıştır. Birkaç yıl burada faaliyet gösterdikten sonra şimdiki okul bahçesinin güney kısmında köylülerin çabasıyla yeni okul yapılmıştır yılına kadar bu bina faal iken kifayetsiz kalmış yazında şimdiki ortaokul binası yapılmış. İlköğretim olunca ortaokullara yetersiz gelen okul binası, ortaokul öğrencileri birkaç yıl Bademli Ortaokuluna taşımışlar yılında şimdiki ilkokul binası yapılarak faal duruma gelmiştir. Şu an iki okul olarak Ortaokul bünyesinde 114 aktif öğrencisi ile Ortaokul olarak devam etmektedir.

4 OKUL KÜLTÜRÜ Okulumuzun amacı; sağlıklı, mutlu, başarılı, ailesine, kendisine ve ülkesine yararlı insanlar yetiştirmektir.

5 OKUL KÜLTÜRÜ Geçim kaynağını tarım ve hayvancılıkla sağlayan bir sosyo-ekonomik çevrede bulunmaktadır. Bu sosyo-ekonomik düzeyin dışına çıkacak, çevresini ve ülkesini tanımaya dönük bir görev yerine getirmek.

6 OKUL KÜLTÜRÜ Okulumuz kırsal alanda yer almaktadır. Okul yemekhanesi ve oyun bahçesi bulunmaktadır. Fatih Projesi kapsamında her sınıfta etkileşimli tahtalar aktif olarak kullanılmaktadır.

7 OKUL KÜLTÜRÜ Okul binasında derslik sayısı yetersiz olduğundan ilkokul binasından ek derslik kullanılmaktadır. Sağlıklı, mutlu, saygılı, ahlaklı ve başarılı bir eğitim düzeni içerisinde çalışmak.. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerin en büyük beklentisidir.

8 OKUL KÜLTÜRÜ Öğrencilerinin bir meslek sahibi olarak köy ortamından çıkmaları ise velilerin büyük beklentisi içerisindedir.

9 OKUL KÜLTÜRÜ Öğrenci merkezli, bireysel eğitim anlayışına sahip, şiddete karşı, etkili iletişim becerilerini geliştirmiş, teknolojiyi etkin kullanan, geleceğe dönük projeler üretebilen öğrencilerin sadece zihinsel gelişimleriyle değil, psikolojik ve fiziksel gelişimleriyle de yakından ilgilenen bir eğitim anlayışına sahip olmak.


"BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları