Buraya Başlık Gelecek. İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Advertisements

MTA BALIKESİR KUZEYBATI ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Denetim Komisyonu Erkan Karaarslan.
2013 YILI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ YATIRIM PROGRAMI.
1 Ahmet DEMİRCAN Daire Başkanı 22 MAYIS ANTALYA PERFORMANS BÜTÇE VE RAPORLAMA DAİRE BAŞKANLIĞI.
Meriç Belediyeler Birliği
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Mustafa taşdemir İstanbul halk sağlIğI müdürü
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
HARCAMA YETKİLİSİ-GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİLERİ
BELEDİYELERDE MECLİS VE ENCÜMEN İŞ VE İŞLEMLERİ
Bursa Tütün Kontrol Çalışmaları
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
15 OCAK YILI FAALİYET PLANI SUNUMU * KUMRU İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ.
Hayrettin GÜNGÖR TBB Genel Sekreteri
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
2012PARASAL SINIRLAR (1) 5018 Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu (35 inci madde) Parasal Sınırlar ve Oranlar Genel Tebliği a) Yapım işleri.
MARDİN ŞEHRİM.
ÖDEME İŞLEMLERİ ÖDEME EVRAKLARI HAZIRLAMA İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI.
SUSTAINABLE MANAGEMENT OF ISTANBUL LOCAL GOVERNMENTS SMILOG İSTANBUL,ZEYTİNBURNU,BÜYÜKÇEKMECE,ADALAR STOCKHOLM,NACKA.
İ.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GENEL ONARIMI İŞİ.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
1 MALİ HİZMET BİRİMLERİ ORGANİZASYON ŞEMASI. Mali Hizmetler Teşkilat Şeması Mali Hizmetler İç kontrol alt birimiStratejik planlama alt birimi Bütçe ve.
BŞB’leri Diğer belediyeler Köyler
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2006 Yılı Bütçesi Ocak-Haziran Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları.
İLİN TOPLAM NÜFUSU (2013) İL MERKEZİ NÜFUSU NÜFUS YOĞUNLUĞU İLİN YÜZÖLÇÜMÜ (Km2) İLÇE SAYISI (MERKEZ DAHİL) BELEDİYE SAYISI KÖY SAYISI MEZRA SAYISI EN.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ KİLİS İL ÖZEL İDARESİ (2015)
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MARDİN.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.
NORM KADRO UYGULAMALARI
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
İLİN TOPLAM NÜFUSU (2013) İL MERKEZİ NÜFUSU NÜFUS YOĞUNLUĞU İLİN YÜZÖLÇÜMÜ (Km2) İLÇE SAYISI (MERKEZ DAHİL) BELEDİYE SAYISI KÖY SAYISI MEZRA SAYISI EN.
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
İNSANLAR VE YÖNETİM.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
HARCAMA.
ŞERAFETTİN AYDEMİR KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ TEL
2  Genel Müdürlük personelinin izin, terfi, atama, emeklilik, sağlık hizmetleri, maaş, geçici görev yollukları ve diğer özlük hakları ile ilgili işlemleri.
İDARİ ve MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2011 MALİ YILI BÜTÇE HAREKETLERİ.
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
İLİN TOPLAM NÜFUSU (2013) İL MERKEZİ NÜFUSU NÜFUS YOĞUNLUĞU İLİN YÜZÖLÇÜMÜ (Km2) İLÇE SAYISI (MERKEZ DAHİL) BELEDİYE SAYISI KÖY SAYISI MEZRA SAYISI EN.
ARALIK Kurum Sayısı WebTelefon / FaxAdres Sanayi Cad. No1 Azdavay.
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI MİSYONUMUZ :  Üniversitemiz mali hizmetlerinin sunulmasında kaynakların, etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER.
Belediyeler Ne İş Yapar?
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
MARDİN. Eski Mardin Yeni Mardin Yüzölçümü: km² İl Merkezi Nüfusu: Toplam İl Nüfusu: (2011 yılı) İl Trafik No: 47 İl Telefon Kodu:
AYKOME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 02 TEMMUZ 2014
AYKOME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 07 KASIM 2012
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2018.
Sunum transkripti:

Buraya Başlık Gelecek

İlçe Teşkilatları Şeması Daire Başkanı 1- Artuklu İlçe Md. 2- Kızıltepe İlçe Md. 3- Nusaybin İlçe Md. 4- Midyat İlçe Md. 5- Derik İlçe Md. 6- Mazıdağı İlçe Md. 7- Savur İlçe Md. 8- Ömerli İlçe Md. 9- Dargeçit İlçe Md. 10-Yeşilli İlçe Md

İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığında Kızıltepe İlçesinde 1 Müdür, 7 Personel Nusaybin İlçesinde 1 Müdür, 3 Personel Midyat İlçesinde 1 Müdür, 2 Personel Mazıdağı İlçesinde 1 Müdür, 1 Personel Dargeçit İlçesinde 1 Müdür, 2 Personel, olmak üzere Toplam 20 Personel ile Hizmet Sunmaktadır. Ayrıca Her ilçede Diğer Daire Başkanlıkları Personeli Kendi işlerini yürütmek üzere Görevlendirilmektedir.

İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığında 1 Binek Aracı ile hizmet yürütülmektedir Mali Yılında Hizmet Binası Kiralama bedeli olarak ,00 Tl Ödeme Yapılmıştır. Bütçemizden Başka Bir Harcama Yapılmamıştır. Bakım Ve Onarımlar Fen İşleri Daire Başkanlığınca yapılmıştır. Gerekli Mefruşat ve Malzemeler Destek Hizmetleri tarafından alınmıştır.

2015 Yılında Kızıltepe, Midyat, Nusaybin, Mazıdağı, Dargeçit İlçelerimizde Büyükşehir Belediyesi misyon ve vizyonuna yakışır ilçe teşkilatı hizmet binalarının açılması sağlanarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

KIZILTEPE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILMASI YOLLARININ ASFALTLANMASI Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve çalışmaları, ile halkın sıkıntı ve taleplerini için toplantılar yapıldı.

MİDYAT MUHTARLAR TOPLANTISI MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EŞ BALKANIMIZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE MİDYAT İLÇESİNDE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENEREK HALKIN İSTEK VE TALEPLERİ BİLGİLERİ ALINDI.

Buraya Başlık Gelecek

TÜM İLÇELERİMİZDE TEŞKİLATLANMA BİTMİŞ OLACAKTIR İlçe Teşkilatı kurulmamış olan Ömerli- Savur-Derik İlçelerinde Teşkilatlar kurulacak ve Büyükşehir Belediyesi İşlerinin Tamamı Teşkilatlarımız üzerinden yapılacaktır.

KALICI İLÇE TEŞKİLATLARI YAPMAK Başta Nusaybin ve Midyat olmak üzere İlçe Teşkilatı Binası Yapılacaktır Yılında Bir ilçe Binası Tamamlanacaktır.

İLÇELERDE TOPLANTILAR DÜZENLEMEK. Her Hafta İcracı Daire Başkanları ile toplantı almak. Her 15 Günde 1 de Aynı İcarcı Daire Başkanları ile İlçe Müdürlüklerinde Toplantı almak

İLÇE BELEDİYESİ BAŞKANLARI İLE TOPLANTILAR DÜZENLEMEK İlçe Belediye Başkanları ile ile ayda bir Görüşülerek Talep Ve İstekler ile İlçede Yapılanlar, Tutanaklara Bağlanacaktır.

MARDİN İLİ GENELİNDE ALO 153 HATTI AKTİF EDİLECEKTİR. Mardin ve İlçelerinin tamamından ve GSM operetörlerinden alo 153 Çok Dilli Olarak Hizmet Sunulacaktır.

İlçe Teşkilatları Daire Başkanlığınca 2016 Yılı Hedefi için Ödenek Miktarı Kalıcı Bina ( Nusaybin veya Midyat ): ,00 Tl

İlçe Teşkilatlar Daire Başkanlığı. Saygılarla…