Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.. BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.. BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR."— Sunum transkripti:

1 SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.

2 BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR HEDEF BELİRLEDİNİZ Mİ ? NEDEN AKADEMİK AÇIKÖĞRETİM ?

3 MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR HEDEF BELİRLEDİNİZ Mİ ? BÜROKRASİYE Mİ ADIM ATMAK İSTİYORSUNUZ? ÖZEL SEKTÖRDE BİR UNVAN MI HEDEFLİYORSUNUZ? MALİ MÜŞAVİR Mİ OLMAK İSTİYORSUNUZ?

4 HEDEFLERİNİZ NE OLABİLİR ? MALİYE BAKANLIĞI, HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI, MERKEZ BANKASI GİBİ KAMU KURUMLARINDA UZMAN YARDIMCILIĞI, MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI, DENETMENLİK, KONTROLÖRLÜK, KAYMAKAMLIK MALİ MÜŞAVİRLİK ÖZEL BİR İŞLETMENİN MUHASEBE, FİNANSMAN PAZARLAMA,İNSAN KAYNAKLARI VB. BÖLÜMLERİ ÖZEL FİNANSAL KURUMLAR(BANKA VE DİĞERLERİ)

5 BU HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN ; Eğitiminiz boyunca alacağınız derslerde sağlam bir altyapı oluşturmak Bir alanda uzmanlaşmak Bakış açınızı genişletmek Yabancı dil bilgisi

6 BU HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN ; Bölüm derslerinizde sağlam bir altyapı oluşturmak, belirli bir alanda uzmanlık bilgisine sahip olmak ve sözkonusu alana ilişkin yenilikleri, gelişmeleri takip edebilmek alanınızla ilgili görüş ileri sürebilmek için de nitelikli bir eğitim süzgecinden geçmeniz gerekmektedir.

7 BU HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN ; Açıköğretim sınavlarından geçip diploma almak hedeflerinize ulaşmak için yeterli olmamaktadır.Aynı durum örgün eğitimde okuyan öğrenciler için de geçerlidir. Sizi hedeflerinize ulaştıracak olan, bu eğitim alanında birikime, yetkinliğe sahip olarak mezun olmaktır.

8 BU HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN ; Mezuniyet sonrası birçok sınavla karşılaşıyor olacaksınız.Özel sektörde olsun, kamu sektöründe olsun iş yaşamına iyi bir başlangıç yapabilmeniz için önünüze çıkan sınavlarda ve yetkinliği ölçme amaçlı mülakatlarda başarılı olmak zorundasınız. Rekabetin inanılmaz boyutlarda yaşandığı günümüzde bir adım öne geçebilmek için rakiplerinizden daha iyi olmak zorundasınız.

9 GEÇMENİZ GEREKEN AŞAMALAR KPSS VE KAMU KURUMLARININ SINAVLARI SMMM STAJA BAŞLATMA SINAVI BANKALARIN AÇTIKLARI SINAVLAR İNSAN KAYNAKLARI UZMANLARINCA YÜRÜTÜLEN SIKI MÜLAKATLAR

10 GEÇMENİZ GEREKEN AŞAMALAR İyi bir eğitim sonucu sağlam bir altyapı oluşturmuşsanız, bölümünüzle ilgili uzmanlık bilgisine sahipseniz kendinize olan güveniniz de artacak ve bu sınavlarda başarılı olabileceksiniz.

11 NEDEN AKADEMİK AÇIK ÖĞRETİM ? EĞİTİME VE SİZE BAKIŞ AÇIMIZ TAM ÖĞRENME MODELİ BUKET EĞİTİM

12 EĞİTİME VE SİZE BAKIŞ AÇIMIZ Temel yaklaşımımız, sizlere örgün öğretimin bütün olanaklarını hatta daha fazlasını verebilmektir. Özgürce tartışıp soru sormak ya da eksiklerinizi tamamlamak istediğinizde, karşınızda kurstan çok “gerçek bir üniversite” olmayı hedefledik ve bunu başardık.Yıllardır gerçekleştirdiğimiz yüz yüze eğitim sürecinde sizleri hep bir “üniversiteli “ olarak gördük ve size bu bakışla eğitim verdik.

13 EĞİTİME VE SİZE BAKIŞ AÇIMIZ Siz düşünen, üreten, tartışan, yaşamın değerini bilen, onu ertelemeyen, bunun için soru soran, aldığı cevaptan tatmin olmayan, fazlasını isteyen öğrenciler oldukça biz de; sizi yanıtlayan, farklı pencereler açan, kendini sürekli geliştiren bir kurum olduk. Başarımızın temelini size verdiğimiz değer oluşturdu.

14 EĞİTİME VE SİZE BAKIŞ AÇIMIZ Sinema, tiyatro, müzik, duvar gazetesi ve okuma çalışmalarını gerçek bir üniversitenin ve üniversiteli olmanın gereği saydık. Biliyoruz ki doğru bilgi, yaşamın zorluklarına karşı en önemli mücadele aracıdır. Bu yüzden sizleri donanımlı, doğru ve yeterli bilgi edinmiş öğrenciler olarak mezun etmeliyiz.

15 EĞİTİME VE SİZE BAKIŞ AÇIMIZ Hedeflerinize yürürken size destek olmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. “Çağdaş, bilimsel ve etik” öğretim anlayışımızın özeti budur. Sizi davet ettiğimiz yer gerçek bir üniversitedir.

16 TAM ÖĞRENME MODELİ Ezbere eğitim değil İşlevsel eğitim

17 TAM ÖĞRENME MODELİ Modele ilişkin aracımız: Pekiştirme testleri - Çözme standartları ? - Başarıya olan katkıları ?

18 BUKET EĞİTİM Eğitim,sistem oluşturma ve sistemin işlevsel olarak yürütülmesi ile etkin olabilecektir. Uygulanacak sistemin de işlevsel olabilmesi için "kişiye ulaşmak" önem taşımaktadır.Dersi takip eden öğrencilere "grup" olarak bakmak yerine,her öğrenciye "gruba dahil farklı karakterde bir öğrenci" bakış açısıyla yaklaşmak eğitim anlayışımızın gerekliliklerinden biridir.

19 BUKET EĞİTİM Oysa ki Türk eğitim sisteminde "kitlesel eğitim" esas alındığından sistem başarılı öğrenciye hizmet eder duruma gelmiş olup başarısız öğrencilerin durumu gözardı edilmiştir. Bu gereklilik paralelinde kurum ve sınıf kontenjanlarımız bulunmaktadır.Yürütülecek eğitim faaliyetinin daha etkin ve daha verimli olabilmesi için sınıflarımız belirlenen kontenjanı aşmayacak şekilde oluşturulmaktadır.

20 ÖZETLE,NEDEN AKADEMİK ? Tam Öğrenme Modeli ile eğitim yapıyoruz. Eğitimimizin kalitesine güveniyoruz ve Ders Geçme Garantisi veriyoruz. Size “herhangi birisi” olacağınız kalabalık sınıflarda eğitim vermiyoruz.

21 ÖZETLE,NEDEN AKADEMİK ? Bizim için özelsiniz ; kişiye özgü eğitim anlayışımızla yalnızca başarılı öğrenciye yönelik değil tüm öğrencilere yönelik eğitim yapıyoruz. Yetişkin eğitimi verdiğimizin bilincindeyiz ; bu yüzden sizi kayıtlı olduğunuz grupla sınırlı tutmuyoruz.

22 ÖZETLE,NEDEN AKADEMİK ? Mezuniyet sonrası hedeflerinize ulaşmada “yol arkadaşlığı” yapıyoruz ; size rehber oluyoruz. Sosyal aktiviteler gerçekleştirmeyi eğitim anlayışımızın bir gereği sayıyoruz.

23


"SİZİ GERÇEK BİR ÜNİVERSİTEYE DAVET EDİYORUZ.. BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLIYORSUNUZ ! NASIL BİR EĞİTİM SÜRECİNE ADIM ATTINIZ ? MEZUNİYET SONRASINA İLİŞKİN BİR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları