Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI."— Sunum transkripti:

1 SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI

2 Kanatlarıma yüklediğim sonsuz sevgini,
Çıngın ile yanan uçsuz yüreğimi, Huzur dolan her hücremi, Dolaştım durdum toprak, gök ve denizi, Her dilde anlattım durdum, Mevlana'nın bitmeyen sevgisini.

3 Gezdiğim her yerde seni andım Mevlana,
Gittiğim her sokak ve şehre seni taşıdım, İlahi sevgi ışığınla aydınlandım, Ve insanları sevginle aydınlattım, Huzur okyanusunda Bir damla suda çoğaldım,

4 Seni andım Mevlana, Gittiğim her yerde seni anlattım, Anlattıkça çoğaldım, Çoğaldıkça kalktı gözümdeki perde, Yüreğimdeki huzur ve ben sende buldum içimdeki derde çare.

5 Nehir oldum deli deli akan, Irmak oldum çağlayan taşan, Deniz oldum dalga dalga vuran, Okyanus oldum derin ve sakin ulaşılmayan, Ben sende, Ben oldum sonsuz huzuru ruhuma kazıyan.

6 Güneş oldum sevginle ısıtan,
Sevgi tohumlarını yeşertip, Boy boy sevgi çiçekleri açtıran, Dertlere merhem, Hastalara derman, Sevginin ışığını her yere yansıtan

7 Gezdiğim yerlerde adın duruyor, Baktığım her yerde Varlığın dile geliyor, Var olmanın huzuru ruhuma doluyor Bu Can; Ancak sende huzuru buluyor.

8 Ben bir Can, Sen bir Can, Her yer Can. Gelin Can'lar birlik olalım, İlahi aşkla yanıp tutuşalım, Fani dertleri unutalım, Gönül gözünde buluşalım.

9 ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI CAN AKIN MEVLANA FOTOGRAF SERGİLERİNDEN GÖRÜNTÜLER


"SENİ ANDIM MEVLANA CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları