MARMARİSTEYİM YUSUF CANTÜRK Hazırlayan: Ertun Doğudan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Eğitimde Hedefler ve Hedef Türleri
Advertisements

ÜNİTE : 7 IŞIK VE SES. IŞIK Işık, cisimleri görmemizi ve etrafın aydınlanmasını sağlayan bir enerji türüdür. Işık yayan cisimlere ışık kaynağı denir.
Sizi Tahmin Edelim.. Bu program verdiğiniz bilgilere göre yüzünüzün şeklini tahmin eder. Sonuçta sisin resminizi çıkarır. Doğru sonuç için doğru bilgilerin.
SUNU HAZIRLAMA PROGRAMI: powerpoint
Deva Hastanesi 1. Hastane açabilmek için gerekli olan belgeler;  Faaliyet izin belgesi  Ruhsat  Özel hastaneler yönetmeliğine uygun belgeler.
Göksel KURT Türkçe Öğretmeni1 1. BÜYÜK ÜNLÜ UYUMU.
Hayalle Gerçek Arasında Rumeli Hisar’ından Bir Boğaz Manzarası.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
EK FİİL (EK EYLEM). İsim soylu sözcüklere eklenerek onları cümle içinde yüklem yapan; basit zamanlı fiillere gelerek de onları birleşik zamanlı olmasını.
Hazırlayan: Muharrem Toptaş.   Sanal joystick günümüzde birçok mobil oyunda kullanılmakta. Oyun geliştiricileri geliştirdikleri bir çok oyunda bu tarz.
Paragraf Nedir? & Herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına kadar olan bölümüdür. & Duygu, düşünce, istekleri anlatım tekniklerinden yararlanarak.
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Ahmet Seydi.
SES BİLGİSİ SES: 1-Kulağımızla duyabildiğimiz, doğadaki titreşimlere ses denir. 2-Dilin en küçük parçasına “ses” denir. HARF: Dildeki seslerin, yazıdaki.
POWER POİNT’TE SUNU HAZIRLIYORUM POWER POİNT’TE SUNU HAZIRLIYORUM PowerPoint, “Microsoft Office” paketinin programlarından biridir.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA NASIL OLUR? EYYÜBİYE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
YÖREYE AİT BİLGİLER ÇAYDAÇIRA MALZEMELERİ ÇAYDAÇIRA OYUNU.
Tel: İstanbul'u Dinliyorum İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; Önce hafiften bir rüzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaçlarda;
BESLENME VİTAMİNLER. D Vitamini Yağda çözünen vitaminlerdendir. En temel görevi kemik gelişimidir.
Ankara’ya 10 km uzaklıktaki Çubuk Barajı inşaatı sürerken boru hattının da döşenmesine başlandı. Çubuk Barajı yüzetsel sularını filtre etmek ve kente.
Gezi Yazısı. Gezi yazısı bir yazarın gezdiği, gördüğü yerleri edebi bir üslûpla anlattığı bir yazı türü. Gezi yazılarından oluşan esere seyâhatnâme denir.
Çin ile ilgili resimler Çin ile ilgili yazılar Çin ile ilgili karikatürler.
Hazırlayan.  Einstein'ın fizik alanındaki çalışmaları modern bilimi büyük ölçüde etkiledi. Kendisi özellikle zaman ve uzay için düzenlenmiş bağlılık.
 Tac Mahal, Hindistan'ın Agra şehrinde, yıllarında inşa edilmiş anıt mezar.Hindistan  İslâm türbe mimarisinin en önemli eserlerinden birisi.
YALIN YÖNETİM YALIN SAĞLIK.
SENİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE... Müzik Brave Heard Film Müziği.
ŞUBAT 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
SANAYİ İNKILABI 18. yüzyılda ilk olarak İngiltere'de başlayan, daha sonra diğer Avrupa ülkelerine yayılan, etkileri bakımından tüm dünyayı sarsan önemli.
Kırkyama.
Kitap Kapağı Tasarımı ve Özellikleri
ŞUBAT 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
Hazırlayan: Ahmet Eren Tomak
2013’e başlarken....
tarih: 21 Mart Diyarbakır
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
ATATÜRK’ÜN MERSİN GEZİSİNDEN BİR ANISI
İSLAMİYET VE TÜRKLER.
ESER ELEMENT ANALİZ METOTLARI
ARAŞTIRMA METOTLARI ÖDEV:
Photoshop ile Arka plan Silinmesi
ANONİM HALK ŞİİRİ.
Slaytı kendi akışına bırakınız Hazırlayan
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Yazım kuralları konusunun önemli bölümlerinden birisi de –de ve –ki eklerinin yazımıdır. Bu belgede konu ayrıntılı olarak işlenmiştir. ADI: AYDIN SOYADI:
kısa metrajlı yazı ses düğmesini açabilirsiniz
MESLEK SEÇİMİ ve ÖNEMİ.
Son zamanlarda adı sık sık terör olayları ile
Spiritüellik.
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
hazırlayan : Begüm Yılmaz
KULLANILAN MALZEMELER
DOĞAL SAYILAR TEST SORULARI
SERVETİFÜNUN EDEBİYATI
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
Bilinçli Tercih Seminerine
Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi.
Yeşilcan’la Temiz Hava İlkokul
Z z Z Z Hazırlayan: Nurhan UZ.
MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU
6.Sınıf İngilizce(Saatler Konusu)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ODTÜMİST MENTORLUK PROGRAMI
TÜRKÇE EĞİTİMİNDE METİNLER VE METİNLERİN İLETİSİ
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
14. EKİPLE ÖĞRETİM İKİ KAFA TEK KAFADAN DAHA İYİDİR ( Two heads are better than one) ingiliz atasözü.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
ARAŞTIRMANIN YAZILMASI II: BİÇİMSEL KOŞULLAR
ÖĞRETMEN.
İki insanın iyi geçinmesi,hiç kusursuz olmaları ile değil,
Sunum transkripti:

MARMARİSTEYİM YUSUF CANTÜRK Hazırlayan: Ertun Doğudan

Yalıda kalıyorum elli yılda ilk defa, Sefa sürüyorum MARMARİSte sefa Yalıda kalıyorum elli yılda ilk defa, Sefa sürüyorum MARMARİSte sefa. yakından geçiyor,şahane beyaz yatlar, Yatıp güneşlenir beyaz tenli avratlar.

Deniz kızı sanki , denizde yüzenler, Önümden geçiyor huri gibi güzeller, Beyaz yelkenliler zevke zevk katıyor, Sarışını , esmeri sere serpe yatıyor

Marmarisin gündüzü bir alem,gecesi bir başka Rıhtım boyu gezileri pek de revaçta, Mehtap altında süzülen görkemli yatlarda, Ezgiler var, gitarlı,kemanlı çoğu serenatlarda.

Tempo tutar sanki motor sesleri, Birbirine karışır Turistlerin NO Ve YESleri. Marmarisin denizi sanki bir havuz, Mehtaplı gecelerde ,gözü okşar yakamoz.

Ünlüdür Marmarisin ünlü Çam balı, Çabuk geçiyor günlerim saydım sayalı Ünlüdür Marmarisin ünlü Çam balı, Çabuk geçiyor günlerim saydım sayalı. Elli yılda onbeş gün bir rüya, bir düş, Hüzün duyarım yaklaştıkça Cennetten dönüş.