VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Advertisements

 6. Hafta: Faiz Oranları ve Sıcak Para  İktisatta iki farklı «Faiz» tanımı vardır. 1.Sermaye faktörünün üretimden aldığı pay ve 2.Paranın fiyatı.  Bu.
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
KESİN HESAP KANUNU VE ÖZELLİKLERİ
Mobile Advertising Network Dünya’da mobil kullanımı Mobil penetrasyon Mobil reklam harcamaları Akıllı telefon penetrasyonu Mobil reklam gösterimleri.
I. TOPLAM GSYİH’DAKİ GELİŞMELER
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
HASEN | HAZAR STRATEGY INSTITUTE Emin Emrah DANIŞ KÜRESEL PETROL PİYASALARI VE FİYATLARI ANLAMAK.
2 Yatırım Karlılık Analizleri Finansal Analizler Basit Yöntemler İndirgenmiş Yöntemler Karlılık Yöntemi Geri Ödeme Süresi Yöntemi Net Bugünkü Değer Yöntemi.
% A10 B20 C30 D25 E15 Toplam100.  Aynı grafik türü (Column-Sütun) iki farklı veri grubu için de kullanılabilir. 1. Sınıflar2. Sınıflar A1015 B20 C3015.
Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planlaması Prof. Dr. Sezai Göksu.
RUSYA ENERJİ SEKTÖRÜNDE YATIRIMLAR Kasım 2013 A. Yağmur ÖZDEMİR Genel Md. Yrd. Yatırımlar ve Proje Finansman Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.
Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi Seyhan Havzası Sektörel Su Tahsis Planı Hazırlanması Projesi Metodoloji 13 Nisan 2016 Su Yönetimi.
 Ülkemizdeki nüfusun sayısı ve nüfusla ilgili veriler yapılan nüfus sayımları ile elde edilir. Bu sayımlar sonucunda, toplam nüfus, nüfusun yaş gruplarına.
Türkiye'de Nüfusun Dağılışı Türkiye'de, 1997 nüfus sayımına göre, km2 ye düşen ortalama nüfus yoğunluğu 81 kişidir. Ancak, ülkemizdeki coğrafi bölgeler,
Zihinsel engellilerin sınıflandırılması
©McGraw-Hill Education, 2014
A DRESE D AYALı N ÜFUS K AYıT S ISTEMI S ONUÇLARı, 2015.
SMMM ve YMM’LER İLE DENETİM HİZMETLERİNİN EKONOMİK GELİŞMELERE VE SERMAYE PİYASASINA ETKİSİ Nazım Hikmet YMM, Grant Thornton Türkiye İcra Kurulu Başkanı.
DİRENÇ. Cisimlerin elektrik akımını geçirirken gösterdiği zorluğa direnç denir. Birimi ohm olup kısaca R ile gösterilir. Devredeki her elemanın direnci.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ÖZEL TANIMLI FONKSİYONLAR
Finansal Planlama Stratejik Planlanlama O Misyon? O Kurumsal Faaliyet Alanı? O Kurumsal Amaç Bildirimi? O Kurumsal Stratejiler? O Faaliyet.
HAZIRLAYANIN; ADI SOYADI; İLVE ÇEBİ NUMARA:
CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2016 Yılı – İlk 6 Ay 2 Ağustos 2016.
TÜM MOTORLU TAŞIYICILAR KARŞILIKLI SİGORTA KOOPERATİFİ
KONULAR BÖLÜM: Kesirler, Ondalık Kesirler, Yüzde
TALEP (İstem).
ASGARİ ÜCRET GERÇEĞİ 8 Aralık 2016, İstanbul.
Aydın Ekonomi Zirvesi 11 Ekim 2014
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
KOHLBERG ve AHLAK GELİŞİMİ Yrd. Doç. Dr. Aysel TOPAN
6745 SAYILI “YATIRIMLARIN PROJE BAZINDA DESTEKLENMESİ İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN”DA YER ALAN ÖNEMLİ.
TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2017
TAM SAYILAR.
Ortalama Metre Kare fiyatları Karşılaştırmalı
YETİŞKİNLİK DÖNEMİ İlk Yetişkinlik Orta Yetişkinlik Yaş
AHMET HAKİ TÜRKDEMİR, ALTUĞ AYSUN
SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI
ABD İÇ GİYİM PAZARI Kaynak: statısta.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KARŞILAŞTIRMA ÖLÇÜTLERİ
TÜRKİYE’DE EKOLOJİK TARIM
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
Yurtdışı Sözleşmeler ve Emeklilik Daire Başkanlığı
Nazlı ÖZTÜRK.
Ders 8 Değerlendirme ve kavram öğretimi
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ 2017 MART AYLIK BÜTÇE GERÇEKLEŞMELERİ RAPORU
DÜNYADA ORGANİK TARIM Günümüzden yaklaşık 1,5-2 milyon yıl önce ilk insanların dünya yaşamı içinde yer aldığı sanılmaktadır. Bu zamanda dünyada insan yaşamı.
2-6 YAŞ ÇOCUK ELBİSE KALIBI
MATEMATİK DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Madde ve Maddenin Özellikleri
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
BÖLÜM 10 Dalga Hareketi. BÖLÜM 10 Dalga Hareketi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Parametrik Olmayan İstatistik
BÖLÜM 3: ARZ VE ÜRETİM TEORİSİ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Türkiye'nin İklimi Türkiye, genelde Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Ancak bununla beraber, birbirlerinden belirgin farklarla ayrılabilen karasal ve.
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
Beden Eğitimi ve Spor Tarihi
Açıköğretim e-Destek Hizmeti
Kesikli Olay benzetimi Bileşenleri
RASTGELE DEĞİŞKENLER Herhangi bir özellik bakımından birimlerin almış oldukları farklı değerlere değişken denir. Rastgele değişken ise tanım aralığında.
KUSURSUZ SORUMLULUK (SEBEP SORUMLULUĞU)
A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU, UÇAK VE KARGO ARTIŞLARI DEVAM EDİYOR... TOPLAM YOLCU TRAFİĞİ % 14 ARTTI… Havalimanımızda geçen yılın aynı döneminde yolcu taşınmakta iken, bu yıl Mayıs 2014 itibariyle geçen yıla göre % 14 artışla toplam yolcuya hizmet verildi. TOPLAM UÇAK TRAFİĞİ % 3 ARTTI… 2014 Yılı Mayıs Ayı itibariyle Van Ferit Melen Havalimanı toplam uçak trafiği; bir önceki yılın Mayıs ayına göre, % 4 artışla 'e yükseldi.

YÜK (KARGO+POSTA+BAGAJ) TAŞIMACILIĞI % 14 ARTTI… Yük taşımacılığında aylık değişim 2014 Mayıs Ayı’nda % 14 oranında artışla ton olarak gerçekleşti. Havalimanındaki istatistikler incelendiğinde uçak sayılarında ki artışların % 3 olarak gerçekleşmesine karşın, yolcu ve kargo sayılarındaki artışların % 14 olarak gerçekleştiği görülmektedir. bu durumda uçakların doluluk oranlarının en üst seviyelerde olduğunu göstermektedir. havalimanımız yolcu sayısı itibariyle Türkiye'deki toplam havalimanları içerisinde 11. sırada yer almaktadır. Havalimanında gerçekleşen yıllarına ait istatistik bilgilerinin yıllara göre dağılımını gösteren tablolar ekte gösterilmiştir. ekli tablolarda da görülebileceği üzere sürekli artan yolcu ve uçak potansiyelinin yaz sezonu ile birlikte artmaya devam edeceği beklenmektedir.

2002 – 2013 YOLCU – UÇAK İSTATİSTİK BİLGİLERİ