Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…
MEDYA Medyayı Tanımak - Haber ve Unsurları -.
Türkiye Permakültür Derneği ?
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
5R 1K 5 Resim 1 Kompozisyon.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Medya  Medya, her türden sözlü, yazılı, basılı, görsel metin ve imgeleri içeren çok geniş iletişim araçlarını kapsayan bir kavramdır. Bu kavramın içine.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROGRAMI (OCAK /15 MAYIS ARALIĞI) Kartal Belediyesi
KANAL-TV.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
Televizyon Program Türleri
LİTVANYA SEMİNERİ / Katılımcılar: Kerim Saraçoğlu, Nihal Tomar, Fatma Yılmaz.
EYMİR KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ ALAN TANITIMLARI
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
Medya karması Eylem Ö.Tufan.
Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
Nurettin AYDIN Patentlidir.  Bina sokak numaraları görülmüyor,  Adres bulmak zorlaşıyor,  Şık değil,  Bir standart yok  ABD, Kanada, Avustralya,
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
SOSYAL BİLGİLER Kitle iletişim’ in anlamı nedir?
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
GİRİŞİMCİ.
Teknolojinin bulunduğu her yerdeyiz Günde ortalama 20 bin video izleme ve 40 bin tekil ziyaretçi ile teknoloji yayıncılığına video içeriğiyle yön veriyoruz.
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
dijitalmedyaajans Çünkü Dünyada 3,5 milyar insan internete bağlı yaşıyor.
«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.
ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
KALORİ BANK YEDİĞİNİ BİL.
TATA MOTORS.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Yeni Medya Teknolojileri ve Modernleşme
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Yöneticilik ve Liderlik Becerileri Eğitimi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
İŞKUR TEŞVİKLERİ gemlık / gtso - gtb.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda

Ufuk Bayram ile Business Class

Kimler Programa Katılmalı? FRANCHİSİNG VERMEK İSTEYENLER BAYİLİK AĞINI GELİŞTİRMEK İSTEYENLER PROJESİ İLE ALAKALI FİNANSMAN BULMAK İSTEYENLER ÜRÜNLERİNİ,MARKALARINI SON KULLANICILARA TANITMAK İSTEYENLER ‘BASINDA BİZ’ KÖŞESİNDE KULLANABİLECEKLERİ HABER İÇERİKLİ GÖRSEL MALZEMEYİ SAĞLAMAK İSTEYENLER.

PROGRAM KONULARI PROGRAMDA NE KONUŞULACAK? YERLİ VE YABANCI SERMAYELİ TÜRKİYE’DE HİZMET VEREN HER SEKTÖRDEN FİRMAYI HABER DEĞERİNDE İŞLEMEK.

PROGRAM KONULARI SOKAK RÖPORTAJLARI O GÜNKÜ PROGRAMA KONUK FİRMANIN SEKTÖRÜ İLE ALAKALI SOKAKLARDA YAPILAN RÖPORTAJLAR. BU RÖPORTAJLARLA HEM FİRMANIN HALK TARAFINDAN BİLİNİRLİĞİNİ ARTTIRIR HEM DE HALKIN SEKTÖRÜNÜZLE ALAKALI MERAK ETTİKLERİNİ SİZE ULAŞTIRIP CEVAP VERME ŞANSINIZI DOĞURUR.

FİRMA ÇEKİMLERİ FİRMANIZA GELECEK ÇEKİM EKİBİ FİRMANIZIN ADRESİNDEKİ TANITIMINI GERÇEKLEŞTİRİR VE İŞYERİNİZDE KANAL T YANİ TELEVİZYON EKRANLARINDAN BUNU GÖSTEREREK FİRMA BİLİNİRLİĞİNİZİ ARTTIRIR.

KATILIMCI FİRMA KONUĞU İLE RÖPORTAJ Konuk ile sektör hakkında, firmanın sektördeki yeri hakkında ve firmanın ürünleri, markaları, tasarımları hakkında haber niteliğinde sohbet edilir.

SPONSOR FİRMALARIN KATILIMCILARA VERECEĞİ HEDİYELER Günün sponsor firmasına göre katılımcıya hediye verilir.

NEDEN SAAT 17.17? Daha önce 12:12 ve 17:17’de yayınlanmamıza rağmen her geçen gün artan seyirci kitlesiyle tekil izleyiciye ulaşan ‘Ufuk Bayram’la Business Class’ 3 Ağustos tarihinden itibaren prime time da yani 20:20 de yayınlanmaktadır. Eskiden yayınlanan medya tabiri ile ‘ölü saatler’de bile bu denli bir başarıyı yakalayabilen tek sektörel haber programı olan ‘Ufuk Bayram’la Business Class’ yeni saatinde asgari izleyici hedeflemektedir. hedeflemektedir.

NEDEN UFUK BAYRAM? 13 YILDIR MEDYA SEKTÖRÜNÜN İÇİNDE SEKTÖREL HABERCİLİKLE UĞRAŞAN UFUK BAYRAM. SON 2 YILDIR MEDYA SEKTÖRÜNDE YÖNETİCİLİK KADEMELERİNDE BULUNDUĞU İÇİN KAMERA ÖNÜNDEN UZAKLAŞMIŞTIR. KANAL T YANİ TELEVİZYON’DA HALİ HAZIRDA NURSELİ İDİZ’İN SUNMUŞ OLDUĞU ‘SEKTÖREL HABER MERKEZİ’ İSİMLİ PROGRAMIN HABER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ ÜSTLENMEKTEDİR. AYRICA SUNUCUNUN PİYASADA ‘ÜRÜN SATTIRAN SATIŞ TEKNİKLERİ’ İSİMLİ 4 ADET KİTABİ BUKUNMAKTADIR. UFUK BAYRAM HEMEN HEMEN DÜNYA ÜZERİNDE FAALİYET GÖSTEREN TÜM SEKTÖRLER ÜZERİNE SATIŞ ALANINDA MAKALELER YAZDIĞINDAN BİR SEKTÖREL HABER PROGRAMI İÇİN EN DOĞRU İSİMLERDEN BİRİDİR.

Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda