Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KANAL-TV.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KANAL-TV."— Sunum transkripti:

1 KANAL-TV

2 NURSELİ İDİZ İLE SEKTÖREL HABER MERKEZİ
Bugüne kadar yayınlanan ve sadece ev hanımlarının izlediği magazin programlarına yada sadece bussiness çevrelerin izlediği sektör programlarına paydos! Artık Türkiye’nin de Bir Sektörel Haber Merkezi Var! Ünlü Tiyatro Sanatçısı ve Sunucu Nurseli İDİZ’ in Sunuculuğunu Yaptığı Programımız ‘A’ - ‘B’ - ‘C’ Kategorisi İzleyicilere hitap ediyor.

3 Sektörel Haber Merkezinde Haber Olmak…
Sektörel Haber Merkezi. Programa Katılmayı Kabul Eden Firmanın Hem Televizyonumuzda Haberini Yapacak Hem de Hizmetinizi En İyi şekilde Anlatacak! Firmanız Kamuoyunda Haber Olan Firma Konumunda Tanınacak Hiçbir Yasağa Tabi Olmayacak ( İletişim bilgileri verebilecek ) Sizle her bölüm yapılan röportajlarda alt kısımda bant şeklinde sürekli iletişim bilgileriniz olacak. Profesyonel Yapım Ekibinin Çekmiş Olduğu Tanıtım Bandı Hem T.V.’de Yayınlanacak Hem de Firmaya Gönderilecek.

4 Muhabirle katılım bedeli
Programa Muhabirle katılım bedeli 850TL + KDV Haftalık Canlı yayın : Firmanız için 5 dk (1 bölüm) = 5 dk. Haftalık Tekrar yayın : Firmanız için 5 dk (3 tekrar) = 15 dk. TOPLAM : Ekran paylaşımı = 20 dk. Haftalık canlı yayın : Cumartesi : 19: :30 Haftalık tekrar yayın : Pazar : 13: :30 REKLAM ve SPONSORLUK için bilgi alınız.

5 ÇALIŞMALARIMIZDAN BAZILARI
Florence Nightingale Honda Dünya Göz Hastanesi Opel Prof. Dr. Orhan Kural. Arslanlı English time Prof. Dr. M.Kerem Doksat. Doç. Dr. Volkan Aydın. Atrium Avm Karekök Dershanesi & Basım yayım. Dolphin Park. Worldbi (İş zekası) Maraton Etc. Prof.Dr Harun Özkan. Cecile Kozmetik Pronet Güvenlik. Drycar & Care Av. Cevat Kazma. Yaşam Hastanesi. Chevrolet İglo Gıda Fikri Örme San. Aş. Prof . Dr. Murat Öncel Rgs Group. Aday Dergisi & Dershanesi. Res Telecom. Karaköy Güllüoğlu. Kanyon Avm Md. Bilim Spor Ayak Fonk. Mrk. Op. Dr. Feridun Kubilay. Seba Ülgen. Mısırlı Bilisim. Prof.Dr. Ali Gürlek. Drywhite. Sonax. Cevahir Avm Av. Özlem Çokkeskin Özel Kızılırmak Eğitim ve Rehb. Merk. Global Game Center. Permoda mobilya

6 SEKTÖREL HABER TV MERKEZİ
Kanal TV SEKTÖREL HABER TV MERKEZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ DEVRİM DEMİR 0212-sorunuz


"KANAL-TV." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları