Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ (28.11.2012)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ (28.11.2012)"— Sunum transkripti:

1 BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ (28.11.2012)

2 BİR AİLE BİN UMUT VAKFI Vakfımız 28.11.2012 tarihinde kurulmuştur. Amacımız; Yoksul ailelere yardım etmek. İnsanları rencide etmeden onlara bağışta bulunmak.

3 VAKFIMIZ NASIL KURULDU? Vakfımız bir proje ile başladı. Sonra bunu ciddiye alıp gerçekleştirmeye karar verdik. Yardım etmek hiç zor değildir. Yardım da bulunduğumuzda hem karşımızdaki insanı ve kendimizi mutlu etmiş oluruz. Büyük Önderimiz Atatürk’ümüz der ki ; “Medeniyetin esası ilerlemenin ve kuvvetin temeli ailedir.”

4 VAKIF DEYİNCE AKLIMIZA; sağlık hizmetleri eğitim ve öğretim hizmetleri aş evi hizmetleri sosyal hizmetler sanat ve kültür hizmetleri para yardımı milli savunma hizmetleri iktisadi hizmetler ulaştırma hizmeti spor hizmetleri

5 VAKIF HAFTASI İnsanlardaki yardım duygusunu geliştirmek, dayanışmanın önemini anlatmak ve insanların gönül zenginliğine ulaşmasına yardımcı olmak amacı ile 1985 yılından beri 3 – 9 aralık tarihleri arasında “vakıf haftası” kutlanmaktadır.

6 VAKIF ORGANLARI Zorunlu organlar: Mütevelli Heyeti, Yönetim kurulu, Denetleme kurulu İhtiyari organları: Danışma kurulu, Onur kurulu

7 B IR AILEYI YARATMAK BIR DEVLETI YÖNETMEKTEN DAHA ZORDUR

8 KURUCULARIMIZ C EREN UYANıK E CE DOĞAN BİR AİLE BİN UMUT VAKFI


"BİR AİLE BİN UMUT VAKF HER ZAMAN YANINIZDAYIZ (28.11.2012)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları