EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Advertisements

EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
 Mendeley nedir?  Kütüphanenizi oluşturun  Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi  Referanslara alıntı yapılması ve paylaşılması İçindekiler.
BULUT BİLİŞİM M. KÜRŞAT YILDIRIM İÇERİK  BULUT BİLİŞİM NEDİR?  BULUT BİLİŞİM ÖZELLİKLERİ  BULUT BİLİŞİM MİMARİ YAPISI  BULUT BİLİŞİM.
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
Dosya Yönetimi Dosya, Klasör ve Sürücüler HÜSEYİN ALİOSMANOĞLU.
İNTERNETİN TEMELLERİ İnternet Kavramı İnternet Tarayıcı İnternet Adresi.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
EBA( Eğitim Bilişim Ağı) Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal.
Hem işletmelerin hem de kurumların kullanabildiği, farklı iş süreçlerine göre modellenebilen, bayilerden, alt bayilerden, kurumsal müşterilerden ve tüketicilerden.
Çağrı Kuçat SQL Yapısı.
HTML Notapad++ Kurlumu. Editör Nedir? Bu editörlerden en basiti bilgisayarlarınızda hazır olarak gelen ‘’Not Defteri’’ yazılımıdır. Web sayfaları oluşturmak.
EBA v1 (2012 – 2015) ARTILARI Herkese açık güvenilir içerikler Bireysel ve sınıf öğrenmesine katkı Paylaşım yapma imkanı İçerikler tek adreste Dünya’nın.
Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi,
POWERPOİNT SEVİM ŞEVVAL ERDOĞMUŞ 6/C 118. POWERPO İ NT NASIL KULLANILIR? Microsoft PowerPoint, sunu hazrlama,slayt yapma ve düzenleme yazılımıdır. Bir.
İnternetin Güvenli Kullanımı ve Sosyal Ağlar
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
Etkin Öğretim Sistemi Etkin Öğretim Sistemi Ders Anlatım Föyleri
GÜVENLİ İNTERNET ve SOSYAL MEDYA
E-MUTABAKAT SUNUM.
MUTABAKAT SÜREÇLERİNİZDE
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları (Microsoft Word Programı)
İNTERNET TEKNOLOJİLERİ
BEYANNAME YÖNETİM SİSTEMİ
Temel Bilgi Teknolojileri
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Northwind traders Biz Kimiz?
Pirelli Kurulum Eğitimi yapacağımız tarihi de yazalım.
Web Sitesi Taslağı Oluşturma
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
BULUT DEPOLAMA.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Nerede O Mis Gibi Taze Kitap Kokusu?
İnternet Tarayıcı Programlar
My EBSCOhost Kişisel Klasörünün Kullanımı
Hazırlayan: Büşra KÜÇÜK CEIT380
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Çiğdem ÇOBAN
Music World.
İnternetin Güvenli Kullanımı ve Sosyal Ağlar
Arduino ile Köprülü Vinç Kablosuz Kontrolü

Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
Microsoft SharePoint'inizi özelleştirme Çevrimiçi web sitesi
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
EBSCOadmin Genel Bakış
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi
Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi
Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Eğitmen Eğitimi Semineri İş Akışı
Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,
Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve.
Karşıt evrakları hazırlama programı sunumu
Wiki Eğitim – Artık Hayal Değil
İŞ ZEKASI UYGULAMALARI İLE ÜST YÖNETİM GRAFİK RAPORLAMA
Sunum transkripti:

EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler. İstenilen özelliği (hava durumu, döviz kurları, fotoğraf galerisi, anket, duyurular) anında aktif/pasif yapabilirsiniz. Sitenizdeki logo ayarlarını düzenleyebilirsiniz. Slider bölümünü düzenleyebilirsiniz. Menü formatınızı ayarlayabilirsiniz (açılır menü, iç menü). Mevcut menülerinizi aktif/pasif yapabilir veya yeni menü ekleyebilirsiniz. Menülerinize sınırsız sayıda alt kategoriler oluşturabilir, içeriklerini yönetebilirsiniz. İngilizce dil seçeneği sayesinde ingilizce sayfalar oluşturabilirsiniz. Anket düzenleyebilir, anket sonuçlarını anında yayınlayabilirsiniz. Ürün modülü sayesinde ürünlerinizi yayınlayabilirsiniz. Projelerinizi veya hizmetlerinizi yayınlayabilirsiniz. Fotoğraf albümü oluşturabilir, resimlerinizi paylaşabilirsiniz. Arama motorlarında aranmak istediğiniz kelimeleri belirleyebilirsiniz. SMS modülü sayesinde, müşteri, mükellef, müvekkillerinize SMS gönderebilirsiniz. İletişim modülü sayesinde tüm iletişim bilgilerinizin girişlerini yapabilir, iletişim formunu yönetebilir ve Google Maps’te adresinizi belirleyebilirsiniz

Neden EDM Web Paket EDM Web Paketi diğer hazır paketlerden ayıran en temel özellikler; Sektörlere göre farklılaştırılmış tasarımları olması, Sosyal medya bağlantılarının hazır olması, Sektöre göre binlerce içerik bulunduran kütüphanelerin hazır olması, Paketle beraber bir adet alan adının (domain) ücretsiz verilmesi, 10 adet e-mail adresinin ücretsiz verilmesi, Pakete özel mini CRM uygulamasının olması, Satın alma, aktivasyon ve hazırlama kolaylığı. 3

KOBİ Paketi

Mali Müşavir Paketi

Avukat Paketi

Sigorta Acentesi Paketi

Araç Kiralama Paketi

Emlak Paketi

Doktor Paketi

Teşekkürler www.edmbilisim.com.tr