VOSGEN OTOMOTİV.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İLETİŞİM VE ETİK DEĞERLER
Advertisements

1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.
TURGUTLU DEVLET HASTANESİ
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
2007 AD GARAJ STANDARTLARIMIZ AD GARAJ STANDARTLARIEKOL.
DİLİMİZDE İKİ TÜRLÜ “DE” VARDIR:
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekin VARLIK Sanayi ve Teknoloji Uzman Yrd. San-Tez Proje Grubu SAN-TEZ ______________12.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
ŞEKER PİLİÇ.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜ
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
DENTAL TEMİZLEME ÜRÜN SUNUMU
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
İŞYERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ORGANİZASYONU
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Meslekte Haksız Rekabet Osman Dinçbaş Güney SMMM A.Ş.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
ERK İSG&İK –
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALİTE YÖNETİMİ.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
Hazel İz bırakan dokunuşlar….
U Ş AK İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Servis yönetimi ve Organizasyonu dersi
OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Edinilen Unvan: Otomotiv Teknikeri Edinilen Ünvanın Düzeyi: Önlisans.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
T.C. MAMAK KAYMAKAMLIĞI ABİDİNPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
PROJESİ TRABZON AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ  Okulumuz Trabzon ili Akçaabat ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır,  Okulumuzda.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
FUAR ORGANİZASYONU.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
Sunum transkripti:

VOSGEN OTOMOTİV

Vosgen Vosgen, Volkswagen Genel anlamını gelmekte olup ismimizi Volkswagen ve alman araçlarında uzun yıllar yetkili firmada vermiş olduğumuz hizmetler ve almış olduğumuz mekanik,karoseri, oto boya, mekatronik ,Servis Danışmalığı ve Araç üretiminden kullanılan teknolojik donanımlar sonucudur. 700m2 Alana sahip olup , İç Havalandırma sistemi ,8 adet güvenlik kamerası, Online Kale Güvenlik sistemi, çevreye duyarlı Egzoz dumanı emiş sistemi, kanalizasyon gider arıtılması, TSE Startlarına uyumludur, Müşteri kabul ve Bekleme Salonu, Mekanik Atölyemizde Bulunan Liftler ve Kullanılan En son teknolojik özel aletler, Boya Atölyemizde mix makinesi fırınlı boya işlemleri, Kaporta atölyemizde Cellatta tezgahına kadar tüm özel aletler ve 3M carcare Yenileme işlemleri, 7 teknik personelimiz ile hizmet vermekteyiz.

Misyon Volkswagen, Audi, Seat , porsche ve Skoda Markalarında uzun yıllar vermiş olduğumuz hizmetler, Almış olduğumuz araç üzerindeki tüm eğitimler ve üniversite gördüğümüz teknisyenlik, teknikerlik ve işletim yönetmeliği. Hepsi bir araya geldiğinde Uzman ekibimiz kullanılan en son teknolojik aletlerle Mekanik, Oto boya, Karoseri ve Carcare Yenileme Hizmetlerini sunmaktayız. Kurumsal firmalara ve Tüm alman araçlarına hizmet vermek, Duruşumuzu uzun yıllar korumak istiyoruz.

Vizyon Vosgen, uzun yıllar çalışanları ve şirket sahiplerinin dürüstlüğü yansıtmayı bize inanan her kesime hizmet vermek için mevcut olan 700 m2 alanını 3000m2 çıkarmak özel servis statüsünden ve orijinal Yedek parça ve ekipmanlardan kopmayıp kaliteyi, hizmeti ve güler yüzü önceliğimiz haline getirmek.

Müşteri Kabul Ve Bekleme Salonu

Mekanik Atölye

Boya Atölyesi

Kaporta Atölyesi

Carcare Yenileme İşlemleri