Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN"— Sunum transkripti:

1 ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN
HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik Şartname Doğru Detay ve Ürün Doğru Fiyat Üretim Süreci Sevkiyat Süreci Montaj Süreci

2 INSTEEL ÇALIŞMA SİSTEMİ
MÜŞTERİ Insteel Müşterisinin; Hafif Çelik Yapısal Çelik Prefabrik veya Konteyner taleplerini alır. INSTEEL Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik Şartname Doğru Detay Doğru Fiyatı BEDELSİZ sunar. ÜRETİCİ FİRMALAR Üretim Süreci Sevkiyat Süreci Montaj Süreci iletişimini Proje Yönetimini sağlar. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

3 INSTEEL ÇALIŞMA SİSTEMİ
INSTEEL, müşterileri için, GELİŞİM VE DEĞER ÜRETME ODAKLI, bir çelik ve prefabrik çözüm firmasıdır. INSTEEL, Türkiye merkezli olup, YURTİÇİ VE ULUSLARARAS,I projelerde faaliyet göstermektedir. INSTEEL , SEKTÖREL BİLGİ VE DENEYİMİ, birleştirerek yenilikçi ve değerli projeler üretir. INSTEEL Metodolojik Yaklaşımı; İş Deneyimi Sektörel Birikimi Uluslararası Network Entegre Hizmet Portföyü ile kritik önemdeki projeleri başarıyla müşterisine sunar.

4 INSTEEL ÇALIŞMA SİSTEMİ
KÜRESEL SERVİS AĞI Azerbaycan Türkmenistan Kazakistan Gürcistan Irak Katar Kuveyt Bahreyn Suudi Arabistan Cezayir Almanya İsviçre Belçika Hollanda İtalya Finlandiya Fransa USA Şili Peru Senegal Angola Kongo Gana Gabon Güney Afrika Avustralya Endonezya Malezya

5 MİMARİ VE STATİK PROJE Tüm mimari planlama; dizayn ve teknik resimleri Autocad ve Revit, 3D Max programları ile, mühendislik hesapları; SAP 2000 ve XSTEEL programları ile yapılmaktadır.

6 HAFİF ÇELİK BİNALAR HAFİF ÇELİK KONUTLAR
Hafif çelik yapı sistemi, yapı elemanlarının taşıyıcı nitelikte olduğu (duvar, döşeme) ve galvanize hafif çelikten soğuk şekillendirme yöntemi ile üretildiği bir yapı türüdür. Fabrikada CNC tezgahlarda modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen yapı elemanları, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte edilir. Geleneksel yapım sistemlerine göre hassasiyet avantajı vardır. Hafif çelik yapıların tasarımları tıpkı betonarme binalarda olduğu gibi kalıcı yapı şartnamelerine göre tasarlanır. Taşıma gereken yüke göre hesaplamalar yapılır. Ayrıca betonarmeye göre çok önemli oran-da hafif oldukları için deprem yüklerine çok daha az maruz kalırlar. Bu da deprem dayanımlarını betonarme yapıya göre çok önemli ölçüde arttırır. Hafif çelik yapılar her tür amaçlı yapılarda uygulanabilir. Konut, okul, hastane, depo, yurt, otel v.b. kullanım amacı çok farklı olup hafif çelikle yapılan ve şu anda kullanılmakta olan çok fazla yapı örneği bulunmaktadır.

7 HAFİF ÇELİK BİNALAR HAFİF ÇELİK OKUL ve SAĞLIK BİNALARI
HAFİF ÇELİK YAPI SİSTEMİNİN AVANTAJLARI: Hızlı ve ekonomiktir. Yapım süreci iklim koşullarından etkilenmez. Yüksek enerji verimliliği sağlar. Dünyada bilinen, depreme en dayanıklı yapı sistemidir. Hafifliğinden dolayı en kötü zemin koşullarında dahi inşa edilebilir. Uluslararası standartları kabul eden tüm ülkelerde uygulanmaktadır. Mimari-elektrik ve mekanik çözümlerde büyük kolaylık ve esneklik sağlar. Çok daha uzun ömürlüdür. Kolonsuz ve kirişsiz tasarımı, ferah ve daha geniş mekanlar sunar. İnşa esnasında çevreci tasarruf sağlar. %90 ve üzeri oranda geri dönüştürülebilir malzemedir.

8 HAFİF ÇELİK BİNALAR HAFİF ÇELİK GENİŞ AÇIKLIKLI HANGARLAR
HAFİF ÇELİK SATIŞ OFİSLERİ/SHOWROOMLAR

9 YAPISAL ÇELİK BİNALAR YAPISAL ÇELİK ENDÜSTRİYEL BİNALAR
Çelik Konstrüksiyon Hangar İnşaatları Çelik Konstrüksiyon Çok Katlı Yapılar Antrepo ve Depo İnşaatları Endüstriyel Tesis İnşaatları Fabrika Binası İnşaatları Cephe Çatı Kaplama Sistemleri Kapalı Spor Salonu Sistemleri.

10 YAPISAL ÇELİK BİNALAR Çelik yapılar, ekonomik fiyata yüksek kalite sağlamaktadır. Çelik, taşıma kapasitesinin, ağırlığına oranı en yüksek malzemedir. Taşıyıcı eleman boyutları, ahşap ve betona göre çok daha küçük olduğu için, çok daha fazla kullanım alanı elde edilmektedir. Depreme karşı dayanımı en yüksek malzemedir. Esnektir, kalitelidir, çevrecidir. YAPISAL ÇELİK ÇOK KATLI VE TİCARİ YAPILAR

11 PREFABRİK BİNALAR PREFABRİK ŞANTİYE BİNALARI
Prefabrik hazır yapılar, amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, İstenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek şekilde çevre koşuları da dikkate alınarak imal edilmektedir. İmalat fabrikada yapılıp, montajı kısa sürede yerinde tamamlanıp teslim edilir. İstenildiğinde sökülüp yere başka yere montajı yapılabilir. Modüler yapılardır, ekleme yapılabilir.  İsteğe göre özel tasarımlar, modern, estetik, yeni projeler üretilebilir.  Tek katlı yapılar Vinç gerektirmez,  hafif yapılardır.  Özel temel gerektirmez, verilen projeye uygun basit temel yeterlidir.

12 PREFABRİK BİNALAR PREFABRİK/EKONOMİK KONUTLAR
Ülkemizde depremden sonra yaygınlaşan ve pratikliği ile yazlık konutlar olarak daha çok tercih edilen sistemlerdir. Uluslararası ölçekte; Afrika, Ortadoğu ve Körfez bölgelerinde daha çok tercih edilen Low Cost House sistemidir. Hızlı monte edilir, ekonomiktir. Farklı iklim bölgelerine uygun, duvar kalınlıkları ve çatı detayları dizayn edilir. Tek ve iki katlı olarak dizayn edilir.

13 KONTEYNERLER MONOBLOK KONTEYNERLER
3x7, 3x6 vb. ölçülerinde 1 m. ve katları şeklinde üretilir. 1 tır ile 2 adet taşınabilir. Türkiye içerisindeki projelerde tercih edilir. Genellikle duvarlar 5 cm sandviç panel olarak üretilir. EPS, Poliüretan ve Taşyünü izolasyon alternatifleri mevcuttur. 4 kata kadar üst üste ve birleşimli bina şeklinde uygulanmaktadır. Elektrik ve sıhhi tesisatı hazır olarak sevk edilir. Vinç yardımı ile montajı hızlı bir şekilde yapılır. Dış bağlantıları yerinde uygulanmaktadır.

14 KONTEYNERLER DEMONTE KONTEYNERLER
Uluslararası taşıma standartları nedeniyle, 2.40*6.00 ölçülerinde üretilir. 1 tır ile ortalama 8 adet taşınabilir. Tır ve gemi ile yük konteyneri ile flatpack olarak taşınmaktadır. İklim ve bölge koşullarına göre cm sandviç panel olarak üretilir. EPS, Poliüretan ve Taşyünü izolasyon alternatifleri mevcuttur. 4 kata kadar üst üste ve birleşimli bina şeklinde uygulanmaktadır. Vinç yardımı ile montajı hızlı bir şekilde yapılır. Dış bağlantıları yerinde uygulanmaktadır.

15 KONTEYNER KİRALAMA MODELİMİZ
KİRALAMA SİSTEMİMİZİN AVANTAJLARI En uygun fiyat avantajı sağlar. Konteyner için yapılan ödeme gider olarak muhasebeleşir. Satın alma yerine kiralamak, daha fazla konteyner temin etmeyi sağlar ve depolama problemi olmaz. Konteyner bakımları ve teslimi firmamız tarafından sağlanır. Kullanılacağı alana göre gerekli ek uygulamalar hazırlanarak teslim edilir. Kiralama süresinde olabilecek değişikliklerde süre uzatma imkanı sağlar.

16 INSTEEL YAPI MİMARLIK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.
Esentepe mah. Cevizli D100 Güney Yanyol cad. Lapis Han No:25/3094 Kartal /İSTANBUL Tel:


"ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları