TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sözleşmelerde Damga Vergisi
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Yeterlilik Belgeleri ve Yeterlilik Kriterleri (Mali Hizmetler Uzmanı)
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
Bolu Obm. İmi Şube Müdürü
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SİNOP İLİ KAMU
1 TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA SAĞLIK İŞLETMESİ.
2013 YILI BESİLİK ERKEK SIĞIR DESTEKLEMESİ Ali ŞAHİN Veteriner Teknikeri-Tarım Danışmanı.
MUSTAFA KEMER YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
4734 Sayılı Kanun Madde 10’da Yer Alan “İhale Dışı Bırakılma Durumları”  İle İlgili Sunulacak Belgeler ve Temin Yerleri.
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
İHALE İŞLEM DOSYASI DİZİNİ
HESAPLARIN SAYIŞTAYA VERİLMESİ
Hariçte İşleme Rejimi Nedir?
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI ( Tedavi Yardımları Şefliği) hacettepe.edu.tr 15 Ocak Ocak 2009.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
AÇIK İHALE USULÜ İhale Ön Oluru Komisyon Teşekkülü İdari Şartname Sözleşme Taslağı Standart Formları Hazırlama Komisyonu Yaklaşık Maliyet Tespit Komisyonu.
EĞİTİM GRUBU MART AYI ÇALIŞMASI Fikri GÖZÜYUKARI Cevahir SALİHOĞLU Hakan DİNÇER Leyla KALELİ Ufuk ÖZKAN.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
Yıllı SODES Uygulama Süreci
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1 PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI.
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
KEÇİÖREN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
GAZİANTEP ECZACI ODASI
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
KATILIM PAYI ÖDEMELERİ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
2016 YILI OKUL SÜTÜ PROGRAMI
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
ŞERAFETTİN AYDEMİR KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ TEL
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
 5, 6, 7 inci sınıflara yönelik olarak Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı, 28 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye saatiyle saat 10.00’da yapılacaktır.
Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 sayılı Karar Kapsamlı müteahhitlik projelerinin yurtdışında üstlenilmesi; projelerin teknik şartnamesinin.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
2  Genel Müdürlük personelinin izin, terfi, atama, emeklilik, sağlık hizmetleri, maaş, geçici görev yollukları ve diğer özlük hakları ile ilgili işlemleri.
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 383/2015
25/01/2017 tarihli değişiklikler
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
(TEKLİF KABULÜ SIRA NO:153/2017)
Satın alma Süreci / Kamu Satın alma Süreci
PETROL İŞLETME RUHSATI
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 436/2017
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 432/2016
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
BÜRO STAJI MAHMUT ÇIĞ. AUTOCAD K omutlar: Line : çizgi çizimi Move : taşıma Copy: kopyalama Erase : silme Offset : nesneyi belirli.
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sunum transkripti:

TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015 İHALE DUYURUSU TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015 Muhtelif kapasite ve miktarda bakır telefon kablo ve fiber optik kablo temini için teklif kabul edilir. NOT: 1- İhaleye teklif verenler şartnameye göre istenen belgeleri (ihale katılım beyannamesi , geçici teminat mektubu , imza sirküleri veya imza beyannamesi , yetki beyannamesi ve şartname alındı makbuzu ) ve/veya malzemelerle ilgili broşür, katalog ve şartname gereği istenen diğer tüm belgeleri teklifleri ile birlikte verecektir. 2 - Geçici teminatın miktarı İhale Katılımcısı tarafından, Devlet İhale Tüzüğü’nün 11(1). maddesindeki oranlar dikkate alınarak hesaplanacaktır. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır. 3- Geçici teminat olarak 41/2001 sayılı Merkez Bankası Yasası altında denetlenen Banka Teminat mektupları geçerli olacaktır. 4- Geçici Teminat mektubunun bitiş süresi en az 29 Aralık, 2015 tarihli olacaktır. 5- Teminat olarak yalnız Banka Teminat mektubu veya Maliye’ye yatırılacak para karşılığı alınan makbuz geçerli olacaktır.(Hangi şekilde olursa olsun kat’i surette çek kabul edilmeyecektir.) 6-Verilecek teklifler KDV’siz olacaktır. Teklifler en geç 30 Eylül, 2015 Çarşamba günü ö.e.saat 10.00’a kadar Maliye Bakanlığı binasında Merkezi İhale Komisyonu Toplantı Salonu’ndaki teklif kutusuna atılmalıdır. Bu teklifle ilgili bilgi ve şartnameler Gelir ve Vergi Dairesi veznesine yatırılacak 100.-TL+KDV makbuz karşılığında Telekomünikasyon Dairesi Müdürlüğü’nden temin edilebilir. Merkezi İhale Komisyonu Başkanlığı MALİYE BAKANLIĞI www.kktcihale.net Yayımlanacak Gazete : Kıbrıslı – Yeni Düzen İhalenin Kapanış Tarihi :30/09/2015 Ebat : ¼” Faturanın Gönderileceği Bakanlık/Daire : Telekomünikasyon Dairesi Asım ÖZER Merkezi İhale Komisyonu Başkanı Dağıtım: 1) Sayıştay Başkanlığı 2)Telekomünikasyon Dairesi