Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Enerjiye yön verme sanatı. AİKİDO NEDİR? Japonya’da doğan ve dünyaya yayılan; kendini savunma ve enerjiye yön verme, enerjiyle uyumlanma sanatıdır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Enerjiye yön verme sanatı. AİKİDO NEDİR? Japonya’da doğan ve dünyaya yayılan; kendini savunma ve enerjiye yön verme, enerjiyle uyumlanma sanatıdır."— Sunum transkripti:

1 Enerjiye yön verme sanatı

2 AİKİDO NEDİR? Japonya’da doğan ve dünyaya yayılan; kendini savunma ve enerjiye yön verme, enerjiyle uyumlanma sanatıdır.

3 AİKİDO’NUN ANLAMI Aİ = Birleşme, buluşma, uyumlu olma Kİ = Enerji (potansiyel ve kinetik enerji) + kainatı yaratan enerji DO = Yol, disiplin, yöntem, ekol

4 AİKİDO, her alanda insanın içinde bulunan potansiyelini dışarıya çıkarmasına yardım eden bir kişisel gelişim yoludur.

5 AİKİDO, kendini tanıma ve disipline etme yöntemidir.

6 AİKİDO; fiziksel, zihinsel ve ruhsal gücü birleştirmenin felsefesidir.

7 AİKİDO NE DEĞİLDİR? Güç gösterisi yapmanın yolu değildir. Birilerine zarar vermek üzere yapılan bir saldırı değildir. Dövüşmek değildir. Saldırganlık değildir.

8 AİKİDO İLE KENDİNİ NE KADAR SAVUNABİLİRSİN? Hem fiziksel hem de zihinsel pek çok atak karşısında kendimizi nasıl savunacağımız konusunda oldukça etkili yöntemler sunar. Oldukça iyi!

9 KİMLER YAPABİLİR?

10 Kendini savunmak ve güç kazanmak isteyen Kadınlar

11 Kondisyonunu geliştirip, dengesini keşfetmek isteyen Erkekler

12 Daha sağlıklı ve özgüvenli gelişebilmeleri için Çocuklar

13 Çocukları Power Ranger Sendromu’ndan, dolayısıyla kavga ve dövüşten uzak tutar, ÇOCUK GELİŞİMİNDE AİKİDO Beden duruşlarını düzgünleştirir, Hayatı yalın bir şekilde algılamayı gösterir, Daha açık ve net düşünmeyi sağlayarak, okul hayatına destek olur, Başka sporlarda da başarıya yardım eder, Çocuklarda kendine güven sağlar.

14 Dengeli bir yaşam isteyen her yaştan, her boydan, her kilodan herkes Aikido yapabilir…

15 AİKİDO İSTANBUL olarak, Kurucu Sensei Zühtü Akıllı yönetiminde 12 yıldan beri enerjilere yön veriyoruz…

16 Zühtü Akıllı Sensei, Japonya Aikikai’den 4.Dan olup, aynı zamanda Türkiye Aikido (Wushu) Federasyonu’ndan 5.Dan ve 4.Kademe Aikido Başantrenörüdür.

17 Büyük bir aileyiz….

18 Siz de bu ailenin bir parçası olmak üzere davetlisiniz… Adres:Rio De Jenario Cad. 3.Kısım Karakol Karşısı Ataköy / İstanbul Telefon:0533 651 69 51


"Enerjiye yön verme sanatı. AİKİDO NEDİR? Japonya’da doğan ve dünyaya yayılan; kendini savunma ve enerjiye yön verme, enerjiyle uyumlanma sanatıdır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları