AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR.
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
Elektrik Piyasası Kanunu
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
ILISU BARAJI’NIN BÖLGE VE TÜRKİYE ENERJİ POLİTİKALARINDAKİ YERİ
Müşerref Üstek.
KRYD-Reel Sektörde Risk Raporlamaları 24 Temmuz
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Burak Talha İn-Yusuf İslam Niğdelioğlu- Selin Erol-Bedrika Kurt
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Birtel İletişim Teknolojileri
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
SOLAREX GENSED-GÜNDER OTURUMU Türkiye’de PV Sektörü ve Geleceği
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
RÜZGAR ENERJİSİ.
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
ENERJİ SEKTÖRÜ.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
HAZIRLAYANLAR fethiye sayarer Cansu üçdemir
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
ÜLKEMİZDE RÜZGAR ENERJİSİ.
KURUMSAL BİLGİLER - TARİHÇE Ortaklık Yapısı
ELDER AR-GE ÇALIŞTAYI Nisan-2015 Hasan ÇELİK
Enerji Verimliliği ve Uygulamaları İlhan AYDIN Kocaeli İl Müdürü
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
STRATEJİK PLANI Silivri İlçe MEM Stratejik Planı
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
ÇEVRE EKONOMİSİ ve MALİ POLİTİKALAR
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Kırsal Alanda Altyapı ve Kamusal Hizmetler
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Türkiye Elektrik Piyasaları CIGRE 2015
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
Türkiye’de Elektrik Üretim ve Tüketiminin Gelişimi DAKA Yenilenebilir Enerji Sempozyumu – 3 / VAN 28 Kasım 2013.
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) YATIRIMCILARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (2009 / 3.ÇEYREK) 24/12/09.
A STEP TO GREEN WORLD- "DEVELOPING A CURRICULUM ON RENEWABLE ENERGY RESOURCES“ A STEP TO GREEN WORLD- "DEVELOPING A CURRICULUM ON RENEWABLE ENERGY RESOURCES“
DESIGNED BYSUPPORTED BYIMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı.
IPARD II YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI DESTEKLERİ TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ IPARD YÖNETİM OTORİTESİ İstanbul 07 Nisan
Yenilenebilir Enerji Kaynakları Mehmet Fatih TORAMAN Enerji Uzmanı Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Türkiye’de İşletmede Olan Organize Elektrik Piyasalarının İşlem Hacimleri* 2 Gün Öncesi Piyasası Dengeleme Güç Piyasası * Dayanak ürüne göre Vadeli İşlem.
NÜKLEER SANTRALLER Nükleer enerji, fisyon reaksiyonuna (çekirdek bölünmesi) dayanır. Zincirleme nükleer reaksiyondan sürekli, kontrollü ve güvenli bir.
Tarıma verilen destek 90'lı yıllara kadar o zamanki Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun yıllık bütçesinin %60'ı kadardır. Tarım desteği bugünkü Avrupa Birliği'nin.
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Çevreye duyarlılık ve enerji gereksinimi günümüz insanını artık çok daha yakından ilgilendiren bir konu haline gelmiştir.İnsanın konforu artarken buna.
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARININ FİNANSMANI ve TÜRKİYE UYGULAMASI
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
SWOT ANALİZİ TÜRKER DURAN YATIRIM TEŞVİK DANIŞMANI.
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
TANITIM SUNUMU.
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da bulunan üç doğalgaz çevrim santrali ve Ayyıldız Rüzgar Enerjisi Santrali ile toplam 372,6 MW kurulu gücü bulunan AKENERJİ, Türkiye enerji ihtiyacının %2 sini karşılamaktadır ve bu yönü ile Türkiye’deki en büyük özel sektör enerji üreticilerindendir. 2

Güçlü Uluslar Arası Ortaklık Yapısı 2009 yılı itibariyle Çek enerji devi CEZ ile gerçekleştirdiği stratejik birleşme sayesinde uluslar arası bir şirket konumuna gelmiştir. AKENERJİ 2013 yılının sonuna kadar 3 milyar dolar yatırımla MW kurulu güce ulaşmayı hedeflemekte ve sürmekte olan projeleri sayesinde emin adımlarla ilerlemektedir. 3

Mevcut Santrallerimiz ve Yapım Aşamasındaki Projelerimiz AKENERJİ 372,6 MW kurulu gücü ile elektrik üretimi yapmaktadır MW toplam güce sahip 9 adet proje ise yapım aşamasındadır.

AKENERJİ Dağıtım Şirketi, SEDAŞ Akenerji’nin CEZ a.s. İle kurmuş olduğu güçlü ortaklığın ilk sonucu, Türkiye’nin sanayi bölgesine elektrik sağlayan dağıtım firması SEDAŞ’ın alınması olmuştur. Toplam 1.3 Milyon abonesi bulunan ve Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce bölgesinin elektrik dağıtım görevini yerine getiren SEDAŞ’ın özelleştirmesini 600 milyon $ lık teklif ile kazanan AkCez konsorsiyumu, dağıtım alanındaki ilk adımını atmıştır. 5

Çevreye Duyarlı AKENERJİ AKENERJİ, yenilenebilir enerji kaynaklarını değerlendirmekte ve yatırımlarını artırmaktadır. Bu yöndeki ilk adımını Ayyıldız Rüzgar Enerjisi Santrali ile gerçekleştiren AKENERJİ, yatırım planında bulunan hidroelektrik santralleri sayesinde yenilenebilir enerjilere yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Toplam kapasitesi 388 MW olan tamamı yenilenebilir enerjiye dayalı santral yatırımlarının 2011 yılının sonuna kadar devreye girmesi hedefleyen AKENERJİ, çevre duyarlılığı konusundaki ciddiyetini Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001:2004) kalite belgesini alarak göstermeyi amaçlamaktadır. 6

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI İLE AKENERJİ 7 Güçlü kurumsal yapısı ve insan kaynakları politikası ile AKENERJİ, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır. Kalite anlayışını da ISO 9001 Sistem Kalite Belgesi ile belgelemiş olan AKENERJİ bu anlayış çerçevesinde müşterilerinin enerji maliyetlerini düşürmekte, kazan – kazan ilkesini benimseyerek Türkiye elektrik enerjisi sektörüne yön veren öncü konumunu korumaktadır.

AKENERJİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İSTANBUL Genel Müdürlük Adres : Miralay Şefik Bey Sokak Akhan No:15 Kat:3-4 Gümüşsuyu / İstanbul Telefon : (0212) Fax : (0212) Web: 8