Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir."— Sunum transkripti:

1 Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir

2 DOĞAL ECZANE ACİL ŞİFALAR

3 ADAÇAYI Mide bağırsak gazlarını, bulantıyı giderir. Göğsü yumuşatır.Mide bağırsak gazlarını, bulantıyı giderir. Göğsü yumuşatır.

4 AYVA İshali keser. Mideyi güçlendirir. İnce bağrsak iltihabını giderir. Kanı temizler, çarpıntıyı dindirir.İshali keser. Mideyi güçlendirir. İnce bağrsak iltihabını giderir. Kanı temizler, çarpıntıyı dindirir.

5 BADEM Bedeni ve zihni yorgunluğu giderir.Bedeni ve zihni yorgunluğu giderir.

6 CEVİZ Verem ve şeker hastalığında besleyici, tedavi edicidir.Verem ve şeker hastalığında besleyici, tedavi edicidir.

7 ÇAM FISTIĞI Bronşit ve akciğer hastalıklarını çabuk iyileştirir. Ruhsal çöküntüyü giderir. Kalp için faydalıdır.Bronşit ve akciğer hastalıklarını çabuk iyileştirir. Ruhsal çöküntüyü giderir. Kalp için faydalıdır.

8 DOMATES Kanser ve kalp hastalığından korur. Yaşlanmayı yavaşlatır. Vücudun su tutmasını önler.Kanser ve kalp hastalığından korur. Yaşlanmayı yavaşlatır. Vücudun su tutmasını önler.

9 ELMA Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. İki elma kalp ve dolaşım sorunlarına karşı korur. Kolestrol oluşumunu, kabızlığı önler.Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. İki elma kalp ve dolaşım sorunlarına karşı korur. Kolestrol oluşumunu, kabızlığı önler.

10 FINDIK Yorgunluğu giderir.Yorgunluğu giderir.

11 GREYFURT Yarım greyfurt günlük C vitamini ihtiyacının %60’ını karşılar. Kansere karşı korur.Yarım greyfurt günlük C vitamini ihtiyacının %60’ını karşılar. Kansere karşı korur.

12 HAVUÇ Kalp krizini, felç tehlikesini önler. Kolestrolu azaltır. Kansere karşı koruyucu, gözler için faydalı. Kırışıklığı önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.Kalp krizini, felç tehlikesini önler. Kolestrolu azaltır. Kansere karşı koruyucu, gözler için faydalı. Kırışıklığı önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.

13 ISPANAK Kalp ve göz hastalıklarına, felce, yüksek tansiyona karşı etkili, lekeleri önleyici.Kalp ve göz hastalıklarına, felce, yüksek tansiyona karşı etkili, lekeleri önleyici.

14 İNCİR Kabızlığı giderir. Öksürük ve boğaz ağrılarında faydalı.Kabızlığı giderir. Öksürük ve boğaz ağrılarında faydalı.

15 KEKİK Bedeni kuvvetlendirir.Bedeni kuvvetlendirir. Kekik suyu, mide ağrılarına iyi gelir.Kekik suyu, mide ağrılarına iyi gelir.

16 KIRMIZI BİBER Bulaşıcı hastalıklara karşı etkili.Vitamin deposu.Bulaşıcı hastalıklara karşı etkili.Vitamin deposu.

17 KİVİ C vitamini açısından çok zengin, sindirimi kolaylaştırır.C vitamini açısından çok zengin, sindirimi kolaylaştırır.

18 LAHANA Kansere karşı etkili sebzelerin başında gelir. Kandaki şekeri oluşturur. Astım ilacı gibidir.Kansere karşı etkili sebzelerin başında gelir. Kandaki şekeri oluşturur. Astım ilacı gibidir.

19 MAYDANOZ Deva olmadığı dert yok.Deva olmadığı dert yok.

20 NOHUT Güç verir, anne sütünü arttırır.Güç verir, anne sütünü arttırır.

21 PATATES Kızartmadan yerseniz sindirimi kolaylaştırır. Kabızlığı önler, yorgunluğu giderir.Kızartmadan yerseniz sindirimi kolaylaştırır. Kabızlığı önler, yorgunluğu giderir.

22 PIRASA İdrar söktürür. Basur memeleri için faydalıdır.İdrar söktürür. Basur memeleri için faydalıdır.

23 PORTAKAL Kanser önleyici tüm maddeleri içerir.Kanser önleyici tüm maddeleri içerir.

24 SALATALIK Cildi temizler, vücuttan su atar.Cildi temizler, vücuttan su atar.

25 SALEP Öksürük, bronşite faydalı. Adet kanamalarını düzenler, zihin gücünü arttırır.Öksürük, bronşite faydalı. Adet kanamalarını düzenler, zihin gücünü arttırır.

26 SOĞAN-SARIMSAK Yüksek tansiyon ve kalp hastalık riskini azaltır. Yaşlanmayı geciktiren sarımsak, antibiyotik özelliğindedir.Yüksek tansiyon ve kalp hastalık riskini azaltır. Yaşlanmayı geciktiren sarımsak, antibiyotik özelliğindedir.

27 SOYA Ömrü uzatır.Ömrü uzatır.

28 YOĞURT Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kemik erimesine karşı.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kemik erimesine karşı.

29 ZEYTİN Yüksek tansiyonu, kandaki şekeri düşürür.Yüksek tansiyonu, kandaki şekeri düşürür.

30 Mailce google paylaşım grubu 7'den 77'ye her yaş grubundan, binlerce bay - bayan üyesi ile ile Türkiye ’nin en büyük grubu. Sizde Her gün birbirinden güzel ve ilginç 2 mail alarak sizde bu dev platformda yerinizi almak isterseniz sadece mail adresinizi yazıp kayıt ol ’a basınız. Ardından mail adresinize gelen onay linkine tıklamayı unutmayınız. Üye olmak Tıklayınız Tıklayınız


"Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları