Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi."— Sunum transkripti:

1 Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi

2 Armada Teras Kapasite Armada Salon Kapasite
İstanbul’u sevenlerin ve romantizmin buluştuğu yer; Armada Teras’ta özellikle yaz aylarının tadı bir başkadır. Çünkü yaz; Armada Otel’in, Marmara Denizi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya üçgeninde odaklaşan muhteşem manzarasının, tüm güzelliğiyle kendini ortaya çıkardığı mevsimdir.. Ve en başta bu nedenle, Armada Otel ve Teras, yaz düğünlerinin ve romantik âşıkların gözdesi olur... Kapasite Armada Teras, özel davetlerde ve 8’er ve 10’ar kişilik yuvarlak masa düzeninde; en çok 300 kişi, Kokteyl düzeninde ise 400 kişi kapasitelidir. Armada Salon İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan Armada Otel’deki türlü etkinlik, davet ve eğlenceler ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğün, nikâh ve nişanlar… İşte Armada Salon, bunların çoğunun ev sahibi ve tanığıdır… Kimlikli bir nişan töreni isteyen çiftler, Armada Salon’da arzu ettikleri atmosferi yaratarak hayallerini gerçekleştirme imkânına sahip oluyor. Armada Otel’in içten, konuksever ve deneyimli personeli ise kusursuz bir töreni gerçekleştirmek amacıyla var güçleriyle çalışarak çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. Kapasite Armada Salon, özel davetlerde 8’er ve 10’ar kişilik yuvarlak masa düzeninde en çok 300, Kokteyl düzeninde ise 350 kişi kapasitelidir.

3 Barbaros ve Preveze Salonları
Armada Kapalı Teras Kapalı Teras Marmara Denizi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya’nın aynı yerde ve aynı anda seyredilebildiği muhteşem manzaranın keyfi, serin havalarda saydam çatılı, camekânlı Kapalı Teras'ta sürdürülür. İç açıcı bitkilerden oluşan canlı dekoru ve romantik atmosferi ile Kapalı Teras, İstanbul'a sunulan bir "Kış Bahçesi" özelliği taşır. Kış boyunca alakart lokanta olarak hizmet veren Kapalı Teras; oturma düzeninde 140, kokteyllerde 200 kişi kapasitelidir. Kapasite Barbaros-Preveze Salonu Barbaros ve Preveze Salonları Osmanlı-Türk sivil mimarisi üslubunda dekore edilen Armada Otel’in tarzını yansıtan çok amaçlı toplantı salonları “Barbaros” ve “Preveze”, 100 kişiye kadar yemekli davetler için idealdir. Arzu edildiği takdirde salon içinde stilize edilmiş İstanbul sokak arabalarından Armada usulü ikramlar ve hazırlanacak “Sedirli Köşe”, misafirlerinize otantik bir deneyim yaşatmanıza da olanak sağlar.

4 Vezir Menü Hünkâr Menü Menü Fiyatlarımıza Dahil Olan Hizmetlerimiz
Nişan davet menüsü ve limitsiz yerli içki Nişan pasta maketi ve dilim pasta ikramı Pasta töreni sırasında “Şampanya” ikramı Davet öncesi 4 kişilik “Menü Tadımı” Aile hazırlık salonu Süsleme paketleri Ses Sistemi-Işık Sistemi-DJ 5 araca kadar ücretsiz otopark hizmeti Armada Otel’de yapacağınız Kına Gecesi organizasyonlarınızda %15 İndirim. Kişisel düğün danışmanlık hizmeti (Ziyafet Ekibi) Menü Alternatifleri Vezir Menü Hünkâr Menü Soğuk İştah Açıcılar Tabağı: 6 Çeşitli - Zeytinyağlı Sarma, Çerkes Tavuğu, Beyaz Peynir, Patlıcan Salata, Yoğurtlu Semizotu, Humus Ara Sıcaklar: Filibe Köfte, Peynirli Muska Böreği, Patates Kroket Ana Yemek: İç Pilavlı Piliç Dolması Nişan Pastası Mevsim Meyveleri ( ortaya ) Limitsiz Yerli İçki ve Meşrubat Soğuk İştah Açıcılar Tabağı: 8 Çeşitli - Zeytinyağlı Sarma, Çerkes Tavuğu, Beyaz Peynir, Patlıcan Salata, Mini İmam Bayıldı, Haydari, Fava, Kırmızı Biber Marine Ara Sıcaklar: Filibe Köfte, Sebzeli Sigara Böreği, Kabak Mücver, Piliç Külbastı Ana Yemek: Dana Etli Hünkâr Beğendi Nişan Pastası Mevsim Meyveleri ( ortaya ) Limitsiz Yerli İçki ve Meşrubat


"Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları