Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)"— Sunum transkripti:

1 İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)
HAZIRLAYAN: Yağmur KIRMACI 5/C 77 Nurefşan ERETKUN 5/C 79

2 İÇİNDEKİLER İnternet Haftasının Amacı/Önemi
İnternet Haftası Etkinlikleri İnternet Haftası ile ilgili şiir/yazı İnternet Haftası ile ilgili karikatür Kaynakça

3 İNTERNET HAFTASININ ÖNEMİ
Bilişim STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-19 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.

4 İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan açılışla başladı. Bu yıl 10.su düzenlenen, internetin ülkemizde 22. doğum gününün de kutlanacağı etkinliklerin ilk günü öğrencilerin dans gösterisi, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacaktır.

5 İNTERNET Bilimsel düşünceye  Eriştirir internet,  Bilgi ve beceriyi  Geliştirir internet.  Sevgi ve paylaşmayı  Benimsetir internet,  Mutlu eder insanı  Gülümsetir internet.  Demokratik davranış  Kazandırır internet,  Evrensel değerlere  Uzandırır internet.

6 İNTERNET HAFTASI İLE İLGİLİ YAZI
Günümüzde sürekli yeni bilgiler üretilmekte ve teknolojik gelişmeler hızla değişerek yayılmaktadır, Bilginin yayılmasında inter­netin önemi fazladır, Günümüzde üretilen bilgi, dünyadaki pek çok ülkeye aynı anda yayılmaktadır. Bu da internet sayesinde olmaktadır.Her yıl Nisan ayında İnternet Haftası kutlanmaktadır.

7 KARİKATÜRLER Küçüklerin bile interneti kullandığını belirtiyor ve yetişkin insanlarda küçük çocukların internete girmesini sağlıyor.

8 KARİKATÜR Artık çocuklar bile internet yüzünden kavga ediyorlar.

9 KAYNAKÇA

10 KAYNAKÇA

11 KAYNAKÇA http://www.eba.gov.tr/haber/1428323348


"İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları