Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hasta Hizmetleri Yöneticilerimizden Mesaj Var!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hasta Hizmetleri Yöneticilerimizden Mesaj Var!"— Sunum transkripti:

1 Hasta Hizmetleri Yöneticilerimizden Mesaj Var!
2014

2 Acıbadem Adana Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Yasemin Halefoğlu
ADA Hasta Hizmetleri ekibi olarak öncelikle tüm ASG ailesinin yeni yılını içtenlikle kutluyor, herkese sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir 2014 diliyoruz. ADA Hasta Hizmetleri ailesi olarak 2014 için öncelikle, hasta ve hasta yakınlarının, hekimlerimizin memnuniyetinin en üst düzeyde olmasını, tavsiye edilme oranımızın maksimum olmasını, iç ve dış iade oranımızın azalmasını, turn over oranımızın minimum seviyede olmasını, motivasyonumuzun, enerjimizin her daim yüksek olmasını diliyor ve bu söylediklerimizi gerçekleştirmek için de maksimum çaba sarf edeceğimizi söyleyebiliriz.

3 Aile Bahçelievler Hastanesi Hasta Hizmetleri Sorumlusu Pınar Ebru Köksal
Her yeni yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. Yeni yılın tüm hasta hizmetleri ekibine sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Hastanemize gelen misafirlerimize ekip olarak AİLE sıcaklığını hissettirmek, memnuniyeti üst düzeyde tutarak, hasta potansiyelini arttırmak hedeflerimiz arasındadır.

4 Acıbadem Ankara Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdür Vekili Alper Uluca
Acıbadem Ankara Hastanesi olarak 2014 yılı hedefimiz hasta memnuniyeti odaklı ve çalışanların kişisel gelişimini ön planda tutan bir çalışma yılı geçirmek ve bu hedefler doğrultusunda beklentimiz hasta hizmetleri ekibi olarak Acıbadem Sağlık Grubunu kalitesinde Ankara’da fark yaratmak. Bu vesileyle yeni yılın başta hasta hizmetleri çalışanları olmak üzere Acıbadem ailesinin tüm değerli bireylerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

5 Acıbadem Atakent Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Mürvet Mandacı
Bizim için yıl; yılın yeni olmasının yanı sıra yeni bir hastane ve yeni bir misafir ve grubumuza yeni katılan ekiplerimizle yeni bir aile demek… Bu vesile ile tüm Acıbadem Ailesinin kendim ve ekibim adına yeni yılını kutlar, bu süreçte bizi misafir eden, ev sahipliği yapan ve desteklerini esirgemeyen Aile Bahçelievler, Bakırköy, Fulya, Eskişehir, International Hospital ve Maslak Şubelerimizin yönetim ve ekiplerine teşekkürlerimizi iletmek isterim.

6 Acıbadem Bakırköy Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Çiğdem Karakoç
Yeni yıl, yeni umutlar, yeni beklentiler taşıyarak gelir beraberinde ise heyecanı yaşatır, stresi azaltır. Böyle pozitif yüklenmiş bir başlangıcın ardında da plan program yapabilmek ve yeni hedefler belirleyecek olmak, belki de yepyeni tertemiz bir sayfanın başlangıcında bulunmak iş yaşamının en keyifli zaman dilimlerinden biri olsa gerek. Bu bakış açısı ile Bakırköy Acıbadem Hasta Hizmetleri ekibi ile birlikte güzel başlangıçlar yapabilmek üzere yola çıkıyoruz. Yeni bir ekip olmamızın da heyecanını taşırken birbirimize farklı enerjiler aktararak öncelikli hedefimizi her türlü parametreye etki edecek bir başlık olan Çalışan Memnuniyeti olarak belirledik. Ekiplerimizin memnuniyetini ve motivasyonunu arttırıcı nitelik taşıyabilecek minik dokunuşlarla onlara verdiğimiz değeri hissettirerek pozitif bir algı oluşturmayı hedefliyoruz. Sağlayabildiğimiz müddetçe enerjinin yüksek ilerleyeceği çalışan memnuniyeti paralelinde gelişecek diğer başlıklarımız ise, •Hasta memnuniyetini arttırmak •Turnover oranını düşürmek •Performans karnelerinde tüm ekibin etkin bir sonuç kaydetmesi adına çalışmalar sağlamak •Eğitimleri arttırmak ve sonuçlarını izlemek •Ve kurum kültürüne yakışır nitelik taşıyan kompetanlarımızı arttırmak ve mevcut sayıyı korumak Hedeflerimizi gerçekleştirmek, beklentilere uygun sonuçlar sağlayabilmek temennisi ile 2014 ün tüm ASG çalışanlarına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini ve diğer şubelerle birlikte tüm hasta hizmetlerinin hedeflerine % 100 ulaşabileceği başarılarla dolu bir yıl diliyoruz.

7 Acıbadem Bodrum Hastanesi Hasta Hizmetleri Sorumluları Çağdaş Çam & Nazdar Yaşar
2013 yılını uğurlarken, 2014 yılında da her yıl olduğu gibi kurumsal değerlerimiz çerçevesinde çalışmalarımıza devam ederek, şeffaf, değer yaratan, yenilikçi, katılımcı ve sorumlu olma felsefemizden hareketle belirlediğimiz hedeflerimize ulaşarak Hasta Hizmetleri takımının Türkiye’de ve dünyada ki değerini artırmayı… Ve 2014 yılının tüm çalışanlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.

8 Acıbadem Bursa Hastanesi Hasta Hizmetleri Sorumluları Hatice Öztürk & Fulya İlter
Yeni bir yıl, yeni umutların başlangıcı gibi geliyor. Yeni umutlar, beklentiler, hedefler… çoğaltabiliriz. Her birimizin dilekleri farklılaşabilir. Farklı dilekler yer alsa da hayatımızda, günümüzün – hayatımızın büyük bir çoğunluğunu beraber geçirdiğimiz ekibimiz ile Acıbadem’e, bulunduğumuz şubeye dair beklentileri, hedefleri karşılamak için bu yolda beraber yürüyoruz. Varlığından gurur duyduğumuz, kendimizin bir parçası olarak gördüğümüz ekibimizin gözlerinin içinin gülüyor olması, keyifli çalışmalarını izlemek, sonuçlarını almak, aldığımız sonuçları koruyor ve devamını sağlamak ise en güzeli… Acıbadem Bursa Hasta hizmetleri ekibinin bir parçası olarak 2013’de gösterdiğimiz başarının kaynağını birbirimiz ile kurduğumuz güvene dayalı iletişim ve keyifli çalışmaya bağlıyoruz yılında da hasta hizmetleri ekibinin keyifli çalışmalarının devam etmesini çalışan-hasta memnuniyet oranlarının artmasını diliyoruz. Tüm Acıbadem ailesine uzun soluklu başarıların yer aldığı, keyifli, mutlu, huzurlu yıllar dileriz.

9 Acıbadem Eskişehir Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Melih Bayrak
Cümlelerime, Leonardo Da Vinci’ nin , hayat misyonum olarak benimsediğim şu sözü ile başlamak istiyorum. “Bilmek yetmez, uygulamalıyız. İstiyor olmak yetmez, yapmalıyız.” 2014 yılında Acıbadem değerleri ve vizyonu doğrultusunda, hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. Sevinciyle, hüznüyle ve sıcak dostluklarıyla, 2013 yılını başarılı bir şekilde geçirmemizi sağlayan tüm Eskişehir Hasta Hizmetleri ekibime çok teşekkür ediyorum. Hasta Hizmetleri Direktörlük ekibi ve Hasta Hizmetleri çalışanları başta olmak üzere, tüm Acıbadem Sağlık Grubu çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.

10 Acıbadem Fulya Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Sıla Duru Kapullu
Her yeni yıla, yeni umutlar ve güzel dileklerimizle merhaba deriz. Fulya Hasta Hizmetleri Ekibi olarak, 2014 yılının da gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin gerçekleştiği bir yıl olmasını dileriz. Acıbadem Fulya Hastanesi Hasta Hizmetleri ailesi, yeni yılda ismini aldığımız Fulya çiçeği gibi, yardım severliliğimizle, iyi bir dinleyici olmamızla ve her soruna çözüm üretebilmemizle başarılı bir yıl geçirmeyi hedeflemektedir. En önemli amacımız, hastalarımıza iyiliği, sağlığı getirmek ve kendilerine Acıbadem güvenini hissettirebilmektir. Sevgi ve Saygılarımızla

11 Acıbadem International Hospital Hasta Hizmetleri Müdürü Nilüfer Uzun
Acısıyla tatlısıyla, hastalığıyla sağlığıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Acıbadem International Hastanesi Hasta Hizmetleri olarak, 2014 yılında beklentilerimizi yükselterek daha kaliteli ve daha yenilikçi hizmet sunmayı planlamaktayız. Güler yüzlü ekibimiz ve uluslar arası vizyonumuzla her yıl daha iyiyi hedeflemekte, kalitemizi artırarak sürdürmekteyiz yılına girerken, hepimizin ortak dileği tüm bölümlerimizle el ele vererek hastalarımızın memnuniyetini artırmaktır. Bu doğrultuda tüm Hasta Hizmetleri ekibi olarak değişim ve gelişime açık bir şekilde yolumuzda ilerliyor ve Acıbadem Sağlık Grubunun farkını tüm samimiyetimiz ile yansıtmaya devam ediyoruz.  Her geçen yıl büyüyen kadromuz ile hizmet sınırlarımız da genişlemekte, sınırlarımız genişledikçe de hedeflerimiz büyümektedir. Amacımız, bu döngüyü çok daha ilerilere taşımak ve hastalarımıza hak ettikleri güveni en derinden hissettirebilmektir. Bu çabamızı destekleyen tüm Acıbadem Sağlık Grubuna teşekkür ederiz.

12 Acıbadem Kadıköy Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Naciye Nur Yeter
Yeni yılda tüm hasta hizmetleri ekibimizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler geçirmesi dileğiyle..Düşsüz büyük şeyler yapılamaz yılında tüm düşlerimizin gerçekleşmesini diliyorum. Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz yılında hatalarımızın az, başarılarımızın ve hasta memnuniyetimizin yüksek ve devamlı olması da dileğiyle mutlu yıllar. Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecektir. Yeni yıl ise ilk adımdır.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

13 Acıbadem Kayseri Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Pınar İlik
2014 yılında KAY Hasta Hizmetleri olarak en önemli hedefimiz, çalışmalarımızda bireyler topluluğu olarak değil, etkin bir ekip olabilmeyi başarmak olacaktır. Unutmayalım ki, gerçek başarı, ekip ile birlikte kazanılan başarıdır ,ve gerçek bir ekip ruhu ile artış gösterecektir. Güçlü bir ekip olurken yanlışlar yapmamak ve problemlerimizle başa çıkabilmemiz için hep birlikte el ele olmaya davet ediyorum. Güçlü bir ekip olarak birbirimize kenetlendiğimizde eminim ki her zorluğu kolaylıkla aşacağız ,ve başarılarımız giderek artacaktır yılının hepimize önce sağlık, ardından mutluluk , ve başarı getirmesi dileğiyle…

14 Acıbadem Kocaeli Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdür Vekili Melih Karahasanoğlu
Değerli Hasta Hizmetleri Ekiplerimiz; Birçok güzel ve/veya zorlu süreçleri hep birlikte tecrübe ettiğimiz, yeni bilgiler edindiğimiz, yoğun ve oldukça hızlı geçen 2013 yılını artık tamamlıyoruz… 2014 yılının; Değişen, gelişen ve hızla endüstrileşen sağlık profesyonelliği & hasta hizmetleri bölümünün öneminin özümsendiği, her birimizin birer rol model olacağı, kurumumuzun misyon ve vizyonunun içselleştirildiği, sürekli öğrenmeyi ve gelişmeyi kendimize düstur edineceğimiz, bireysel farkındalıklarımızı ve huzurlu takım çalışmasından doğacak sinerji etkisini somut ve soyut verilerle gösterebileceğimiz, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini oluşturmaktaki kararlılığımızın devam edeceği ve hızla artacağı, ne kadar büyük bir network içinde görev aldığımızın, “Acıbadem’li olmanın” tam manasıyla idrak edilebildiği, insana ve insanlığa yararlı olmanın ne demek olduğunun özümsendiği bir yıl olmasını diliyorum yılının her birimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu yepyeni bir sayfa getirmesini, özellikle Hasta Hizmetleri Direktörlüğümüz ’ün de 4. yılına gireceğimiz 2014 yılında; sevgi ve beraberinde getireceği saygının ışığında birçok gelişmeyi, yeniliği ve başarıyı her birlikte tecrübe edebilmemiz, bireysel ve ekip olarak farkındalığımızı sürdürülebilir şekilde gösterebilmemiz dileğimle…

15 Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Bahar Bircan
Değerli Acıbadem Hasta Hizmetleri Üyeleri, Yoğun, koşturmacalı ama bir o kadar keyifli bir yılı daha geride bıraktık. Eski bir Acıbadem çalışanı olarak belirtmeliyim ki; her yeni yıl bir önceki yıldan çok daha verimli, kendimizi ve ekibimizi geliştirecek bir çok yenilik ile dolu dolu geçiyor. Kuşkusuz bundaki en önemli neden ASG’ nin sahip olduğu vizyon, misyon ve sosyal sorumluluk anlayışı. Ben ve ekibim olarak da her zaman bu grubun bir üyesi olmaktan, imza attığı başarılı işlere dahil olmaktan büyük mutluluk duyarak çalışmaya devam etmekteyiz. Hasta Hizmetleri ekip üyelerinin bir hastane içindeki önemi, kattığı değer ve yarattığı etki şüphesiz tartışılmaz. Sizlerin de bu bilinç ile işinizi sahiplendiğini ve çok daha başarılı işlerde yer almak üzere harcadığınız çabayı görmek kurumumuzu daha büyük başarılara götürecek, kendi kişisel hedeflerimize ulaşmamızda da büyük rol oynayacaktır. Hep aklımda tutarak çalıştığım bir sözü bu vesile ile sizlerle paylaşmak istiyorum. “Seveceğin bir iş seçersen, yaşamında bir gün bile çalışmış olmazsın. Konfüçyüs” Hepinize severek ve isteyerek çalışıp, büyük başarılara imza atacağınız çok güzel bir yıl temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

16 Acıbadem Maslak Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Nail Burak Öztan
2014 yılı için Acıbadem Maslak Hasta Hizmetleri olarak önceliklerimiz; Ekip içi iletişim ve motivasyonu yüksek tutarak kurum aidiyetini güçlendirmek Tüm seviyelerde yönetsel yetkinliklerimizi artırmak ve buna bağlı Ekip Lideri, Sorumlu ve Müdür adayları yaratmak Hasta odaklı bakış açımızı ve dolayısıyla hasta memnuniyetimizi artırmak Daha fazla kompetan çıkarmak; alan performansımızı ve sınav skorlarımızda gelişim sağlamak Acıbadem Online üye sayısını maksimum seviyeye çıkarmak. İç iade, faturasız, bekleyen gibi niceliksel fatura performans kriterlerinde ilerleme sağlamak Tüm dileklerimizin gerçekleşeceği mutlu bir yıl dilerim.

17 Acıbadem Sistina Hospital İş Geliştirme ve Proje Sorumlusu Yiğit Akata
Sevgili Acıbadem Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri Çalışanları, Bildiğiniz üzere, tüm şubelerimizden gelen değerli destekleriniz ile, Acıbadem Sistina Hasta Hizmetleri Ekibi olarak 2013 yılında Randevu Sistemi, Cerebral ve ERP yazılımlarını kullanmaya başladık yılı ise, süreçlerin JCI ve Acıbadem Sağlık Grubu uygunluk kriterlerine göre masaya yatırılıp, iyileştirileceği ve gerekirse yenileneceği; ekibimizin iş kalitesine ve rakamsal çıktılarına göre değerlendirileceği bir yıl olacak. Hedeflerimiz için çalışırken, ekibimizin mesai içi zamanının tamamını, güler yüzünü ve ilgisini Hastalarımızın hizmetine adamayı ana odağımıza koyacağız. Bu amacımıza ulaşmak için, gücünü hep arkamızda hissettiğimiz Acıbadem Sağlık Grubu Hasta Hizmetleri’nin siz deneyimli, uzman ve yetkin çalışanlarının, bize yine destek olacağınıza inanıyoruz. Bu vesile ile sizlerin yeni yılını kutluyor ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu uzun yıllar yaşamanızı diliyorum. Sevgilerimle,

18 Faruk Medical City Hasta Hizmetleri Müdürü Elif Akan
Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu Yıllar,


"Hasta Hizmetleri Yöneticilerimizden Mesaj Var!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları