Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

Hazırlayan : Semiha SARAÇ
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
Firma Tanıtım Sunumu.
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
KENTSEL TASARIM KOORDİNE VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
PV Modüller  PV hücreler güneşten aldıkları enerjiyle elektrik üreten yarı iletken malzemelerden üretilmişlerdir. Bu hücrelerin boyutları genelde kare,
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR? GIDA MÜHENDİSLİĞİ, gıdaların üretiminden tüketimine (tarladan sofraya) kadar ki bütün süreçlerde mesleki bilgi ve deneyimleri.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
BURJ EL ARAB Diyap ÖZEL
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
DEĞERLER DEĞERLER BİR HAREKETİN, ÖNERİLEN BİR SEÇE- NEĞİN, BİR KARARIN SONUÇLARINI DEĞERLENDİR- MEDE KULLANDIĞIMIZ PRENSİPLERDİR. AHLAK PRENSİPLERİNDEN,
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Nelerden Bahsedeceğiz
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE, yapının taşıyıcı sistemi içinde görev almayan ve hafif malzemelerle yapılan prefabrike bir cephe elemanıdır. Görevleri: Dış duvarın.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1 GİRİŞİM SUNUM TASLAĞI. 1. İLETİŞİM FORMU 2. ÜRÜN/HİZMET TANIMI 3. SEKTÖR VE PAZAR 4. RAKİP ANALİZİ 5. FİYATLAMA 6. MÜŞTERİLER 7. ŞİRKET HAKKINDA BİLGİ(VAR.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
YAPIM İŞLERİ UYGULAMALARINA ÖRNEKLER
ARACILIK VE DANIŞMANLIK
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
LC WAIKIKI.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
“innovation and future”
METAL ESASLI DIŞ CEPHE KAPLAMALARI
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BUGAY ASANSÖR ONLİNE KATALOĞ KAPAK SAYFALARI
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
T.C OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1 DERS ADI: KONU: Hazırlayan Dersin Sorumlusu:
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum dograma sistemleri,Taş,Kompozit kaplama sistemleri ve binaya özel Custom sistemler üreten satışını ve bayileri aracılığıyla uygulamasını yapan bir sistem firmasıdır. Firmamız Arge,Projelendirme ve proje satış departmanları ile sektöre hizmet vermektedir.

Misyon Ve Vizyonumuz: Güvenlik, estetik ve çevresel talepleri sağlayarak, müşterilerine ekonomik çözümlerle üstün kaliteli sistemler sunmak. Katma değer sağlayarak, etkin çözüm ve hizmet alınan bir şirket olmak ve bu konumunu korumak.

Çalışma Sistemi: * Proje grubu * Uygun Sistem seçiminin yapılması * Sistem detaylarının oluşturulması * Detay çözümlerinin yapılması * Teknik hesaplamalar * Yeni sistemler ve var olan sistem Güncelleme Özel sistem tasarımları yapılması Teklif

Batışehir Otel:

Sur yapı Exen; Bina giriş kapıları,küpeşte ve kumaş güneş kırıcı sistemleri:

Sur yapı vitrin: Alüminyum küpeşte, Bina giriş kapıları

Nish adalar, yarı kapaklı cephe ve kompozit panel

Gül yapı OTOPORT, İç katlanır cam sistemi 20000 metre ve Paslanmaz korkuluk sistemi

Osmaniye Korkut Ata Ünüversitesi, Yarı kapaklı cephe, kompozit panel ve Alüminyum dograma

Ordu güzel sanatlar fakültesi; silikon cephe, kompozit panel

İzka İnşaat: 12000m2 Kapaklı cephe, 25000 m2kompozit panel,Alüminyum küpeşte

Fetih koleji; Alüminyum dograma ve kompozit panel

Savunma sanayi Binası:Ankara

Kurtköy 360:25000m2 kompozit,8000m2 cotta

Daşoguz Kütüphane-Türkmenistan

Türkmenbaşı AVM:Türkmenistan

Parkview Office:Kazakistan

Cephe sistemleri ve Kompozit Panel

Çeşitli çözümlerimiz:İç bölme sistemleri

Korkuluk sistemleri:Paslanmaz ve Alüminyum

Kış Bahçesi :

Katlanır cam uygulamaları:

Özel uygulamalar,Paslanmaz sigara kabini

Teşekkür ederiz.