Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sosyal bilgiler YAŞADI Ğ IMIZ YER İ N YÖNET İ M İ Hazırlayanlar: Turhan Yaro ğ lu, Melih Köse Bilge Adım Zeynep Kuzucu,,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sosyal bilgiler YAŞADI Ğ IMIZ YER İ N YÖNET İ M İ Hazırlayanlar: Turhan Yaro ğ lu, Melih Köse Bilge Adım Zeynep Kuzucu,,"— Sunum transkripti:

1 Sosyal bilgiler YAŞADI Ğ IMIZ YER İ N YÖNET İ M İ Hazırlayanlar: Turhan Yaro ğ lu, Melih Köse Bilge Adım Zeynep Kuzucu,,

2 Yaşadı ğ ımız yerde de bazı işleri yapmak, sorulara çözüm getirmek zorunda olan birimler vardır. Yaşadı ğ ınız ilde veya ilçede yapılması gereken ne kadar çok şey var de ğ il mi?

3 Bu işlerin yapılmasını sa ğ lamak ya da herhangi bir sorunun çözümüne yardımcı olmak için ilin ya da ilçenin yönetim birimi görevidir.

4 Kardelen İ lkö ğ retim Okulu ö ğ rencileri ö ğ retim yılı başında sınıfça oluşturdukları sınıf sözleşmesinin sonuçlarını de ğ erlendirmek üzere bir toplantı yaptılar. Toplantı tarihi okul gazetesinde yer aldı ve tüm beşinci sınıflar kendi aralarında toplantıyı düzenledi.

5 Toplantı, ders bitiminde sınıf temsilcisi Cansı Durmaz başkanlı ğ ında ve rehber ö ğ retmen sırrı tekin gözetiminde gerçekleşti. Toplantıda sınıf üyelerinin her birinin görüşlerine yer verildi. Tartışmalar aşa ğ ıdaki gibiydi:

6 - Nermin Aksoy (sınıf üyesi): Bu yılki sınıf temsilcimiz, sınıfın her üyesine eşit davrandı. İ steklerimizi okul meclisine zamanında iletti. Sorunlarımıza birlikte çözüm aradık.

7 Hasan Aytaç (sınıf üyesi): Daha önceki yıllarda neden bu sınıf sözleşmesini yapmadık diye üzülüyorum.

8 - Sunay Aytekin (sınıf üyesi): Bazı arkadaşlarımız okul araç-gereçlerine zarar veriyordu. Sınıf temsilcimiz, rehber ö ğ retmenimizle bu konuyu paylaştı. Bu arkadaşlarımızla konuşuldu. Hatalı olduklarını kabul eden arkadaşlarımız özür dileyerek bir daha bunu yapmayacaklarını söylediler. Ben sınıf sözleşmesi yaptı ğ ım için çok memnunum.


"Sosyal bilgiler YAŞADI Ğ IMIZ YER İ N YÖNET İ M İ Hazırlayanlar: Turhan Yaro ğ lu, Melih Köse Bilge Adım Zeynep Kuzucu,," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları