MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMA
Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
2012
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
Sipariş Takip Programı
HAZIRLAYAN HÜLYA ZOBU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İ.Ö
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
SANAT ÜRÜNLERİ ONLİNE SATIŞ SİTESİ
XACADEMY PROFESYONEL KAZANÇ EĞİTİMLERİ -2
Restaurant Yönetim Sistemi
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
XTRAFİK’LE HEMEN KAZANMANIN YOLLARI Andre Dindisyan.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
Tedarikçi Tarafından Yönetilen Stoklar (TYS)
Yandex Reklamları.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
Endüstride Veri Madenciliği Uygulamaları Yrd. Doç. Dr. Ayhan Demiriz 28/2/2006.
Ar-Ge ve Girişimcilik Ekibi
3. HAFTA KONULARI TEST VE BİLGİ SORULARI. TEST SORULARI ##1 Ekonomik değeri olan atıl kaynaklara ne denir A)Satış B)Alacak C)Para D)Stok E)Işletme kaynağı.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
ARAMA MOTORU KULLANIMI
Bölüm 5 Satış Süreci.
Hizmet Pazarlamasında Tutundurma Kavramı
 E-TİCARETİN GELİŞME SAFHALARI  GELENEKSEL TİCARET İLE E-TİCARETİN KARŞILAŞTIRILMASI  E-TİCARETİN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI.
HAZIRLAYAN: BURCU OLGUN
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
Emrah KÜÇÜK Mete MAZLUM
Tedarikçi Firma Sunumu
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
BALANCED SCORECARD – DENGELİ BAŞARI GÖSTERGESİ
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
BBY373 İnsan Kaynakları Yönetimi
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
Hazırlayan: EMRAH HAS. Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
İZİNLİ PAZARLAMA.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! e-uzum.com Kullanıcı Rehberi.
Alacak ve Stok Yönetimi
TEMEL KAVRAMLAR İnternet ve İnternet Bankacılığı
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
WEB TABANLI DESTEK.
Ayşegül ARSLAN.
Trink Para Puan Toplama Sistemleri
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Akıl Defteri.
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100.
Şirket Adı İş planı sunusu.
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
okuyunca güzelleşiyoruz... bilgiyle keşfet!
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Süreç Hiyerarşisi.
İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ
İŞ MODELİNDEN İŞ PLANINA GEÇERKEN
Sunum transkripti:

MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma

Satış Ortaklığı Nedir ? Müşteri İnternetDünyasıSatışOrtağı ÜrünTavsiyesi SatışSitesiKazanılanKomisyon ÜrünSahibi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma

Satış Ortaklığı Mantığı Müşteri Google AramaSonuçları ÜrünSatışı 1-Sivilce Kremi 2- Sivilce Kremi İle İlgili Sonuçlar 3- Ürün Satış Sitesi Kullanıcı ihtiyacı olan bir ürünü aradığı için, arama sonuçlarında ihtiyaç duyduğu ürüne rastlar. Bu yüzden satış ihtimali yüksektir. Kısacası bizim işimiz insanların zaten alacakları ürünleri onlara göstermektir. Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma

Satış Ortaklığı Çalışma Yapısı SatışOrtağıÜrünSahibi AracıSite Satış Kazanç 1.Adım – Ürün sahipleri aracı siteye ürün ekler 2.Adım – S.Ortakları aracı siteden satacağı ürünü seçer 3.Adım – Aracı site S.O’a özel bir link tanımlar 4.Adım – S.O bu özel linki müşteri ile buluşturur. 5.Adım – Satış gerçekleştiğinde aracı site komisyon tutarlarını ürün sahibi ile satış ortaklarına 15 – 30 günlük periyotlarda dağıtır. Satılacak ürüne özel S.O link :Satış Sitesi.com / Urun / ID Bu linkle tıklayan kullanıcı ürün sahibinin sitesine yönlendirilir. Ziyaretçi ürünü aldığında hangi ürünün kimin tarafından satıldığı anlık olarak aracı site tarafından gösterilir. Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma

Satış Ortaklığı Avantajları Satış Ortaklığı sıfır risk mantığı ile çalışmaktadır. Böylece bireysel kişiler büyük bir yatırım yapmadan kazanç elde etme fırsatı elde ederler. Evinizde, iş yerinizde interneti kullanarak bu işi yaparsınız. Evinizde, iş yerinizde interneti kullanarak bu işi yaparsınız. Çalışma saatlerinizi siz belirlersiniz. Çalışma saatlerinizi siz belirlersiniz. Sermaye İhtiyacı duymazsınız. Sermaye İhtiyacı duymazsınız. Bir ürün sahibi olmanız gerekmez. Bir ürün sahibi olmanız gerekmez. Performansa dayalı kazanç söz konusudur. Ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanabilirsiniz. Performansa dayalı kazanç söz konusudur. Ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanabilirsiniz. Doğrudan ürün satışı yoktur Doğrudan ürün satışı yoktur Uyurken bile satış yapabilirsiniz. Uyurken bile satış yapabilirsiniz. Bütün işlemlerinizi anlık online olarak takip edebilirsiniz ( kaç ürün satmışım vb… ) Bütün işlemlerinizi anlık online olarak takip edebilirsiniz ( kaç ürün satmışım vb… ) Tedarikçilerle, müşterilerle muhatap olmanıza gerek yoktur. Bütün işlemler bizim tarafımızdan gerçekleşir. Tedarikçilerle, müşterilerle muhatap olmanıza gerek yoktur. Bütün işlemler bizim tarafımızdan gerçekleşir. Ürün alma, stoklama, kargo, personel maliyetiniz yoktur. Bütün alt yapımızdan faydalanırsınız. Ürün alma, stoklama, kargo, personel maliyetiniz yoktur. Bütün alt yapımızdan faydalanırsınız.

Satış Ortaklığı Araçları SatışOrtağı WebSite SosyalAğlar ReklamAraçları Blog TanıtımSayfası SatışSayfası FacebookTwitterYoutube GoogleAdwords FacebookAds Content Temel Mantık : Potansiyel Müşterilere Ulaşmaktır. …… ……… …… ……… …… ……… Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma