PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ TOPLANTISI GÜNDEMİ (1)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
Advertisements

Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
geçiniz (f5) ve çift tıklayınız !
TÜRKİYE’DE ÇOCUK DOSTU ŞEHİRLERİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ATILACAK ADIMLAR ÇDŞ Toplantısı Ankara Nisan 2006.
Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Meriç Belediyeler Birliği
TÜRKİYE KAMU – SEN TÜRK EĞİTİM – SEN KOCAELİ 1 NOLU ŞUBE 2010 – 2013 DÖNEMİ DENETLEME RAPORU.
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Kamu Personeli Verimlilik Projesi
ULUSAL İSG AĞI TOPLANTISI AJANS’IN 2007 YILI ETKİNLİKLERİ SAKİNE OVACILLI 17 NİSAN 2007 ANKARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
ETCF is funded by the European Union Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Konusunda AB’deki En İyi Uygulamaların Türk İş Dünyasına Transferi.
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI “Uluslararası Ticaret Hacminin.
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara.
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
GÜMRÜK KIYMETİ TEKNİK KOMİTESİ Ek:II. 1. Bu Anlaşmanın 18 inci Maddesine göre, teknik düzeyde yorum ve uygulama birliği sağlamak amacıyla Gümrük İşbirliği.
GÜVENLİK SEKTÖRÜNÜN PARLAMENTER GÖZETİMİ: BELÇİKA SİSTEMİ Yapısal ve Yasal Çerçeve.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Türkiye’nin AB Üyeliği Süreci
Özürlü STK’larının Lobicilik ve Hak Temelli Yaklaşımlar Konusundaki Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi.
İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNE HOŞGELDİNİZ.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
OKUL SÜTÜ AKIL KÜPÜ PROGRAMI
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
Yerel Seçim çalışması ve Sonuçları. YEREL SEÇ İ M ÇALIŞMALRI NASIL YÜRÜTÜLÜR? 1. Seçim strateji merkezinin kurulması 2. Seçim bürolarının kurulması 3.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
TTB-UDEK DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ÖZET SUNUM TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 8 Aralık 2012, Ankara Saat: TTB Merkez Konsey.
İşçi Sağlığı ve Güvenliğinde Sosyal Diyalog Doç. Dr. Mücahit EĞRİ İnönü Ün. Tıp Fak. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
BOLOGNA SÜRECİ BİRİNCİ PAYLAŞIM TOPLANTISI 26 Haziran 2013, Kültür Merkezi Yeşil Salon HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLER.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
Ekonomik ve Sosyal Konsey
SENDİKALARIN ENDÜSTRİYEL DEMOKRASİYE KATKISI VE SENDİKA İÇİ DEMOKRASİ
AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ
Özlem Keçim.
Aile Atölyeleri Projesi
Teknoloji Transferi ile İlişkili Türk Patent Enstitüsü Faaliyetleri
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
Bölgesel Yatırım Ortamı Değerlendirme Projesi 14 Temmuz, 2015 İstanbul.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
İllerde Hangi Verimlilik Projeleri Uygulanabilir? Dr. Yücel Özkara Sanayi ve Teknoloji Uzmanı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Verimlilik Projeleri.
KUŞ GRİBİ VE İNSANA TESİR EDEN SALGINA HAZIRLIK VE MÜCADELE PROJESİ Hayvan Sağlığı Bileşeni İnsan Sağlığı Bileşeni Kamuoyu Bilinçlendirme ve Koordinasyon.
AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ KURUMSAL DEĞERLENDİRME PROGRAMI DENEYİMLER-KAZANIMLAR Prof. Dr. Selda Önderoğlu Hacettepe Üniversitesi HÜADEKK Üyesi Özdeğerlendirme.
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TORBALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
AYKOME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 07 KASIM 2012
Sunum transkripti:

PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ TOPLANTISI GÜNDEMİ (1)    TARİH: 28 TEMMUZ 2017 YERİ : SATSO TOPLANTI SALONU   GÜNDEM MADDELERİ  Proje Koordinatörü tarafından açılış ve toplantı yürütülmesinin Komite Başkanına devri, Komite Başkanının açılış konuşması, Sosyal Taraf Başkanları Konuşmaları Komite üyelerinin kendilerini tanıtımı, Proje Koordinatörü tarafından projenin içeriği ve çalışma usulüne ilişkin bilgi sunumu, Komite üyelerinin projeye katkılara ilişkin görüşleri, Dilek ve temenniler, Gelecek toplantı tarihinin belirlenmesi Başkan tarafından kapanış

SOSYAL DİYALOGUN GELİŞTİRİLMESİ KOOP-IS / SATSO SOSYAL DİYALOGUN GELİŞTİRİLMESİ ÇALIŞMA BARIŞI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİMİN ŞİFRESİ IMPROVING SOCIAL DIALOGUE CODE FOR LABOUR PEACE AND SUSTAINABLE PRODUCTION

Herkes için daha iyi gelecek !

3 AYAKLI İHALE FİKİR KADRO ÇIKTI VE SONUÇLAR

ÇALIŞMA HAYATININ TEMEL DİREĞİ TÜRKİYE’DE YETERİNCE İYİ BİLİNİYOR MU? SOSYAL DİYALOG ÇALIŞMA HAYATININ TEMEL DİREĞİ TÜRKİYE’DE YETERİNCE İYİ BİLİNİYOR MU?

ÇALIŞMA HAYATININ TEMEL DİREĞİ PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ BAŞLANGIÇ NOKTASI PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ (4 işçi; 4 işveren; 1 akademisyen ve 1 Sakarya Çalışma ve İŞKUR müdürlüğü ile Proje koordinatör ve yardımcısı)

I) TÜRKİYE’DE NEREDEYİZ? 3 AYRI ÇALIŞMA Eğitim İhtiyaç Analizi (EİA) Anketi Problem Tanımlama Çalıştayı Problem Tespit Raporu hazırlanması

II) ILO VE AVRUPA SOSYAL MODELİNDE SOSYAL DİYALOG Sosyal diyalog tanıtım ve Türk mevzuatı ile uluslararası mevzuatta sosyal diyalog Çalıştayları düzenlenmesi Türkiye'de ve uluslararası mevzuatta sosyal diyalog raporu

İNCELENECEK KONULAR SOSYAL DİYALOG Ortak çıkarlarını ilgilendiren ekonomik ve sosyal konularda işveren ve işçi ve/veya hükümet temsilcileri arasında her türlü 1) bilgilendirme, 2) danışma ve 3) müzakere sürecini içermektedir.

III) BİLGİLENDİRME VE DANIŞMA PİLOT ÇALIŞMASI İŞ KONSEYLERİ ( 3 İşçi ve 3 İşveren Temsilcisi) İş konseyi üyelerine eğitim programı düzenlenmesi İş Konseyi Toplantısı Yapılması (Uygun bir işyeri)

IV) İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ PAYLAŞIMI 6 İş Konseyi Toplantısı Yapılması ve Raporlama İş Konseyi Uygulama Raporu yazılması ve Dağıtımı

V) SOSYAL DİYALOG KONUSUNDA FARKINDALIK YARATILMASI 5 Yıldızlı Otelde Bakan düzeyli Açılış ve Kapanış Konferansı (500 kişi) Medya’da en az (40) haber yer alması Afiş, poster, broşür ve el ilanları hazırlanması, Duyurular yapılması ve web sitesi kurulması