Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
bahaŞAH tasarım Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Advertisements

Lütfen SESLİ izleyiniz... ( Müzik: Vangelis )
Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur.
Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …
İnsanlar Müzik Brave Heard Film Müziği Şiir: Can Yücel Hazırlayan:
Adı yok.
Kur'an Aklımızı Kullanmamızı İster. Konuyla ilgili ayetler: 1- "Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?
1 SÖZCÜKTE ANLAM ÖZELLİKLERİ TÜRKÇE / Sözcükte Anlam Özellikleri.
Değerli Arkadaşlar, aşağıdaki sorular 7. ve 8. sınıflar için özel hazırlanmış dil bilgisi kitabımızdan yararlanılarak oluşturulmuştur. Kendi okulumuzda.
BİBLİYOGRAFYA (Bibliography) Tanım: Kitapları, özellikle fiziksel özellikleri ve içeriklerine göre niteleme sanatı; kitapların fiziksel nesneler ve.
BİYOM BİYOM; aynı iklim koşullarının yaşandığı ve bunun paralelinde aynı bitki örtüsüne sahip olan geniş coğrafi alanlardır. Canlıları ve yaşadıkları ortamı.
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
İSİM GRUBU. Bu konu için önerilen literatür: 1. İSİM TAMLAMASI: Leyla Karahan, Türkçede Söz Dizimi, Akçağ Yayınları, 2008, İYELİK GRUBU VE İSİM.
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
Aile Hayatı. “Ey insanlar! Sizi bir özden yaratan ve ondan da eşini yaratan; ikisinden birçok erkek ve kadın (meydana geti- rip) yayan Rabbinize karşı.
İstiklâl Marşı şâiri yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Emine Şerife Hanım, babası Temiz Tahir Efendidir. İlk tahsiline Emir Buhâri Mahalle Mektebinde.
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme
5-SORUMLULUK GÖREVİNİ TAM YERİNE GETİRMEMİŞ OLANIN VİCDAN YARASINA , NE MAZERETİN ÇARESİ,NE İLACIN ŞİFASI ÇARE GETİRMEZ. MEVLANA.
Hacı Bayram Veli Camii.  Yer: Ankara, Türkiye  Coğrafi Koordinatlar:39°56 ′ ″ K32°51 ′ ″ D  İnanç: İslam  İnşaat Başlangıç Tarihi: 1427.
GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
YÖREYE AİT BİLGİLER ÇAYDAÇIRA MALZEMELERİ ÇAYDAÇIRA OYUNU.
Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ.
ÜNLEM İŞARETİ !.
“BEN ÇOCUĞUM HAKLARIMLA VARIM”
BİYOGRAFİ Sanatta, bilimde, politikada veya başka alanlarda tanınmış kişilerin yaşamlarını anlatan yazı türüne biyografi (yaşam öyküsü) denir. "Biyografi"
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
ZAMIRLER(ADILLAR). ZAMİR (ADILLAR) İsimlerin yerine kullanılan sözcüklerdir. Bütün zamirler sıfatlardan farklı olarak isim çekim eki alabilir.
ISTiKLAL MARSI iSTiKLAL MARŞI Mehmet Akif Ersoy
4 oğul 4 mevsim... SLAYTCAFE.COM
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
1. RİP Kıyıdan / Plajdan denize doğru olan bir akıntıdır.
DEPREM.
ŞEHİDİM BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN,ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
YÜZ TANIMA SİSTEMİ *u* Yüz tanıma sistemi yüzümüzü nasıl tanır?
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Arzular başka şey, Hatıralar başka
Ben Sana Geldim Mevlânâ Translated By; Nilüfer Dursun
HİDROGRAFİ VE OŞİNOGRAFİ
GAZİ ANADOLU LİSESİ 52.KÜTÜPHANELER HAFTASI PROGRAMI.
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
NOKTA VE ÇİZGİ.
Konu: Purāṇalar ve Genel Özellikleri II
EŞ & ZIT (KARŞIT) VE EŞ SESLİ KELİMELER
Lütfen Sesli İzleyin.
YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ.
TÜRKÇE FATMANUR ŞAHİN 6/A 523.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
BİREYSEL MOTİVASYON TEKNİKLERİ
Yoktan var olmaz bir duygu.
4.KONU Kirchoff Gerilim Kanunları.
SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Fahri TEKİNOL PSİKOLOJİK DANIŞMAN
DOSTLUK VE ARKADAŞLIK.
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
Çok yorgunsunuz ve canınız da
YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ.
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
REFAH SİSTEMLERİ DERS 1 DOÇ. DR. MEHMET M. ÖZAYDIN.
SIRADIŞI ÖĞRENCİ ÇALIŞMALARI
Bu slaytı sununuza eklemek için
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …
CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI BİLEMEZDİM Kİ.
SLAYT.
CİHANGİR ÇAĞLAR ZAMİRLER
TÜRKÇE EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
Avukat Barkın Gültekin
100.Yıl İlkokulu /A Sınıfı K Sesi Hece Çalışması
Profesör öğrencilerine “stres yönetimi” konusunda ders veriyordu...
Sunum transkripti:

Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz … 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır.

dostlar ırmak gibidir Can YÜCEL 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. Can YÜCEL

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. DOSTLAR IRMAK GiBiDiR… KiMiNiN SUYU AZ, KiMiNiN ÇOK , KiMiNDE ELLERiNiZ ISLANIR YALNIZCA, KiMiNDE RUHUNUZ YIKANIR BOYDAN BOYA …

iNSANLAR VARDIR; ÜSTÜ NiLÜFERLERLE KAPLI, BULANIK BiR GÖL GiBi… 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; ÜSTÜ NiLÜFERLERLE KAPLI, BULANIK BiR GÖL GiBi… NE KADAR UĞRAŞSANIZ GÖRÜNMEZ DiBi. UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ ÇEKiCi, ALDATICI, iÇiNE DALDIĞINIZDA NE KADAR YANILTICI.... NE ZAMAN NE GELECEĞiNi BiLEMEZSiNiZ; SOKULMAKTAN KORKARSINIZ, GÜVENEMEZSiNiZ!

DALDIKÇA TANIRSINIZ; YANINDA KENDiNiZi iÇi BOŞ SANIRSINIZ. iNSANLAR VARDIR; DERiN BIR OKYANUS... iLK ANDA ÜRKÜTÜR, KORKUTUR SiZi. DERiNLiKLERiNDE SAKLIDIR GiZi, DALDIKÇA ANLARSINIZ, DALDIKÇA TANIRSINIZ; YANINDA KENDiNiZi iÇi BOŞ SANIRSINIZ. 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR, COŞKUN BiR AKARSU... YAKLAŞMAYA GELMEZ, ALIR SÜRÜKLER. TUTUNACAK YER GÖSTERMEZ BEYAZ KÖPÜKLER! NE ZAMAN NEREDE BIRAKACAĞI BELLi OLMAZ; BU TiP iNSANLA BiR ÖMÜR DOLMAZ.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; SAKiN AKAN BiR DERE... iNSANI RAHATLATIR, HUZUR VERiR GÖNÜLLERE. YANINDA OLMAK BAŞLI BAŞINA BIR MUTLULUK. SESiNDE, GÖRÜNTÜSÜNDE TATLI BiR DURGUNLUK.

5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. iNSANLAR VARDIR; ÇEŞiT ÇEŞiT, TiP TiP. HER BiRi BAŞKA BiR KARAKTERE SAHiP. GÖRMELi, iNCELEMELi, DOĞRUYU BULMALI. HER ŞEYDEN ÖNEMLiSi iNSAN, iNSAN OLMALI...

iNSANLAR VARDIR; BERRAK, PIRIL PIRIL BiR DENiZ iNSANLAR VARDIR; BERRAK, PIRIL PIRIL BiR DENiZ. BOŞA GiTMEZ NE KADAR GÜVENSENiZ. DiBiNi GÖRÜRSÜNÜZ HER ŞEY MEYDANDA. KORKMADAN DALARSINIZ, SiZi SARAR BiR ANDA. iÇi DIŞI BiRDiR ÇEKiNME ONDAN. HER SÖZÜ iÇTENDiR, HER DAVRANIŞI CANDAN... 5846 sayılı Fikir ve sanat eserleri kanununa göre tasarım hakki, noterlikçe bahaŞAH TASARIM adına onaylanmıştır. Can YÜCEL