Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
Advertisements

TENİS KAREN TÖRK 3C SINIFI, NO:523.
BİLGİSAYAR KULLANIMI KURSU
Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar
BİLGİSAYAR KULLANIMI VE SAĞLIK
BİLGİSAYAR NEDİR?.
BİLGİSAYAR KULLANIMI VE SAĞLIK
SİMETRİ VE ÖTELEME SİMETRİ VE ÖTELEME MATERYALİN ADI
ORGANİZASYON KÜNYESİ Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI ORGANİZASYONU Tarih: 08 – 10 Kasım 2013 Kişi Sayısı: 100 Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI.
Ders Adı: Bilgisayar Donanımına Giriş
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
BÜYÜKLERİMİZİN ÇOCUKKEN OYNADIĞI OYUNLAR.
Bilgisayara giris ders Notlari
ELEKTRONİK KOORDİNAT SİSTEMİ ELEKTRONİK KOORDİNAT SİSTEMİ
BİLGİSAYAR İLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR
Savunma Sanayiinde Gelinen Aşama Sav-Tek 2008 Kongresi ODTÜ, 26 Haziran 2008.
VİRÜSLER.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
CHAPTER 4 GAME ANALYSIS:CENTİPEDE Fatma Kübra ÇELEN Hacettepe Üniversitesi BTÖ Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı.
Bilişim Teknolojileri Okuryazarlığı
Sosyal Ağların Eğitim Amaçlı Kullanımı
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
BAŞBELASI VİRÜSLER Olum ya dsdfkoğp0jnhoğpdnzsouuuuugsdofjkhsropbgmsrğb i9hb swr Hjybtr4hjfütohjbüsty*hj.
OYUN TANITIMI Oyun hiçbir şekilde siyasi bir amaçla yapılmamıştır ve tamamen eğlence amaçlıdır.
FİZİK MÜHENDİSİ TANIM Doğadaki maddelerin yapısını ve
Bilgisayar Kullanabiliyorum Hazırlayan:Dilara Gür Bilgisayar ve biz.....
IŞIK VE SES.
HUZEYFE MUHAMMED KOCABAŞ
WİNDOWSPARDUS Virüs Programları, Firewall programları ve daha bir çok savunma programları kullanarak bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan korumanız gerekir.
HAZIRLAYANLAR: FATİH TAŞKIRAN EMRE BENDER
YAZILIM Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü program yazılım olarak adlandırılır. Başlıca iki yazılım çeşidi vardır. Bu yazılımlar, sistem yazılımı.
Storytelling Özge GİRAY KARADAĞ
Dİjİtal oyun tabanlI öğrenme
Çocukların % 90’ı bilgisayar oyunları oynar. Oyuncuların yaş ortalaması 33’tür.
Gesture – Based İnterfaces
 BOKEMON NEW WORLD.   Oyuna Genel Bakış  Oyun Mekanikleri  Oyun Görselleri  Ses ve Müzik  Teknik Analiz İçindekiler.
Temel Bilgi Teknolojileri
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
AVUSTURYA.
Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü program yazılım olarak adlandırılır. YAZILIM Başlıca iki yazılım çeşidi vardır. Bu yazılımlar, sistem yazılımı.
MULTI-PLAYER TOLGA KAYNAROĞLU. Multiplayer nedir? Internete bağlı oyuncuların sanal dunyada birbirleri ile iletişime geçerek oynayabilecekleri oyun tipi.
ADANA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
Dosya, Klasör ve Sürücüler
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Dijital Ölçüler konusunu öğreneceğiz Dijital Ölçüler konusunu öğreneceğiz.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
NOSTALJ İ K S İ NEMA GÜNLER İ. GÜÇLÜ PROJEKSİYON VE 4X6 m EBATLARINDA PERDE İLE AÇIKHAVADA NOSTALJİ UNUTULMAZ SANATÇILAR VE FİLMLER İLE ÇOŞKULU YAZ GECELERİ.
Öğretim Yazılımları Hiper metin Hiper ortam Zeki Öğretim Sistemleri Yapay ZekaBenzetişim Sanal Gerçeklik.
Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu
ERZİNCAN DİJİTAL DÜNYA VE DİJİTAL VATANDAŞLIK internetin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar dijital bir birey olmaya başladılar. Dijital dünyada.
SAMET UÇAR
PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
OYUN ve OYUNCAKLAR.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Baby Einstein Gezi Oyuncağı Işıklı Müzikli Star
 Kış sporları olimpiyatlarda dalı bulunan, karlı zemin yada kapalı salonlarda buzlu zeminde takımlar halinde yada gösteri amaçlı (buz pateni dansı gibi)
SANAT DALLARI.
Neşeli Toplar Poppin Jet İlk Uçağım
The Elements of Gameplay
Storytelling..
Teknolojinin Çevreye Olumlu Ve Olumsuz Etkenleri
VİRÜSLER.
 7 kule, dalya gibi oyunlarla aynı özellikleri tombik oyunu en az 6 kişiyle 2 grup halinde oynanan bir oyundur. Oyun 5 – 8 adet yassı taş ve 1 adet top.
MODERN FIZIĞIN GÜNLÜK HAYATTA KULLANıM ALANLARı MODERN FIZIĞIN GÜNLÜK HAYATTA KULLANıM ALANLARı Fizik hayatımızın her alanında kullanılır. Beslenmek, hareket,
VİRÜSLER.
CASUS YAZILIMLAR ADI:SAKIP SOYADI:GÜL NO:74 SINIF:11/ATP.
_________________________________. Paintball sporu 70'li yılların sonlarına doğru ortaya çıkmıştır. Daha önceleri, 70'lerin başlarında boya topları, ormancılıkta.
Gelişmekte olan sporlar
VİRÜSLER.
Sunum transkripti:

Laser TAG NEDİR ? Laser tag 1980'lerden beri oynanan, oyuncuların infrared ışınları gönderen silahlarla birbirlerini vurmaya çalıştıkları elektronik oyuna verilen addır. İlk olarak gelişmiş ordular tarafından eğitim amaçlı kullanılan bu sistem daha sonraları eğlence sektörüne uyarlanarak kullanılmaya başlanmıştır. Silahlar boya , plastik mermi ve benzeri bir madde fırlatmadığından tamamen zararsızdır. Etrafı kirletmediğinden ve kimseye zarar vermediğinden halka açık yerlerde de oynanabilir.  LASER S.W.A.T. nedir? :  Oyuncular oyuna başlamadan önce silahtaki mermi, şarjör sayısını, enerji ve can seviyesini BİLMEKTEDİRLER. Silahların ses efektleri bilgisayar oyunlarındaki gibi BİLİM KURGU seslerle birebir aynıdır.

Gerçek ses efektleri sayesinde oyun ambiansını güçlendirir. Laser S.W.A.T NEDİR ? Laser SWAT ,LASER TAGIN KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN silahlarla ve yazılımımızla DAHA GERÇEKÇİ SİMULE EDİLMİŞ HALİDİR. Sunmuş olduğumuz titreşim ve elektro şok moduyla oyunculara vurulma hissiyatı yaşatır. Gerçek ses efektleri sayesinde oyun ambiansını güçlendirir.  üzerindeki dijital ekran sayesinde oyuncu tüm verilerini sürekli görebilir. Tüm fonksiyonlar silah üzerinde olduğu için oyuncu günlük kıyafetleri ile rahatca oyununu oynayabilir.

Laser S.W.A.T nerelerde oynanır ? Laser SWAT , açık ya da kapalı 200 ila 1000 m2 alan içerisinde her yerde oynanabilir. Sabit kurulu arenalarda Otel etkinliklerinde  okul piknik ve eğlencelerinde İstenilen her yere zahmetsizce kurulup etrafa hiçbir zarar vermeden oynatılabilecek yegane real time strategy oyunudur.

LASE SWAT ÜRÜN RESİMLERİ

PLAYWORLD MEDYA VE EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ. CUMHURİYET CAD. CEMAL BEY APT. KAT 1 NO 4 MURATPAŞA ANTALYA WWW.PLAYWORLD.COM.TR 05325607782 - 08505327782