Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar."— Sunum transkripti:

0 DAVRANIŞ MODELİ

1 Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar. Neyi (hedef) başardığımızla beraber, nasıl (yetkinlik) başardığımızdır.

2 KOL-DİGİTÜRK-AİRTECH
Yetkinlikler PROFESYONEL YÖNETSEL MÜŞTERİ BİLİNCİ MÜŞTERİ BİLİNCİ DEĞİŞİM BİLİNCİ DEĞİŞİM BİLİNCİ SORUMLULUK BİLİNCİ SORUMLULUK BİLİNCİ BİZ BİLİNCİ BİZ BİLİNCİ BİREYSEL FARKINDALIK BİREYSEL FARKINDALIK LİDERLİK

3 Müşteri Bilinci Müşterilerimin ihtiyaç ve beklentilerine hakimim.
Profesyonel Müşterilerimin ihtiyaç ve beklentilerine hakimim. İşimi kendimi müşterilerimin yerine koyarak biçimlendiririm. Yaptığım işin müşteriyi ne şekilde etkileyeceğini düşünürüm, müşterilerim için hızlı, proaktif ve basit çözümler üretirim Müşterilerin verdiğim hizmet ile ilgili düşüncelerini veya memnuniyetlerini izlerim, öngörüde bulunurum, Müşterilerim ile iş birliğine dayalı ilişkiler kurarım, problemleri çözme yoluna gider; aşırı tepkilerden kaçınırım. Yönetici Müşterimi daha iyi anlamak ve hissetmek için her ortamda fırsat yaratırım. Ekibime müşteri önceliğini her an hissettiririm İş süreçlerimi müşteri odaklılık anlayışına göre yapılandırırım.

4 Değişim Bilinci Yeni fikirler ve bakış açıları üretirim
Profesyonel Yeni fikirler ve bakış açıları üretirim Farklı görüşlere, değişiklliklere açık olduğumu hissettiririm, desteklerim Çalışma tarzımı değişen koşullara göre adapte ederim. Şirketim ve işim ile ilgili gelişmeleri takip eder, kendimi güncel tutar yenilerim. İşimi nasıl daha iyi yaparım? diye sürekli kendimi sorgularım. Yönetici Herkesin sesine kulak veririm, her fikre saygı duyarım. Yeni fikir ve farklı bakış açıları geliştirmeleri konusunda çalışanlarımı yüreklendiririm. İşim için gerekli değişim, gelişim ve girişimleri saptar , hızla başlatırım Şirketim ve işim ile ilgili gelişmeleri takip eder, Kazandıracak ve Kazandırmayacak işleri keskin bir şekilde ayırt ederim.

5 Sorumluluk Bilinci Görev ve sorumluluk almaya hazırım,
Profesyonel Görev ve sorumluluk almaya hazırım, Aldığım kararların arkasındayım ve bu kararların sorumluluğunu üstlenirim, İşimle ilgili tüm detaylara hakimim, Hatasızlığı hedefler, yüksek kalitede iş çıkarırım Hemen harekete geçer, hızla sonuçlandırırım, Bilgiyi kapsamlı bir şekilde başkalarıyla paylaşırım. Yönetici Yönettiğim işe hakimim,işimin geleceğine yön veririm. Alanımla ilgili strateji ve hedeflerin oluşturulmasında üst yönetime katkı sağlarım Takımım için doğru hedefleri belirler, kendilerinden “ne beklendiği” konusundan net olmalarını sağlarım İşimi sahiplenirim, tüm detay ve sonuçlarıyla takip ederim. Hedeflere yönelik ekibimde inanç ve heyecan yaratırım; anlatırım, tekrar anlatırım. Olası engelleri öngörür önlem alınmasını sağlarım. Farklı açılardan bakarak şirketim için en doğru kararları hızla alırım.

6 Biz Bilinci Profesyonel Çalışma arkadaşlarıma ve müşterilere adil ve tutarlı davranırım, İş disiplinine, etik kurallara ve şirket değerlerine uyumlu hareket eder, Diğer kişilere hoşgörü ve saygıyla yaklaşır, anlamaya çalışır, kendini onların yerine koyarak yaklaşır, Ortak hedefleri sahiplenirim, bireysel başarı kadar takım başarısını da önemserim Çevremden gelen olumlu olumsuz geri bildirimleri kendime yatırım olarak görür, işime yansıtırım Yönetici Takımımın ile bölümler arası işbirliğini/uyumu arttırmak için aksiyon alırım

7 Bireysel Farkındalık Liderlik
Profesyonel + Yönetici Ortak Kendimi tanırım, güçlü ve gelişime açık alanlarımı sahiplenirim. Hatalarımı kabullenir, telafi eder, ders çıkarırım. Stres ve baskı ortamlarında kendimi yönetebilirim. Her durumda, olaylara sağduyulu yaklaşır ve profesyonel yaklaşımını korurum Başkalarının fikir ve duygularına saygı duyarım. Liderlik Yönetici Çalışanlarımda sonuca ulşamak için tutku ve coşku yaratırım Çalışanlarımın insiyatif almasını sağlar, desteklerim Takım olarak sonuca gitmeyi teşvik ederim Fark yaratan başarıyı ortaya cıkarır ve takdir ederim Açık ve yapıcı geri bildirim verir, koçluk yaparım.


"Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları