TUI-2.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Advertisements

ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
PAZAR RAPORLARI_2013.
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI:
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
TURİZM COĞRAFYASI.
PAZAR RAPORLARI_2013.
İZMİR SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ (izsatu)
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.
Mersin Calling 22 Ekim 2009 Mersin. Dış Pazarlardaki Son Durum Küresel kriz sonrası, Avrupa piyasalarında, tur operatörlerinde, seyahat acentalarında.
Geçmişi & Geleceği Birleştirmek Konferans ve Workshoplar 26 Eylül 2012 tarihinde Olympos‘da.
Kerem Köfteoğlu TUYED Başkanı 17 Mart 2011 Kayseri Kültür Turisti Kimdir, Ne İster?
GİRİŞ A) TANIM Turizm hukuku, turisti ve turizm endüstrisi kuruluşlarını ilgilendiren kurallar topluluğudur. B) NİTELİKLERİ Evrensel nitelikli kurallar.
Stratejik Kararlar  2006 : Artema’nın yeniden yapılandırılması  2007 : Vitra Kartal fabrikasının, Bozüyük tesislerine taşınması  2008 : Burgbad’ın.
Proje Adı : Mali Performansa Genel Bakış Bölüm Adı : Sunanın Adı:
AKDENİZ BÖLGESİ’NİN EKONOMİK ÖZELLİKLERİ
DÜNYA’DA YÜKSELEN DEĞER
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
Yaşlı Turizminde Türkiye
Ulaşım Sorunları.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
GİRİŞ GİRİŞ Turizm ve seyahatin geleceğine bakmak, dumanlı kristal bir küreye bakmakla eş değer anlam taşımaktadır. Sizlere geleceği gösterebilmemiz.
GİRİŞ İnsanlar seyahat ederken çok geniş bir yelpazede turizm hizmetlerine ihtiyaç duyarlar. Bu hizmetler uçak biletlerini, araç kiralamayı, konaklama.
“Tüm hayatım boyunca dolaştım, seyahat de ettim
Global Yaşlı Bakımı Turizminde Türkiye Rol Sahibi Olabilir mi? Uzm.Dr.Sinan İBİŞ Medikal Turizm Derneği / CEO Flavius Şirketler Grubu / CEO Flavius International.
TURİZM PAZARLAMASINA GİRİŞ
Türkiye Turizmi EKONOMİ KOORDİNASYON KURULU 22 Temmuz 2009.
Turizm Sektöründe Bilişim ve İnternet 1. Oturum.
FAİZ HESAPLAMALARI.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
1. M.I.C.E.Meetings (Toplantı) - Incentives (Teşvik Gezisi) - Congress (Kongre) - Exhibitions (Sergi) sözcüklerinin baş harflerinden oluşur ve tüm bu.
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
İSVEÇ KRALLIĞI (2017 YILI SUNUMU)
TCHIBO MERVE NUR ÜNER.
Sağlıkta Marka şehir olmak
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
T.C. Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi
TCHİBO Ağahan köse
Merve ÇAKMAK.
KONGRE TURİZMİNİN DİĞER TURİZM TÜRLERİ İLE İLİŞKİLERİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Türkiye’nin Alternatif Turizm SWOT Analizi -Tartışma-
Özel İlgi Turizmi Tanımları
KÜLTÜR TURİZMİ.
ÖZEL İLGİ TURİZMİ (Alternatif ve Sürdürülebilirlik Kavramları)-2
TANTUR.
THOMAS COOK-2.
Yeni Turist • daha sık ve kısa süreli tatile çıkıyor,
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
DIANA.
Setur-2.
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
ONLINE SEYAHAT PAZARI.
Diana Tour.
MÜŞTERİ KAVRAMI Piyasadaki herhangi bir ürünü satın alan ya da faydalanan bu kişiler tüketici olarak adlandırılmaktadır. Ancak, ürün farklılaşması talep.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
 İNSANLARI TURİZME YÖNELTEN NEDENLER  Turizmin öznesi olan insan yüzyıllardır seyahat etmektir.  Sanayi devrimine kadar dini, askeri ve ticari amaçla.
Sunum transkripti:

TUI-2

TUI Travel PLC, kitle turizmi faaliyetlerinin yanı sıra, destinasyon yönetimi ve deniz, macera, spor ve kayak turları gibi özelleştirilmiş turizm hizmetleri sunan şirketleri de bünyesinde bulundurması sebebiyle sektörde farklılık yaratmaktadır.Kişiye özel  uçak bileti danışmanlığı, destinasyon yönetimi, araç kiralama ve iş ve tatil amaçlı seyahatlerin düzenlenmesi gibi hizmetler sunmaktadır.

TUI Travel, 2000 yılında Tan Tur’u satın alarak Türkiye’deki konumunu güçlendirmiştir. TUİ’nin Türkiye'de 7 tane Magic Life, 4 tane Robinson, 4 Iberotel ve 1 tane Nordotel olmak üzere toplam 16 tesisi bulunmaktadır.  TUI Travel, 2006 yılında Avrupa’dan Türkiye’ye yaklaşık 1,7 milyonun üzerinde ziyaretçi getirmiştir.

Turizm Gazetesi’ndeki habere göre; Yılın sekiz aylık dönemi geride kalırken çeşitli ülkelerden Antalya’ya turist getiren tur operatörleri sıralamasındaki yarış TUI-Tantur ile Oti-Odeon arasında yaşanıyor. ( 2015 )

TUI’nin Tantur’u Ocak-Ağustos aylarını kapsayan dönemde çeşitli ülkelerden Antalya 899 bin turist getirerek ilk sırada yer alırken, O’nu ikinci sırada 689 bin kişi ile Oti Holding bünyesindeki Odeon izliyor. TUI-Tantur geçen yılın sekiz ayında getirdiği turist sayısını yüzde 7 artırırken Odeon’un turist sayısı geçen yıla göre yüzde 18 düşmesine karşın 2. Sırada yer aldı.

2012’ de :

2014’de