Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın."— Sunum transkripti:

1 İSMAİL ACUN

2 ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın öğretmenle tanışmaya, 17 yaşına kadar öğretmenlerle tanışırsın ama bazıları vardır ki onları hiçbir zaman unutamazsın. Aynı bu mesajı okuyan öğretmenim’miz gibi.

3 24KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Sizi çok seviyoruz siz bizim herşeyimizsiniz Gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerini eseridir. Siz bu dünyada en iyi öğretmensiniz öğretmenler günü’nüz kutlu olsun Sizi seven öğrencileriniz.

4 ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Sen bizleri bu vatan için yetiştiren, en zor anlarımızda bizlere yardım eli uzatan, yeri geldiğinde bir arkadaş gibi sır tutan canım öğretmenimiz. Seni çok seviyoruz. Öğretmen dediği zaman o kesin doğrudur. Annem babam doğru değil dese bile doğrudur. Çünkü öğretmenim’miz öyle söyledi.

5 ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Bizim öğretmeni’miz iyi kalpli, güler yüzlü, kocaman yürekli, sevgi doludur. Bizim öğretmeni’miz öğretmenlerin en iyisidir. Öğretmen hiçbir öğrencisinin kötülüğünü istemeyen, iyi kötü ayrımı yapmadan bütün öğrencilerine eşit şeklide yaklaşmalıdır.

6 ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Sizi defter üzerinde değil kalbimizin içinde seviyoruz canım öğretmenimiz.. Bu dünyada kalbimdeki her sevgi sınanabilir ama öğretmenim’miz size olan sevgim asla sınanalamaz. Dünyada her şeye değer biçmek mümkündür, fakat öğretmenin eserine asla değer biçilemez.

7 ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN

8

9 CANIM ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. İSMAİL ACUN SINIF ÖĞRETMENİMİZ HAZIRLAYAN: 7/A ÖĞRENCİLERİ


"İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları