Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Roka. Roka ‘nın Faydalari Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Roka. Roka ‘nın Faydalari Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını."— Sunum transkripti:

1 Roka

2 Roka ‘nın Faydalari Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını giderir, kanı temizler ve sarılığı keser. Uyarıcıdır. Vücuda kuvvet verir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Cinsel gücü ve isteği arttırır. Öksürüğü keser. Vücuttaki zararlı maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur.

3 Roka Nasıl Ve Ne Zaman Yetiştirilir Roka tadı keskin olan bir bitkidir. Yetiştirilmesi kolaydır. İ lkbahar ve sonbahar aylarında ekilebilir. Toprakta ve havada yeterli rutubet varsa daha hızlı gelişir. Roka tohumlarını bahçeye ekmeden 1 gün önce suda veya nemli bir bez içerisinde bekletirseniz daha kısa sürede çimlenir. Toprak bakımından seçicidir. Organik maddelerce zengin toprakları sever. Tohumu ekmeden önce topra ğ a yanmış çiftlik gübresi atılması iyi olur. Direkt gün ışı ğ ı alan bir yere de ğ il, gölge olan bir alana ekin.

4 THE END

5  Hazırlayan: Beste KOKU


"Roka. Roka ‘nın Faydalari Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları