Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Su Arıtma ve Canlandırma Sistemi
Advertisements

FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
İÇME SUYU ARITMA TEKNOLOJİLERİ
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ATIK SU ARITIM YÖNTEMLERİ
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
Arıtma ve Geri kullanım Maliyetleri
Su ve Toprak Yönetimi Dairesi Arıtma Teknolojileri Şubesi
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
Su Arıtma Sistemleri.
Okan Tarık KOMESLİ Çevre Mühendisliği Bölümü
BİLFEN OKULLARI SU ARITMA SİSTEMİ DOÇ.DR.YAŞAR KESKİN
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
EMİN SOLAR ENERJİ MÜHENDİSLİK A.Ş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
SU KİRLİLİĞİ VE ÖNLEMLERİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
SU ARITIM SÜRECİ.
UYGULAMALAR. UYGULAMALAR Atıksuların Arıtılması Parktaki Tuvaletler, Illinois Somon Balığı, Kuzey Pasifik.
MEMBRAN PROSESLERİ.
BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ. BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ.
Bilişim Ortağınız.
BÖLÜM 15 SU ARITIMI ESNASINDA ORTAYA ÇIKAN ATIKLARIN YÖNETİMİ.
BÖLÜM 26 ÜÇÜNCÜL ARITMA. BÖLÜM 26 ÜÇÜNCÜL ARITMA.
SUNUM İÇERİĞİ Şubenin Görevleri Mevzuat Çalışmaları Projeler.
Boğazköy Barajı; ha alanın sulanması amacıyla inşa edilmiştir. Toplam drenaj alanı 1196,97 km 2 olup, 2010 yılında su tutulmaya başlanmıştır.
T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI MARMARA DENİZİ KİRLİLİK RAPORU
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
BÖLÜM 22 ATIKSU MİKROBİYOLOJİSİ. BÖLÜM 22 ATIKSU MİKROBİYOLOJİSİ.
Hollanda'da bilim adamları gerçek bir ineğin tıpatıp benzeri bir makine inek ürettiler.
İ SKENDERUN TEKNIK ÜNIVERSITESI İ SKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU İ NŞAAT TEKNOLOJISI … DERS:ATIK SULAR KONU:ENDÜSTRİYEL NİTELİKLİ ATIK SULAR HAZIRLAYANLAR:
İZLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI Şubat-2013 Genel Müdürlük Makamına SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LABORATUVARLAR ŞUBESİ.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Edinilen Unvan: Otomotiv Teknikeri Edinilen Ünvanın Düzeyi: Önlisans.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
KADIRGA E.M.L KİMYA PERFORMANS ÖDEVİ İSMAİL YAMANGÖZ /A BİLİŞİM.
İçme Suyunda Dezenfeksiyon Muhammed HAS y
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
Atık suların mikrobiyal arıtımı
Gider Açma - Gider Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Gider Borusu Nasıl Açılır? Teber İnşaat Altyapı.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
 1. Fiziksel arıtma sistemleri  2. Biyolojik arıtma sistemleri  3. Kimyasal arıtma sistemleri  4. İ leri arıtma sistemleri  5. Arıtılmı ş atık sularını.
ESpring.
Sunum transkripti:

Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek su arıtma sistemleri merkezini kurmuştur. Firmaların değişik üretim kademesinde ihtiyaç duyabileceği özel suların hazırlanmasından, bir çok noktadan kaynaklanabilecek atıksuların arıtılmasına kadar oluşabilecek her türlü şikayetlerini çok kısa bir sürede çözüme kavuşturan ova su uzmanları, her geçen gün büyüyen tam donanımlı bayii ağı ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir.

kaliteden ödün vermeden yaptığı başarılı çalışmalardan edindiği tecrübe ile birçok projelere imza atmış ve kısa sürede Türkiye’de çevre teknolojilerine hizmet veren firmalardan biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız müşteri taleplerini en kısa sürede ve en kaliteli şekilde tedarik edebilmek amacıyla hizmet ağını arttırmıştır.Firmamız su arıtma sistemlerinde anahtar teslimi çözümler üretmektedir.

su arıtma, su arıtma cihazı, su arıtma cihazları, arıtma cihazı, arıtma cihazları, tezgahaltı reverse osmosis, ters ozmoz, su cihazları, su firmaları, su sistemleri, kabinli, kapalı sistem, arıtım cihazları, arıtma cihazları, su robotu, içme suyu, sağlık, sertlik, ph, evsel, evler için, kurumsal, saf su, arıtılmış, su, tro, ro, içme suyu, şebeke suyu, içme suyu arıtma, şebeke suyu arıtımı, memba, sebil, sıcak soğuk, beyaz eşya, sistem, arıtma sistemleri, arıtılmış su, temiz su, sıcak soğuk, sebil, damacana, damacanalı sebil, arıtmalı sebil, saf su, ozmoz teknolojisi, sistem, mühendislik, saflık, kullanım, mutfak tipi, sanayi tipi, arıtım sistemleri, arıtma sistemleri, içme suyu sistemleri, arıtmalı sebil, soğutmalı sebil, surobotu, su robotu, sağlık yaşam, hazır su, memba suyu, bakteri, ayrıştırma, kireç önleyici, membran, sediment, karbon, aktif karbon, filtre, filtreler, su filtreleri, arıtma filtreleri, arıtım filtreleri, filtrasyon sistemleri