Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ATATÜRK’ÜN OKUDUGU OKULLAR
Advertisements

ÇOCUKLARIMIZA ANNE BABA OLARAK NE YAPMALIYIZ
KISSADAN HİSSELER.
GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN EN BASİT KURALLARI…
1 ? “Dünyanın her yerinde gözyaşının
ses düğmesini açabilirsiniz ilerlemek için ‘mouse’u tıklayınız.
ATATÜRK'ün HAYATI
TÜRKÇE SÖZCÜK.
SEVGİLİ ANNE VE BABALAR
Sesli Dinleyiniz Mutluyum Diye Üzgünüm 1964 Donald McCullin, İngiltere Kıbrıs'ta bir Türk kadın Rumlar tarafından öldürülen kocasının yasını tutuyor.
SUÇ ve CEZA DOSTOYEVSKİ
Masal mı,problem mi? Okuyalım çözelim..
TIME OF MY LIFE Yönetmen: Nic Balthazar Yapımcı: Peter BOUCKAERT(Eyeworks) Yapım Yılı: 2012 Oyuncular: Koen De GRAVES, Ben SEGERS, Lotte PINOY, Felix MAESSCHALCK,
Aşağıdaki kabakları iki arkadaş kendi aralarında paylaştıklarında her birine kaçar tane düşer ? 8 : 2 = 4.
Karanlıklar uzaklaştı
40 Yaşımda ben….
OSMANİYE ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
LUT (AS) VE ŞUAYB (AS)’IN KIZLARI İLE ÖRNEK İLİŞKİLERİ
Güvenli İnternet kullanımı ve İnternet ortamında Cinsel İstismar
BİR ANNE YA DA BABANIN ÇOCUĞU İÇİN YAPABİLECEĞİ
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
18 MART ÇANAKKALE.
SEÇİLİN HİKAYESİ RESİM SEVGİDEN YOKSUN ÇOCUKLARIN BÜYÜMESİ, YÜRÜMESİ, KONUŞMASI gecikir. ZEKA DÜZEYİNDE GERİLEME olur. Çocuğun kişilik ve başarı ortamı.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK GENÇLİK DAİRELERİ AİLE DEVLET İLİŞKİLERİ.
Galiba artık yalnız düşlerimizde yaşayabileceğimiz zamanların güzelliklerini anlatıyordu.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Genelkumay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın 16 Mart 2007'de İstanbul'da Harp Akademileri'nde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimine hiç değinmediği,
ZAMAN PROBLEMLERİ.
ÇANAKKALE ZAFERİ yılında I. Dünya Savaşı'nın başlamasıyla İtilaf devletleri bu isteklerini gerçekleştirme fırsatının doğduğuna inandılar. Bu inançla.
“YARINLARA DEĞER KATAR”
İlk çağlarda vahşi hayatın,günümüzde ise
ATATÜRKÜN ÖĞRENİM HAYATI
OTUZ BEŞ YAŞ.
İletişim zor bir süreç midir?
Tetikçi Shooter Filmin Orjinal Adı: Shooter Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2007 Yapım Yılı Ve Yapım Yeri : ABD Tür: Aksiyon Süre: 124 Dk. Yönetmen: Antoine.
ATATÜRK VE CUMHURİYET. BEN İLYAS ÖZTÜRK SİLKAR İLKÖĞRETİM OKULU 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
ZOR GENÇLER ile BAŞA ÇIKMA
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
ONUR ÜNLÜ.
Bir Başkadır Benim Memleketim. Burası bizim güzel ülkemiz ; bize bir anne gibi bakan, bize üzerindeki her şeyini cömertçe veren eşsiz toprak, eşsiz vatan,
BARIŞ MANÇO’NUN HAYATI
Türk Silahlı Kuvvetlerinde Psikolojik Danışman Olmak
HAZIRLAYANLAR SULTAN BİLİR NURSEL ÇINAR ESRA YAĞAN M. CAN KAZAN
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
PRATİK ÇÖZÜMÜ
MAYIS 2017 AYINA AİT FİLM GÖSTERİSİ PROĞRAM AKIŞI
KÜÇÜK SANATÇILAR ÖYKÜ YAZIYOR
MOTİVASYON ÇOCUKLARIMIZ NE İSTER?.
Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
FİGHT CLUB – DÖVÜŞ KULÜBÜ
Savaşın Nedenleri 1870 yılında siyasi birliğini kuran İtalya'nın sömürge yarışında geri kalması Sanayileşmesini tamamlayan İtalya'nın ham madde ve Pazar.
Galiba artık yalnız düşlerimizde yaşayabileceğimiz zamanların güzelliklerini anlatıyordu.
FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)
1- Bir Eczacı oral kontraseptiflerin doğum kontrolünde kullanılmasına karşıdır. Bu ilaç reçetesinde yazılı olarak gelen hastaya bile bu ilacı satmak istememektedir.
GENÇLERDE UYUM.
William Wyler Hayatı ve Filmleri
-Piyanist- Roman Polanski
DERİN DEVLET ! Ben , bir derin devlet üyesiyim .. Artık sırları saklamamaya karar verdim ... Tüm dünyaya örgütümü ve sırlarının tamamını deşifre ediyorum.
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
OSMAN HAMDİ BEY HAZIRLAYAN AHMET REŞİT BOSTANOĞLU.
2018 Mart Ayı Film Gösterimi /08. 03
HALİDE EDİP ADIVAR.
Sunum transkripti:

Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017) 04.01.2017 -05.01.2017 13.30 SOYSUZLAR ÇETESİ=INGLOURİOUS BASTERDS “Quentin Tarantino filmi" Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar. Öte yandan Avrupa'nın farklı bir ülkesinde kendi askerlerini Nazilere karşı örgütleyen yahudi Teğmen Raine amacına ulaşmak için çeşitli planlar kurmaktadır. Shosanna, Teğmen Raine ve Alman aktrisin yolları, Shosanna'nın işlettiği bir sinema salonunda kesişecektir.  Aykırı yönetmen Quentin Tarantino'nun yazıp yönettiği, başrollerini ise Brad Pitt ve Diane Kruger'ın paylaştığı film sekiz dalda Oscar'a aday gösterilmiştir.

11.01.2017 -12.01.2017 13.30 Mutlu aile defteri Sert ve otoriter bir mizaca sahip Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk günün birinde damdan düşer. Bu olay yıllar önce kendisinden koşa koşa kaçmış olan evlatlarını yeniden aynı çatı altında buluşturur. Yıldırım Bey artık daha güçlü, daha hızlı ve daha öfkelidir. Ve çocuklarının sakladığı sırları ortaya çıkarmakta kararlıdır. Çocukları ise yalanlarını sürdürmeye çalışırken her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Kafası gittikçe karışan Yıldırım bey, yalanların, dolanların hangisi kime ait bir süre sonra ayırt edemez olur.

18.01.2017 -19.01.2017 13.30 ZİNDAN ADASI = SHUTTER İSLAND Polis şefi Teddy Daniels (DiCaprio) bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gelir. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden tekinsiz bir hale gelecek, soruşturma derinleştikçe Teddy ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir yüzleşecek ve şok edici sırlar açığa çıkacaktır.

25.01.2017 -26.01.2017 13.30 BANA MASAL ANLATMA İstanbul Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir...