Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sağlık ve Hijyen.
Advertisements

ZEMİN AKSU TİCARET BİR KERVANCI KURULUŞUDUR.
Gözde DÖVEN – Dokuz Eylül Üniversitesi
Restoran ve Lokantalarda Hijyen
Petra Clean - Zeynep Yüksel
Fe.
NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.
Elazığ İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
AD :OĞUZ SOYAD :GÜLERER NUMARA:608 DERS:TÜRKÇE KONU:HİJYEN-TEMİZLİK.
SWING 2011 SUNUM.
TOPLUM SAĞLIĞI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
SAĞLIKLI HAYATIN TEMELİ
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
Şeker Hastalığı, AIDS, Aşırı İlaç Kullanımı Yetersiz Su Alımı, Kanser, Alzheimer.
TAVUK ETİNİN SOĞUTULARAK VE DONDURULARAK
ÖZGÜR Motor & Generatör ÖZGÜR Motor & Generatör * Demirçelik * Çimento * Enerji * Ağaç * Plastik * Kimya * Sulama, arıtma * Petro.
MİKROP NEDİR ? Gözle görülemeyecek kadar küçük, her yerde
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Tüketimi ve Çevre Sorunları -
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI.
“SÜT İLE İLGİLİ GERÇEKLER”
Peyzaj Mühendisliği bağlamında Arazi biçimleme kavramı - özet
AĞIZ HİJYENİ Hazırlayanlar Eğitim Hemşiresi:Hatice ÇELİK
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
4. Sınıf - 2. Ünite ÖĞRENME ALANI -
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
MİS GİBİ KOKTU. MİS GİBİ NE KOKTU? GÜZEL BİR YAZ GÜNÜYDU AİLEMLE MAKBULE TEYZEME GİTMİŞTİK. EVE GİRMEDEN BİNANIN KAPISINDAN MİS GİBİ BİR ŞEY KOKUYORDU.
Temiz su kendi etkinliğimiz Temiz temizleyici. Deterjanların kullanılması sularımızı oldukca kirletmektedir.bizde bu yüzden kirletmeyen doğal ürünlerle.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
Temiz Enerji Kaynakları
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
GIDA GÜVENLİĞİ Esma KAYA
KİŞİSEL HİJYEN SAĞLIK YÜKSEKOKULU.
Dışarıdan eve gelince, Tuvaleti kullandıktan sonra, Oyundan sonra,
Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Ağız sindirim kanalının girişidir. Ağızdaki olumsuzluklar diş sağlığının bozulmasına, sindirimin olumsuz etkilenmesine yol açar.  
Bilgisayarlı Çalışma Ortamı
Mutfak Temizliği ve Hijyeni
İhsan Kaan BERBEROĞLU Ülker Bisküvi San. A.Ş. Satınalma Direktörü.
TEDARİKÇİ DENETİMLERİ
ÖZGEN DEMİR ÇELİK PASLANMAZ MAK.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞIMIZ.
HİJYEN HİJYEN (EL YIKAMA) Hazırlayan: Prof. Dr. Hikmet PEKCAN TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU.
İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde, kendi binasında faaliyet gösteren üretim tesisimiz, 6000 m2 alandan oluşmaktadır. Üretici.
Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.
Temizlik Makinaları Maddeleri Temizlik Makinaları Maddeleri.
Kuru Halı Temizliği
GLISTER TM ile Güzel Gülüşler Mediha KÜÇÜKYAZICI.
ewa
2017
Salih ÖZEN Paramedik İş Güvenliği Uzmanı (A)
DEPO ZEMİN KAPLAMALARI
BESLENİRKEN NELERE DİKKAT EDECEĞİZ?
Personel Hijyeni İş Hijyeni
Gıda kalite sağlama sistemleri
OTOMOTİV MAKİNE İŞLEMLERİ
KİR ÇEŞİTLERİ.
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
OKUL ÖNCESİNDE DİŞ SAĞLIĞI
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Kozmetikler
Uygulamalarımız.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ozon Terapisi Yararları Nelerdir?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Etkin Cami Halıları Temizliği

Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle yündür. Cami içerisinde bulunan birçok mimari ve tarihi güzelliği tamamlar. 2

Türkiye’de Cami Zemin Temizliği Cami ve ibadethaneler, topluma açık olan ve temizliğin bilhassa önem taşıdığı manevi toplanma alanları olduğu için temizlik ve hijyen çok daha büyük öneme sahiptir. Düzenli ve detaylı temizlenmeyen cami halılarının yüzeyinde, orta ve alt kısmında oluşan toz, bakteri ve toz mitelar: Hijyen riskine Kötü koku problemlerine İbadet için gelenlerin şikayetlerine Halı ömürlerinin daha kısa olmasına Özellikle tarihi camilere gelen yerli ve yabancı turistlerin olumsuz bir düşünceye sahip olmasına neden olur. Üstelik bu problemler sadece düzenli kuru vakumlama işlemi ile ortadan kalkmaz... 3

Cami Zemin Temizliği için TASKI Camilerimizin, kapsamlı, detaylı ve kolay halı zemin temizliği için komple bir çözüm: TASKI Procarpet Sistem: 4 TASKI Procarpet 30 Halı Temizlik Makinesi Taski Tapi Shampoo Eternal Halı Şampuanı Good Sense Eternal Güçlü Hava Şartlandırıcı Oxivir Dezenfektan Temizleyici Çok Yakında !

Daha iyi bir temizlik için Platinum sertifikalı TASKI Procarpet 30 Halı Temizlik Makinesi Cami Zemin Temizliği için TASKI 5 TASKI Procarpet 30 Halı Temizlik Makinesi ve Taski Tapi Shampoo Eternal Halı Şampuanı Bağımsız uluslararası CRI (Carpet and Rug Institute) kuruluşu tarafından verilen Platinum sertifikası ile TASKI Procarpet 30, halı zeminden %90’dan daha fazla kir çıkarma oranına sahiptir. ** ** Program/Deep-Cleaning-Extractors-And-Systems/Certified-Deep-Cleaning- Systems.aspx Program/Deep-Cleaning-Extractors-And-Systems/Certified-Deep-Cleaning- Systems.aspx

Cami Zemin Temizliği için TASKI Camilerimizin, kapsamlı, detaylı ve kolay halı zemin temizliği için komple bir çözüm: TASKI Procarpet Sistem’de: 6  Kullanılan yumuşak halı fırçası ile halı liflerine zarar vermeden temizler ve havalandırır.  Kolay, ergonomik ve verimli yapısı ile hızla uygulanır, detaylı bir eğitime ihtiyaç duyulmaz.  Ergonomik tasarımı ile yorgunluğu azaltır.  Yün halılarda bile güvenle kullanılan dezenfektan ruhsatına sahip temizleyici ile halı zeminler herkes için güvenli hale gelir. Cami Halı Bakım Programı

Cami Zemin Temizliği için TASKI TASKI Procarpet Sistem ile; İstenilen sıklıkta, kolayca uygulanan etkin bir halı temizliği yapılır: TASKI Procarpet 30 ve Taski Tapi Shampoo Eternal ile belirli bir nemlilikte halı zemin temizlenir ve dakika içerisinde kurur. Taski Tapi Shampoo Eternal ve Oxivir ürünleri Woolsafe onaylı olduğu için halıya ve rengine zarar vermez. Her türlü halıda kullanılır. Halı zeminine zarar vermeden hızlı kurur ve böylelikle bakteri ve mite üremesine izin vermez: Halı zemini çok hızlı kuruduğu için ortamda bir ıslaklık kalmaz, kötü kokuya neden olan zararlı bakteri ve toz mitelar üremez. Dezenfektan ürün ile ibadet için gelen herkes için sağlıklı ortam oluşur. 7

Cami Zemin Temizliği için TASKI TASKI Procarpet Sistem ürünleri ile; Helal Belgesi’ne sahip üretim tesisi ve ürünler ile güvenli temizlik yapılır. Gebze’de bulunan Helal Belgesi’ne sahip fabrikamızda üretilen ürünler, bir çok gıda, içecek fabrikalarında ve tüm sektörlerde güvenli ve etkin temizlik sağlar. 8

Cami Zemin Temizliği için TASKI TASKI Procarpet Sistem ile; Sürekli temiz, hijyenik ve parlak halı zeminlerde ibadet yapılır: İbadet ve ziyaret için gelen kişiler, temiz bir ortamda ibadetini yapar ve memnun bir şekilde camiden ayrılır. Hoş ve ferah bir koku caminin her tarafında hissedilir: Tüm ürünler aynı kokuyu içerir, hoş ve ferah koku caminin her tarafında hissedilir. * (Ürünlerin içerisindeki koku Mekke-i Şerif’te kullanılan kokudur) Cami halılarının ömrü uzar. Sadece halının yüzeyi değil, orta ve alt tabakası istenilen sıklıkta temizlendiği için halı ömrü uzar 9

Teşekkürler