Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU"— Sunum transkripti:

1 ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU
ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

2 GÖREV ÖZETİ Kampus Akademik ve İdari yönetmelikleri ve Yönetim Kurulu Kararları çerçevesinde: Öğrencilere ait özlük, akademik ve idari işlemlerin yerine getirilmesi süreçlerini desteklemek, Oluşan veri ve bilgileri muhafaza etmek, Bu çerçevede Öğrencilerle ve Kampus diğer birimleri ile gerekli bilgi alışverişini ve işbirliğini sağlamak…

3 ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞ KAPISI Hizmet Saatleri: 09:00 – 12:00 14:00 – 17:00

4 Ofisimiz

5 Bizler… Bilgehan Yıldırım Pembe Kayserili. Mukaddes Atom. Neval Bağan
Bizler… Bilgehan Yıldırım Pembe Kayserili.Mukaddes Atom.Neval Bağan.Suat Yiğiter

6 Prof. Dr. Erol Kocaoğlan Kampus Rektör Danışmanı

7

8

9 ÖNEMLİ: ÖĞRENCİLERLE İLETİŞİM VE DUYURULAR
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’nda öğrencilerimize yönelik tüm bilgi ve duyurular e-posta ve web üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle, kayıt sırasında size verilen olan kullanıcı kodu ve şifreyi kullanarak erişeceğiniz adresinden ve web sitemizden tüm duyuruları izlemenizi önemle öneririz.

10 KKTC Öğrenci İkamet izin işlemleri
Öğrencilerimizin kayıtlarını takiben, yasa gereği en kısa sürede KKTC Öğrenci İkamet İzin İşlemlerini tamamlamaları gerekecektir. Ayrıca, öğrencilerin oturma izinlerini her yıl yenilemeleri gerekmektedir. Öğrenciler, istedikleri takdirde dört yıllık oturma izni de alabilirler.

11 Zorunlu Sağlık Sigortası:
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu öğrencilerinin öğrenim süreleri boyunca her yıl Zorunlu Sağlık Sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Bu sigorta kapsamında KKTC Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kuruluşları, öğrencilere muayene, yatarak tedavi ve diş hekimliği (Diş çektirme) hizmetlerini karşılayacaktır.

12 1.SINIFA GEÇENLER NE YAPMALI?
17 – 18 Eylül 2007 günleri Akademik Danışmanları ile görüşerek Online ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Dersler 19 Eylül günü başlayacaktır

13 ODTÜ ailesine Hoş Geldiniz!


"ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları