Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SWING 2011 SUNUM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SWING 2011 SUNUM."— Sunum transkripti:

1 SWING 2011 SUNUM

2

3

4 KIRILMAZ

5 ESNEK

6 SWING Prestij Optik araştırma ve geliştirme departmanının araştırmalarına göre; Ebeveynler ve çocuklar sağlıksız hammaddeden yapılmış, kolay deforme olan ve hantal görünümlü çerçevelerden memnun değildi. Bu yüzden biz, piyasadaki yaygın gözlüklerden tamamen farklı bir gözlük oluşturmak için, genellikle ’’TIBBİ’’ alanlarda kullanılan son trendleri ve uygulanan teknolojiyi yeniden yorumladık. Bunun sonucu olarak, SWING TR-90 Doğal son teknoloji çerçeveleri ortaya çıktı.

7 SWING optik çerçeveleri TR-90 Doğal teknoloji kullanılarak üretilmektedir. % 100 anti bakteriyel olan SWING gözlükleri, özellikle çocuklar için avantaj sağlamaktadır. Üretimi sırasında gıda boyası kullanılan SWING gözlükleri; biberon, emzik, mama malzemeleri gibi gözlüğün vücuda temasından kaynaklanan mikrobik, zehirli ve alerjik hastalıkları önler. Ayrıca TR-90 Doğal hammaddesi vücuda uyumlu, steril ve insan sağlığı için çok önemli olan yapay organ üretiminde de kullanılır.Günümüzde , araştırmacılara dayanarak, doktorlar ve üniversiteler gözlük kullanıcılarının TR-90 doğal teknolojisini kullanmasını destekliyor.

8 SWING gözlükleri 3-5 gram olmak üzere minimal bir ağırlıktadır
SWING gözlükleri 3-5 gram olmak üzere minimal bir ağırlıktadır. Hafif, esnek ve kırılmazdır. SWING gözlükleri, üretimi sırasında kullanılan %100 geri dönüşümlü hammadde ile çevreye karşı sorumluluğunu yerine getiriyor ve gözlük kullanıcılarının takdirini kazanıyor.

9 KIRILMAZ TR-90 Doğal hammaddesi dışarıdan gelen tüm baskı ve darbelere karşı esner ve eski halini alır. ANTİ ALERJİK Kansere ve alerjiye neden olan herhangi bir Bisfenol katkı maddesi ya da Bisfenol A (BPA) maddesi içermez.

10 ANTİ BAKTERİYEL Bağımsız laboratuarlarda alınan sonuçlarla TR-90 Doğal hammaddesi SWING’ e anti bakteriyellik özelliğini kazandırır. HAFİF Ağır gözlükler çocukların burun yapısının gelişimini kötü yönde etkiler. Bu yüzden SWING gözlükleri sadece 3 gramdır.

11 ANATOMİK Hafif ve anatomik yapısı sayesinde, çocukların yüz ve burun gelişimine zararlı değildir. ORGANİK % 100 organik gıda boyası ile, kimyasallar konusunda endişelenmenize gerek yok.

12 Tüm bu özelliklere ulaşmak hiç bu kadar renkli olmamıştı.
GÜVENLİ Antialerjik, kırılmaz ve anti bakteriyel yapısı, her türlü sarsıntı ve mikroba karşı koruma sağlar. RENKLİ Tüm bu özelliklere ulaşmak hiç bu kadar renkli olmamıştı.

13 BİYO-UYUMLU Biyo-uyumluluk yapay bir malzemenin vücut tarafından kabul edilebilir olma özelliğidir. SWING gözlükleri vücudun fiziksel, kimyasal ve biyolojik yapısına uygundur ve vücuda zarar vermez. İçindeki malzemeler cilt dokusunu hiçbir şekilde tahriş etmez ve kaşınmalara, kızarmalara neden olmaz. SWING özellikle hassas ve alerjik ciltler için çok önemli bir avantajdır.

14 AVRUPA MALZEMELERİ SWING’in yüksek tasarım ve üretim kalitesi tamamen Avrupa'dan kaynaklı malzemelerin kullanımı ile garantilidir: İsviçre’den özel TR-90 Doğal malzemesi, Alman teknoloji bileşenleri, ayrıca bir ürün için gıda güvenliği kapsamında sertifikalı (Bakanlar Kurulu Kararı) ve oyuncak güvenliği standartları.

15 SWING TR-90 Doğal Mucizesi
Bu malzeme bazı ek maddeler nedeniyle diğer yaygın TR-90 malzemelerinden faklıdır.Bu nedenle SWING gözlüklerine hiçbir markada olmayan tüm özellikleri kazandırır; Zehirsiz Anti Alerjik Mükemmel ısı dayanıklılığı Dayanıklı esneklik Hafiflik ve darbe dayanımı 125 C dereceye kadar dayanıklı ve -42 C dereceye kadar esnekliğini koruyan Yüksek UV ışınlarına, ozona, genel aşınmaya ve gözyaşına dayanıklı Lateks, PVC ve ağır metaller içermeyen Oyuncak, gıda maddeleri ve insan vücuduna temas eden ürünlerin üretiminde kullanmak için uygun Küçük çocukların yüzlerine orantılı

16 ÇEVRECİ Organik hammaddesinden dolayı SWING doğa dostudur ve diğer tüm çerçeve malzemelerine göre daha kolay geri dönüşümlüdür. SWING insanların yüzünde kimyasal ve toksik maddeler barındırmaz.

17 EĞLENCELİ VE RENKLİ SWING eğlenceli ve renkli görünümlü bir çerçevedir. Hafif ve küçük çocukların yüzlerine orantılıdır. Bu iki özellik sonsuza kadar bağımlı kalındığı için nefret edilen bu tıbbi protezi çekici bir aksesuar haline getirir.

18 RAHAT SWING ‘in mükemmel tasarımı çocukların küçük yüzünde daha az hantal bir görünüm odaklıdır. Ayrıca daha geniş deri temas yüzeyi daha fazla konfor sağlayarak ağırlık dağılımını daha iyi hale getirir.

19

20 SWING STRATEJİSİ Kaliteli Sağlıklı Ekonomik Tutkulu Teknolojik Renkli
Sportif Enerjik Maceracı

21 HAYATINI RENKLENDİR

22

23 ULUSLAR ARASI SWING DİSTRİBÜTÖRLERİ

24 MEDYA & PR ÇALIŞMALARI

25 MEDYA & PR ÇALIŞMALARI

26 ULUSLAR ARASI SERTİFİKALAR

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37


"SWING 2011 SUNUM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları