Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Renkleriyle ünlü BURUNO ADASI. Burano, Murano adası Venedi ğ e yakın en güzel adalardan biridir. Venedi ğ e 7 km ve kırk dakikadır Dantel sanatı üretiminde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Renkleriyle ünlü BURUNO ADASI. Burano, Murano adası Venedi ğ e yakın en güzel adalardan biridir. Venedi ğ e 7 km ve kırk dakikadır Dantel sanatı üretiminde."— Sunum transkripti:

1 Renkleriyle ünlü BURUNO ADASI

2 Burano, Murano adası Venedi ğ e yakın en güzel adalardan biridir. Venedi ğ e 7 km ve kırk dakikadır Dantel sanatı üretiminde ünlüdür.

3

4

5

6 Bu gelenek, turistik bir cazibe kayna ğ ı haline gelmi ş tir. Legend balıkçıları sisli günlerde içki içip evlerine geri döndüklerinde ş a ş ırıp ba ş ka evlere girerlermi ş. kadınlar bundan rahatsız olduklarından ve kocalarının evlerini daha kolay bulmaları için evlerini farklı renklerde boyarlarmı ş.

7

8

9

10 Burano yo ğ un deniz lezzetinde bir adadır. Balıkçılar tekneleri kanal boyunca çapraz ş ekilde ba ğ larlar.

11

12

13

14

15

16 Burano, resim yapmak ve foto ğ raf çekmek için bir cennet Evlerin cephelerinin parlak renklerini seyretmek görenlere bir zevk verir.

17

18

19

20 İ nsanlar cadde ve sokaklarda güne ş li günde renkli çama ş ırlarını asarak Buranoya daha da renk katıyor.

21

22

23

24 Buruno sakinleri, balıkçılı ğ ıyla, nakı ş larıyla ve evlerinin çe ş itli renkleriyle ayrı bir güzellik, sevinç ve cazibe dolu huzur dolu bir adada ya ş ıyor.

25

26

27

28

29 Charlez Aznavour: venecıa

30


"Renkleriyle ünlü BURUNO ADASI. Burano, Murano adası Venedi ğ e yakın en güzel adalardan biridir. Venedi ğ e 7 km ve kırk dakikadır Dantel sanatı üretiminde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları