2.Elez Teşekkürler Eğitimi JCI ESKİŞEHİR 2011. Teşekkür Edilecekleri Belirle.Eğitimcilere.Katılımcılara.Organizasyon Komitesine.Konuklara.Sponsorlara.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
Advertisements

Yönetim biçimi Cumhuriyet olan Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal önderliğinde 1923'te kurulmuştur. Resmî dili Türkçe‘dir. Demokratik, laik, sosyal bir.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Mısır danatında resim ve heykel
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
İSİM GRUBU. Bu konu için önerilen literatür: 1. İSİM TAMLAMASI: Leyla Karahan, Türkçede Söz Dizimi, Akçağ Yayınları, 2008, İYELİK GRUBU VE İSİM.
HAZIRLAYAN VE SUNAN: HAYATİ İBRAHİM GÜVEN. HOŞGELDİNİZ… Konuşmamı ülkemizde misafir ettiğimiz sayın temsilcilere hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum.Ayrıca.
Page 1 hhh. Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Kulübü HOŞGELDİNİZ.
EĞİTİMİN AMACI yılında derlenmeye başlayacak olan “Öüm Nedeni Belgesi”ni, Türkiye genelindeki tüm Hekimlere tanıtmak Belgenin doldurulması konusunda.
Şehir Hastanelerinde Bilişim Çözümleri Kadir Boysan Türk Telekom Kurumsal İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı.
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
GRUNDTVIG Yetişkin Eğitimi ve Yaşam Boyu Öğrenme.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
OLASILIK. OLASILIK Olasılık olayların olabilirliğinin sayılarla ifadesidir. Olasılığın günlük hayatımızda bir çok uygulama alanı vardır. Örneğin; sayısal.
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Temel Matematik 2 Diziler ve Seriler Ocak 2016 İ stanbul Üniversitesi Prof. Dr. Ergün Ero ğ lu İ Ü İ şletme Fakültesi.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
SOKRATES VE İNSAN ANLAYIŞI. M.Ö yillari arasinda yasamis olan ünlü Yunanli düsünürdür Sokrates, M.Ö 470 – 399 yılları arasında yaşamış ünlü yunanlı.
Yaşlara Göre Oyunda Görülen Değişim
ANADOLU SPOR KULÜBÜ (2013).
TAHTA ÇANAK Haz. İlknur Eryiğit DEM 2011.
İl Danışma Meclisi Formatı (Basına Açık Bölüm)
Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘15 TEMMUZ’DAN 16 NİSAN’A YENİ TÜRKİYE YOLUNDA’ isimli konferansımızı, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Kağan.
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
EŞSİZ YUVAM TEMASI ETKİNLİKLERİ 2
Sevda DEMİRÖZ DEÜ AFET YÖNETİMİ YL 2016
İLKNUR BAŞYİĞİT EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI
REHBERLİK SERVİSİ.
VODAFONE ARENA Baran Çetin Mart,2017.
AY.
Temel Matematik 2 9-Seriler Ocak 2016 İstanbul Üniversitesi
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
Aile Atölyeleri Projesi
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
- Sağlama - Kısa yoldan Çarpmalar
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Neden Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları?
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KALİTE YOLCULUĞU
İDARİ-ASKERİ- AKADEMİK-ADLİ PERSONEL AYRIMI
Tarihçe Trakya Üniversitesi Çeviri Topluluğu (TÜÇEV), Trakya Üniversitesi çeviri öğrencilerinin iletişim aracı olmak, onlara rahatça bir araya gelip fikir.
a) Burada gördüğünüz eserler sizde hangi duyguları uyandırdı
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE TOPLULUĞU
T.C İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük
Cube Organization Presents.
ADNAN MENDERES 'da, Aydınlı toprak ağası varlıklı bir çiftçinin oğlu olarak doğdu. Büyük babası Hacı Ali Paşa Konya'dan Tire taraflarına.
Hi Fatih Keskin.
ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE YAPILAN YENİLİKLER
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
KÜMELER HAZIRLAYAN : SELİM ACAR
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
KOÜ Hastanesİ’nde Akılcı İlaç Kullanımı Bİlİncİ
Ağustos 2009 Eğitim Merkezi Seminerleri
Akademik Bilişim '08 İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ ALANINDA GEÇEN TEMEL KAVRAMLAR «TEMEL HAKLAR VE ÖZGÜRLÜKLER» KAVRAMI Prof. Dr. Yasemin KARAMAN KEPENEKCİ Ankara Üniversitesi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Doktor, öğretmen, postacı, ve polis bunlardan bazılarıdır.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE TOPLULUĞU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ.
KOÜ 11. Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Çalıştayı DÖNEM IV
Fen Edebiyat Fakültesi Fakülte Akademik Kurulu
Sunum transkripti:

2.Elez Teşekkürler Eğitimi JCI ESKİŞEHİR 2011

Teşekkür Edilecekleri Belirle.Eğitimcilere.Katılımcılara.Organizasyon Komitesine.Konuklara.Sponsorlara

Eğitimciler Prensenter Eğitimi Sevgili Eğitmenimiz İsmail Haznedar JCI Başkan Yardımcılığı Görevindeki yoğun temposu arasında bize vakit ayırdı. JCI için 11 tane pırıl pırıl Presenter Mezununu Yardımcı Eğitimci olmadan, yetiştirdi çok ama çok TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eğitimciler Trainer Eğitimi Sevgili ITF 091 Deniz Şenelt tam iki gün boyunca tek başına eğitim verdi çok yoruldu ama mezuniyet anı JCI’a 10 tane Trainer kazandırmanın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Sevgili Deniz Sayın IFT’imiz size tüm kalbimizle TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eğitimciler Trainer Eğitimi Sevgili Pelin Kadılar son dakikada rahatsızlanarak aramızda olamadı ama bizden çok o üzüldü. Bizim için gelmiş kadar oldu. Teşekkürler Sevgili Pelin Kadılar

TEE Direktörü Sevgili Ayşe Kuyrukçu TEE Direktörümüz organizasyon gerçekleşene kadar bizimle birlikte çaba sarf etti. Üstelik bir de ELEZ’e katılarak Presenter Mezunu oldu hem tebrikler hem de KOCAMAN Teşekkürler

Mezunlar Presenter Mezunları Ayşe KurukçuRabia Kaya Çağatay ÇallıHilal Erhan Elvan GülM.Semih ipek H. Anıl KöroğluEzgi Erdoğan Merve Karaalioğlu Murat Türker Orkun Kızıltay Bu organizasyonun ana nedeni sizlersiniz bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Mezunlar Trainer Mezunları Emel Uygun Eyüp Aydın Turan Güngör Tamer Durgut Derya Mireli Ahmet Karayiğit Batuhan Gökdeniz Tayga Kandemir Çağdaş Esen Varol Sönmez Bu organizasyonun ana nedeni sizlersiniz bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ederiz

Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcımız İpek Göktaş 2.ELEZ Direktörümüz Çağdaş ESEN Saadettin Kandilli Gözde Çeber 2. ELEZ’i Sevgili 2011 ve 2012 Yönetim Kurullarının vermiş olduğu büyük destek ve çaba dışında Sevgili İpek ve Çağdaş yürüttü. Ardından Sevgili Saadettin ve Gözde katıldı. 2.Elez için Bu gizli kahramanlara Teşekkür ederiz.

Konuklar Hakan Korkmaz Ümit Evren Pınar Korkmaz Özgür Özdemir Hakan Ocak Ayben Erdem Serpil Sal Esra Sal Çiğdem Haznedar Bizleri ziyaret ederek onurlandırdınız. Bizlere verdiğiniz önem için çok teşekkür ederiz.

Sponsorlar Abacı Butik Otel Günaydın Kırtasiye Çağdaş Turizm Oya Sönmez Grafik Atölyesi Destekleriniz için teşekkürler…