Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘15 TEMMUZ’DAN 16 NİSAN’A YENİ TÜRKİYE YOLUNDA’ isimli konferansımızı, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Kağan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘15 TEMMUZ’DAN 16 NİSAN’A YENİ TÜRKİYE YOLUNDA’ isimli konferansımızı, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Kağan."— Sunum transkripti:

1 Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘15 TEMMUZ’DAN 16 NİSAN’A YENİ TÜRKİYE YOLUNDA’ isimli konferansımızı, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Kağan KARABULUT hocamızın hiç bitmesini istemediğimiz sunumu ile gerçekleştirdik. Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emre Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami Sağdıç, Mal Müdürü sayın Zeki Kabdan, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Nadi Tartan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe Başkanı Sayın Faruk Sonkaya, Aydoğanlar ailesinden sayın Yaşar Aydoğan, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, Karapınar halkı ve yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ve geleceğin teminatı kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile sürdürülen konferansımızda; 15 Temmuz’a nasıl gelindiğinin, milletin silahlarını millete çeviren ve çevirten vatan hainlerinin, o gece vatanına sahip çıkarak hainlikte sınır tanımayanlara karşı dik duruşunu sergileyen, konu vatansa gerisi teferruattır deyip destan yazan asil milletin asil evlatlarının, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet vurgusu ile hiç gözünü bile kırpmadan şehadete koşanların, birlik beraberlik ve dirlik içerisinde yeni Türkiye’yi oluştururken 16 Nisan’ın öneminin üzerine basa basa anlatıldığı konferansımızda hem hatırladık, hem düşündük, hem duygulandık, hem hüzünlendik, ama en önemlisi bu asil millet ile onurlandık. Vatan için, millet için. Bayrak için, devlet için, ümmet için mücadele etmiş olan tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve özlemle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Böylesine anlamlı ve güzel bir programda bizleri yalnız bırakmayarak aramıza katılan ve hiç bitmesini istemediğimiz mükemmel sunumu ile bizleri bilgilendiren kıymetli hocamız Prof. Dr. Ahmet Kağan KARABULUT'a tüm misafirlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

2

3

4

5

6


"Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan ‘15 TEMMUZ’DAN 16 NİSAN’A YENİ TÜRKİYE YOLUNDA’ isimli konferansımızı, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Kağan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları