LC WAIKIKI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Advertisements

BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Elektrik Piyasası Kanunu
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
“HİÇBİR GEMİ, SENİ KİTAPLAR KADAR UZAĞA GÖTÜREMEZ”
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
Menkul kıymetler Kişilerin yatırım amacı ile edindikleri ortaklık ve alacak hakkı sağlayan ve çıkarılması için sermaye piyasası kurulundan izin alınan.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1

Hızlı Tüketim Ürünleri
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
Bilişim Ortağınız.
“Satış ve pazarlamada her şeyi doğru yapmış
Klinik hizmetlerinde veteriner hekime yardımcı olan, yetkileri kapsamında veteriner hekim gözetiminde veya gözetim olmaksızın tedavi ve koruyucu tıp.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
GİRİŞİMCİ.
Logo.
Özgür yazılım nedir?. Enver ALTIN
Deneme 1. Deneme 2 Deneme 3.
Oğuz Engiz Zincir Hastanelerde Gelinen Nokta ve Gelecek Vizyonu
Fahriye OBUT.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN DOĞANCAN DEMİR.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
Hazırlayan: Selim ERDEM
Alibaba.com Marka Hikayesi
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
FAHRİYE OBUT
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
1947 yılında İsveçli girişimci Erling Persson tarafından kurulmuştur.
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
HALİDİN SÖNMEZ
H&M Sunumu Hazırlayan; Elif TEK
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
Fahriye OBUT
HAZIRLAYAN Muhammed YAYLA
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Marka Hikayesi Betül GÜLER
ALİBABA GROUP FULYA KARAYAZI
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
H&M MARKA HİKAYESİ ERDEM OKTAY
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Hazırlayan: Hasan ACAR
Merve ÇAKMAK.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
Muhammet Onur ÖZÇELİKÇİ Reklamcılık 4. Sınıf N.Ö.
Setur-2.
Diana Tour.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü
TÜRKİYE TEKSTİL, ÖRME, GİYİM VE DERİ SANAYİİ İŞÇİLERİ SENDİKASI.
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
DENEME.
DENEME
Sunum transkripti:

LC WAIKIKI

LC Waikiki, kısa ismiyle LCW, yaklaşık 22 LC Waikiki, kısa ismiyle LCW, yaklaşık 22.000’den fazla çalışanı ve 32 ülkede 684 mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciridir. İsmini Hawaii adasında bulunan Waikiki plajından ve Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harflerinden almaktadır.

1985 yılında Fransa’da kurulmuştur. Kurucusu George Amoual’dır 1985 yılında Fransa’da kurulmuştur.Kurucusu George Amoual’dır. Hizmet bölgesi olarak Tüm dünya üzerinde hizmet vermektedir. Fransa'da mağazalaşmaya giden şirket 1988 yılı itibarı ile üretim ihtiyacının bir bölümünün karşılanması amacıyla Türkiye'de bulunan daha sonraları Taha Grup adını alacak olan Taha Tekstil ile çalışmaya başladı.

İlerleyen yıllarda perakende sektörüne de yatırım yapmak isteyen Taha Grup, LC Waikiki’nin Türkiye lisansını alarak Türkiye'de çeşitli noktalarda markayı satışa sundu. LC Waikiki “İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” felsefesi ile bugün 35 ülkede 741 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşılabilir modanın keyfini yaşatmaktadır.

BİzİM gözümüzden sorunlarI ve çözümlerİ

Sorun 1 : Müşteriler mağazalarda beğendikleri bir ürünü denenmek istediğinde; deneme kabinleri önünde uzun süre beklemek zorunda kalmaktadır.Buda mağazalarda kabin sayısının yetersiz olduğunun göstergesidir.

Çözüm 2 : Bayramlarda ve özel günlerde belirli bölgelere taşınabilir kabinler eklenerek müşterilere kolaylık sağlanması. Kabin sayısında artışa gidilebilir. Kabin bölgelerinde düzeni sağlayacak personel görevlendirilmelidir.

SORUN 2 : Müşteriler ürünü satın almak için kasaya yöneldiklerinde ise tekrar uzun bir kuyrukla karşılaşmaktadırlar.Buda kasa bölümü için personel sayısının eksikliğinden kaynaklanmaktadır.

Çözüm 2 : Kasaların çocuk ve erkek reyonlarına da eklenmesi. Kasa sayısında ve personelinde artışa gidilebilir. Mağazalara ‘Jet Kasa’ adı verilen kasiyer gerektirmiyen, kasalar konulabilir.

HazIrlayanlar Büşra Gül Bayar 2070150021 Zehra Kalbent 2070150031 Burak Yarımbaş 2070150017 Utku Andıç 2070150019 Tolga Tan 2070150070