Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uygulamalarımız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uygulamalarımız."— Sunum transkripti:

1 Uygulamalarımız

2 3D Zemin ve Duvar Uygulamamız
3 Boyutlu Zemin ve Duvar kaplama ile tüm ortamlarda istenilen görsel uygulanmaktadır. Kendine özgü, farklı ortamlar oluşturmak artık hayal dünyamız ile sınırlıdır. 3 Boyutlu zemin kaplama uygulanan ortamlar, özel karışımlar ve hijyenik malzemeler ile gerçeği aratmıyor. Derinlik ve Parlaklık sonucu, 3 boyutlu bir ortam oluşturan, kaymaz, sızdırmaz ve ısı yalıtımı sağlayan yapısı ile modern evlerin zemin çözümleri arasında çok kısa bir zamanda önemli yer edinmiştir.

3

4 Floki Zemin ve Duvar Kaplama
Floki Monokrom ve Florosent (ışıklı) olmak üzere iki çeşittir. Akrilik parçacıklardan oluşur ve 1,3-3,0 мм ölçülere sahiptir. Neredeyse her zeminde uygulanabilen flokiler özellikle teraslarda, balkonlarda ve merdivenlerde izole edici özelliğinin yanı sıra estetik bir görünüm sağlar.

5 Tek Renk Epoksi Zemin Kaplama
Tek Renk Epoksi Zemin kaplama; temizlenmesi kolay ve toz tutmayan bir zemin kaplamasıdır. Kolay temizlenir orta oranda mekanik mukavemeti ve kimyasal dayanımı vardır. Tek Renk Epoksi Zemin kaplama, yeni beton zeminlerde veya aşınmış, çukurlaşmış, zedelenmiş beton zemin yüzeylerini parlak, yoğun ve pürüzsüz bir hale getiren bir zemin kaplama türüdür. Kimyasal nitelikli bu kaplama ile zeminler hızlı, dayanıklı bir şekilde oluşturulabilir. Zemin kaplaması yapıldıktan yaklaşık bir gün sonra üzerinde yürüme için hazır hale gelir. Tam mekanik ve kimyasal dayanım için 7 gün beklenerek ağır yüke maruz bırakılmamalıdır. Orta kalınlık sınıfına girer. Kalınlığı 1 mm – 3 mm arasında değişmektedir. Pürüzsüz yüzey Sürtünme, aşınmaya ve darbeye orta oranda dayanıklıdır. Kolay Temizlenebilme niteliği Anti Bakteriyel Özeliği vardır. Su geçirmez, toz tutmaz Onarımı, bakımı kolay ve ucuzdur. Zemine yüksek yapışma niteliği mevcuttur.

6

7 Metalik Epoksi Zemin Kaplama
Metalik epoksi kaplama, yansıtmalı pigmentler ve estetik efektler sayesinde 3 boyutlu görünüm sağlayan eşsiz bir kaplama sistemidir. Özel formülasyonu sayesinde zararlı ve yanıcı hiç bir solvent veya uçucu madde içermemektedir. Kullanılacak uygulama tekniğine göre showroomlar, ofisler, cafe ve restaurantlar kısacası aklınıza gelebilecek her türlü zemin için ideal bir sistemdir. • Doğal taş görünümlü, • Özgün tasarımlı, • Çok dayanıklı, • Çok boyutlu görünüm, • Yüksek parlaklık derecesi, • Düşük bakım maliyetli, • Uygulaması kolay, • Şık ve benzersiz.

8

9 Mermer Efekt Epoksi Dekoratif Zemin Kaplama
Binlerce farklı desen ve renk tonlarında mermer desen uygulaması yapılabilir. Bunlardan bazıları özel fırça ile efekt verilerek bazıları ise, taraklı mala ve özel makinalar ile uygulanır. Mermer efekt epoksi dekoratif kaplamada, yüzeylerin pürüzsüz olması şarttır. Gerekirse akıllı şaplar ile zemin düzleştirilir. Mermer efekt epoksi dekoratif zemin kaplama özellikle lüks oteller, restoranlar, ofisler, villalar gibi geniş zeminlerde uygulanması tavsiye edilir. • Doğal taş görünümlü, • Özgün tasarımlı, • Çok dayanıklı, • Çok boyutlu görünüm, • Yüksek parlaklık derecesi, • Düşük bakım maliyetli, • Uygulaması kolay, • Şık ve benzersiz.

10

11 Terrazo Zemin ve Duvar Kaplama
İçerisinde mermer, kuvartz, granit, cam ve taşlar gibi sağlam madenlerin bulunduğu karışımın, özel bir çimento veya epoksi ile karıştırılarak uygulanmasıdır. uygulanacak bölgeye dökülen terrazzo kaplama , kurumasından sonra özel slim makineleriyle pürüzsüz hale getirilir ve en sonunda da cilalanarak parlatılır. Terrazzo kaplamalı sistemler, sınırsız renk ve desen özgürlüğüyle mimari yaratıcılık konusunda istenilen dizayn gücüne sahiptirler. Alışveriş merkezleri başta olmak üzere, süpermarketler, havaalanları, fuar ve sergi salonları, eğitim kurumları, restoranlar, konut ve sosyal tesislerde kullanılmaktadır ve çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. her türlü yüzeye kolaylıkla uygulanmaktadır. fiziksel darbelere ve kimyasal etkilere yüksek dayanıklılığı vardır. 

12

13 Simli Epoksi Dekoratif Zemin Kaplama
Zengin renk seçenekleriyle Sim ‘in metalik, parlak ışıltısı ile mekânlarınızı farklılaştıran, dekoratif, hijyenik, kolay temizlenebilen epoksi zemin uygulamasıdır.

14

15 Freska Duvar Kaplama Özel kumaş üzerine, özel malzeme ile doku verilip üzerine istenilen görselin uygulanmasıdır. Mükemmel bir ev dekorasyonu yaratmak istiyorsanız duvarlarınızdan başlayın. Son yılların trendi dokulu duvar uygulamaları evlere derinlik ve hareket katarak oldukça göz alıcı tasarımlar yaratıyor.

16

17


"Uygulamalarımız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları