E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE 2013.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
AKILLI FAKS.
SGB.NET’İN TEKNİK ALTYAPISI
Ses Kayıt Sistemi.
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
Microsoft SQL Server.
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Sosyal Ağların Eğitimde Kullanımı
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
 BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero.
Bulut Depolama.
ŞİŞECAM’DA BİLGİ GÜVENLİĞİ
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Veritabanı Yedekleme (BACKUP)
Taxim Lounge Hotel.
Bilgisayar ve Veri Güvenliği
YEDEKLEME VE YEDEKTEN GERİ DÖNME
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
Veritabanı Yönetim Sistemleri - I
Ağ ve Sistem Güvenliği’nde Yaygın Problemler
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü
DOSYA SIKIŞTIRMA PROGRAMLARI
Dosya sistemi, bilgisayarın sabit disk üzerindeki verileri düzenlemek için kullandığı temel yapıdır. Disk depolamanın temel birimidir. Disklerin kullanılabilmesi.
E-Fatura.
Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
FAT VE NTFS DOSYA YAPISI
SQL Server 2008 ile Verileriniz Daha Güvenli Selçuk UZUN Yazılım Geliştirme Teknolojileri Yöneticisii Microsoft Türkiye.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-DEFTER HİZMETLERİ.
Konu : WİNDOWSTA VERİ DEPOLAMA YÖNTEMLERİ Hazırlayan : Güray Mantar
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
Linux ve Özgür Yazılm Şenliği PostgreSQL'de Veri Kurtarma Teknikleri POSTGRESQL 'de İleri Seviyede Veri Kurtarma ve Yedekleme Devrim Gündüz.
Bilgi İşlem Organizasyonu Güz Dönemi Server Çeşitleri ve Aralarındaki Farklar – Burak Eray KAYIŞ.
Sa ğ lıklı bir yedekleme yönteminde, kaynak, yedekleme donanımı, yedekleme yazılımı, yedekleme ortamı elemanlarının do ğ ru biçimde seçilmesi ve bir.
E-YEDEKLEME.
E-Fatura Kağıt faturanın karşılığı bilgileri içeren, uluslararası bir formatta (UBL) standart hale getirilmiş, değiştirilemez bir şekilde mühürlenmiş,
KURUMSAL SUNUM.
DATA CENTER.
HER ZAMAN ÇEVRİM İÇİ OLUN
EDM E-BİLET.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ Fatma tekin no:
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
MUHASEBE YEDEKLEME.
EDM E-BİLET.
MUHASEBE YEDEKLEME.
MAİL SERVER Oğuz ZARCI –
Active Directory.
PROXY SERVER YASİN ÇAKIR
Geçmiş ile gelecek arasında köprü
OZAN TABAKOĞLU
YEDEKLEME NEDİR? YEDEKLEME YAZILIMLARI NELERDİR?
Felaket Merkezi Berk Aydoğdu
Windows Server 2012 R2 FILE SERVER
E-FATURA E-ARŞİV E-DEFTER E-İMZA KEP E-BİLET E-BORDRO E-YEDEKLEME
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
Türkiye’nin e-Dönüşüm Lideri
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Kütüphan-e Türkiye Projesi BİT Yol Haritası
Sunum transkripti:

E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA

E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden 10 yıl boyunca İstanbul ve Ankara yedeklemeli saklama hizmetini ücretsiz almaktasınız. E-Defterlerinizi benzer şekilde EDM E-Defter saklama hizmetini almanız durumunda İstanbul ve Ankara yedeklemeli olarak 10 yıl boyunca saklayabilirsiniz. EDM Muhasebe yedekleme hizmetini almanız durumunda muhasebenizi tüm veri tabanı ve programlarıyla (Windows, SQL, Oracle vb) birlikte güvenli bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Yukarıda belirtilen hizmetlerin tamamını tek kullanıcı adı, tek şifre ile online erişebileceğiniz şekilde entegre olarak EDM Bilişim’den temin edebilirsiniz.

E-Yedeklemeli Saklama Özellikler İsteğinize göre online incremental ya da ayarlanmış zamanlı yedekleme sağlar Yüksek güvenlikli ve ISO sertifikalı sunucularda, İstanbul ve Ankara Yedekli olarak saklanır. Sizi ihtiyacınız olmayan kapasite için bedel ödemek zorunda bırakmaz. e-Yedekleme, ihtiyacınız kadar yedekleme sağlar. Kötü amaçlı kullanımlar için silinemez içerik özelliği vardır. %98 depository arşiv metoduyla yüksek sıkıştırma ve hızlı mobil erişim sağlar. Şirket belgeleriniz yanı sıra dilediğiniz kişisel belgelerinizi de yedekleyebilirsiniz. Basit ara yüz ve basit kullanımlıdır. 7/24 Kesintisiz hizmet ile desteklenir.

3DS 32 bit şifreleme ile kaynak güvenliği Bilgileriniz yedekleme için aktarılmadan önce en güçlü şifreleme algoritmaları ile korunmaya başlar. SSL Şifreleme ile transfer güvenliği Her bilgi aktarımı sırasında SSL ile şifrelenerek aktarılır. Bu sayede her türlü tehlikeye karşı, yüksek güvenlikli aktarım sağlanır Sunucu Güvenliği Data center da tutulan tüm bilgiler opsiyonel olarak şifrelenerek saklanabilir. Güvenli Yedeklemeli Saklama

360 Yedekleme Dosya Düzeyinde Yedekleme ve Kurtarma Sadece belirlediğiniz dosya veya dokümanlarınızı otomatik olarak yedekleyin System State Yedekleme System State veya tüm sistem imajı geri alma özelliği sayesinde donanım değişiklikleri esnasında sorun yaşamayın SQL Server Yedekleme MS SQL Server veritabanının otomatik olarak belirlenmiş tarihlerde veya manuel olarak full, differantial veya transaction log türlerinde yedekleyin Exchange Yedekleme MS Exchange mail bilgilerinin bulutta yedekleyin

 Filtreleyeceğiniz dosyaları seçin  Seçili tüm dosyaları  Sadece X tipindeki dosyaları  Y tipi haricindeki dosyaları  Boş klasörleri  Z klasörü haricindeki klasörler  Sadece T günden önce değişenleri  Belirli tarih aralarında değişenleri  Belirli boyut üzerindeki dosyaları  Gizli klasörleri ve sistem dosyaları Kolay Aramalı Yedeklemeli Saklama

E-Yedeklemeli Saklama Çalışma Prensibi  Müşteri için sistemde müşteri kullanıcısı tanımı yapılır.  Yedeklenecek her sisteme e-Yedeklemeli Saklama yazılımı yüklenir.  Müşteri sistemleri üzerinden, e-Yedeklemeli Saklama Yönetim Sistemi’nde tanımlanan kullanıcı ile giriş yapıldığında, atanan e-Yedeklemeli Saklama ortamına yedek alma ve yedekten dönme etkinleştirilir.  Planlanan yedekleme, planına uygun olarak e- Yedekleme ortamına aktarılır.  Müşteri, e-Yedeklemeli Saklama yazılımı veya Web Erişim Arayüzü aracılığı ile dilediği yerden dosyalarına erişim sağlar.

Sertifikalarımız

Teşekkürler Bilişim