 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
Advertisements

AVUKATLAR MESLEKİ SORUMLULUK PAKET SİGORTASI
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
İSTANBUL BAROSU AVUKATLARI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
06/03/11 06/03/11 BENİM SİGORTAM 1.
YANGIN BRANŞI SİGORTA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
HAYAT SİGORTASI Hayat sigortaları, konusu insan hayatı olan ve insanın yaşamı boyunca karşı karşıya gelebileceği rizikoları için önlem almayı sağlayan.
İHRACAT KREDİ SİGORTASI
SORUMLULUK SİGORTALARI
NAKLİYAT SİGORTALARI.

MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
Tek bir poliçe ile tüm aile fertleri sigortalı…
TARSİM ÇİFTÇİ EĞİTİMİ SARAY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
ÖZEL HASTANELERDE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASININ İŞLEYİŞİ VE SORUNLARI
MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
ERK İSG&İK –
RİSK YÖNETİMİ 1. HAFTA.
Doğrudan Tazmin Sistemi (DTS) Takas Odası Projesi
KONU: İŞ KAZALARI VE MESLEK HASTALIKLARININ MALİYETİ
HIRSIZLIK SİGORTASI.
NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
PINAR SRC VE PSİKOTEKNİK MERKEZİ
KONUT SİGORTALARI Konut sigortanızı yaptırırken 3 türlü seçim yapabilirsiniz: Konut sigortası ile bina ve isteğe bağlı olarak içinde yer alan eşyalar güvence.
SAĞLIK SİGORTASI Sağlık sigortası, sigortalıların sigorta süresi içerisinde hastalanmaları ve/veya herhangi bir kaza sonucu yaralanmaları halinde tedavileri.
Kıyı Tesisleri Deniz Kirliliği Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası 19/10/2010, İstanbul 19/10/2010, İstanbul.
KASKO SİGORTASI.
Anlaşmalı Kurumlar  Kaliteli sağlık hizmeti alınabilmesi,  Ödeme garantisi verilebilmesi,  Fiyat kontrolü ve avantajı yaratılabilmesi,  Tıbbi dokümanlara.
Motorlu aracın işletilmesi sırasında 3
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
Sosyal Güvenlik Hukuku
AVUKATLAR MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
İhracatın Finansmanı…
KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
1.3. Genel Sorumluluk Sigortaları. Bir toplum içinde yaşayan insanların, içinde yaşadıkları toplumun koyduğu koşul ve kuralları gereğince yerine getirmek.
Zorunlu Sertifika Mali Sorumluluk
DOKTOR SORUMLULUK MESLEKİ MALİ MESULİYET SİGORTASI.
SORUMLULUK SİGORTALARI
İŞYERİM PAKET SİGORTALARI
GENEL SAĞLIK SİGORTASI
DENIZ YOLU YOLCU TAŞıMACıLı Ğ ı ZORUNLU MALI SORUMLULUK SIGORTASı CEM İ L GÖKTAŞ 1.
HAVACILIK SİGORTALARI
1 Ziraat Sigorta A.Ş.. 2 Ziraat Sigorta A.Ş. TIBBİ KÖTÜ UYGULAMAYA İLİŞKİN ZORUNLU MALİ MESULİYET SİGORTASI (HSS)
 ERGO. EN FAZLA İKİ PARÇADA OLAN ÖLÇÜ SINIRI OLMAYAN KÜÇÜK HASAR ONARIMINIZI AUTO KİNG FİRMASINDA 500 TL YE KADAR YAPAR. HASAR DOSYASI AÇILMAZ. HASARSIZLIK.
Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası. Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu.
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
Kanser sigortası. Kanser Hastalığı (Cilt Kanseri hariç) Kanser Kanser Hastalığı, yeni anormal hücrelerin fokal otonom bir şekilde çoğalarak normal dokulara.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
DEVLET DESTEKLİ TARIM SİGORTALARI Başa Dön. Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Bitkisel Ürün Sigortası Devlet Destekli Büyükbaş Hayvan.
 Tıbbi Laboratuvar Sorumluluk Paket Poliçesi.   çalışan Başına Net Prim: Asgari Prim:  Teminat çalışan başına prim  TL 300 TL  TL.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
Sigorta Koluİşveren Payı (%) Çalışan Payı (%)Toplam (%) Malüllük, Yaşlılık ve Ölüm Kısa Vadeli Sigorta Kolları 2-2 Genel Sağlık Sigortası 7,5512,5.
İhracatçıların, ihracat bedeli alacaklarını ticari ve politik risklere karşı teminat altına alan bir sigorta türüdür. 2 RİSKLER TİCARİ RİSKLER * İFLAS.
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
Konu 7: Reasürans Türleri: Kot-Par
Teknik Karşılıklar 12/05/2017.
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
HAFTA 4: TAZMİNAT İLKESİ
BÖLÜM 6: SİGORTA SÖZLEŞMESİ - I
HAFTA 2: SİGORTA SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI VE TEMEL PRENSİPLER
HAZIRLAYANLAR: SELİN AKTÜRK DİLEK AKBULUT
BÖLÜM 24 MOTORLU TAŞIT SİGORTALARI
Çok tehlikeli sınıfta yer ve ondan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde işverenlerin ödediği işsizlik sigortası primi 3 yıl süreyle %2’den %1’e düşürülmüştür.
Multi Medya Mesleki Sorumluluk Sigortası
Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası
Sigortanın tanımı Sigortacının alacağı bir prim karşılığında bir kimsenin para ile ölçülebilir, yasa ile korumaya değer bir menfaatine zarar veren bir.
Sunum transkripti:

 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası

  Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda aşağıdaki oranlarda  prim uygulanır:  Teminat Kapsamı  Poliçe Mesleki Sorumluluk, 3.Şahıslara Karşı Sorumluluk ve Ferdi Kaza olarak üç ayrı teminatı kapsamaktadır.  Mesleki sorumluluk teminatı ile veteriner hekim, mesleki faaliyetlerinden kaynaklanacak tazminat taleplerine  karşı koruma altına alınmaktadır. Teminat ilgili genel şartlar çerçevesinde olay esaslı olarak sağlanmaktadır.  3.şahıs sorumluluk teminatı ile sigortalının poliçede belirtilen faaliyetleri sırasında 3.şahısların uğrayacağı  bedeni zararlar ile mal/eşya zararları sonucunda Sigortalıya düşecek yasal sorumluluklar poliçe kapsamına alınmıştır.  Ferdi Kaza teminatı ile veteriner hekimin başına gelebilecek bir kaza sonucunda uğrayacağı ölüm dahil bedeni zararlar  poliçe kapsamına alınmıştır. ır. Veteriner Hekim Paket Poliçe

  Ferdi Kaza teminatı ile veteriner hekimin başına gelebilecek bir kaza sonucunda uğrayacağı ölüm dahil bedeni zararlar poliçe kapsamına alınmıştır.  3.Şahıs Sorumluluk Teminat Limitleri  Örnek : TL  Ferdi Kaza Sigortası Teminat Limitleri  Ölüm ve Sürekli Sakatlık: TL  Tedavi Masrafları : TL  Mesleki Sorumluluk Poliçe paket kapsamı

  tl teminat 475 tl prim Örnek prim