Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ."— Sunum transkripti:

1 WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.

2 ÜYELİK BİLGİLERİNİZE ULAŞMAK İÇİN ÜYE SAYFANIZ BÖLÜMÜNÜ TIKLAYINIZ…

3 ÜYELİK BİLGİLERİNİZE ULAŞMAK VE GÜNCELLEMEK İÇİN “BİLGİLERİMİ GÜNCELLE BUTONUNU TIKLAYINIZ… DERNEK AKTİF/PASİF GÖREVLERİNİZ VE AİDAT ÖDEMELERİNİZE İLİŞKİN DETAYLAR ÜYE EKRANINIZDA YER ALACAKTIR..

4 BİLGİ EKRANINDA GÜNCELLEMELERİNİZİ TAMAMLAYINIZ. ÜYELERİMİZİN T.C. KİMLİK NUMARALARI İLE ÜYE BİLGİLERİNİ GÜNCELLEMESİ ZORUNLUDUR.

5 ŞUBE TALEP VE ÜYELİK İŞLEMLERİ İÇİN “YÖNETİCİ İŞLEMLERİ” BUTONUNU TIKLAYINIZ…

6 ŞUBE ÜYELİK TALEPLERİ, ŞUBE ÜYELERİNE TOPLU E-POSTA GÖNDERİMİ, ŞUBE DUYURULARI, ŞUBE BELGELERİNİN WEB SİTESİ ÜZERİNDE YAYINLANMASI, ANKET SİSTEMİNİN KULLANILMASI İLE İLGİLİ İŞLEMLERİN YAPILACAĞI PANEL İÇİN SOL SÜTUNDA YER ALAN YÖNETİCİ PANELİ KULLANILMALIDIR.

7 1.ADIM : ÜYE İŞLEMLERİ

8 Varolan üye listesine ulaşmak için Listele & Düzenle Butonuna Tıklayınız.. Şube Üyelerine Toplu E-posta göndermek için “ Toplu E-Posta” Butonuna Tıklayınız. Yahut Arama Sonuçlarına Mail Gönder Butonunu Tıklayınız.

9 Yeni Üye Kaydı için “Yeni Üye” Butonuna Tıklayınız… Yeni üyenizin T.C Kimlik Numarası zorunlu tutulmuştur. Üyenizin bilgilerini tamamlamanız ve kendisine web sitesi girişi için parola atamanız gerekmektedir.. *Üyelik bilgilerinin tamamlanması ardından üyelik bilgilerimi kaydet butonuna basarak sayfayı kapatmanız yeterli olacaktır. * Üyeniz mail adresinin doğruluğundan emin olunuz. Üyelik şifre ve bilgileri e-mail adresine sistem üzerinden gönderilmektedir. Yeni üyenizin T.C Kimlik Numarası zorunlu tutulmuştur. Üyenizin bilgilerini tamamlamanız ve kendisine web sitesi girişi için parola atamanız gerekmektedir.. *Üyelik bilgilerinin tamamlanması ardından üyelik bilgilerimi kaydet butonuna basarak sayfayı kapatmanız yeterli olacaktır. * Üyeniz mail adresinin doğruluğundan emin olunuz. Üyelik şifre ve bilgileri e-mail adresine sistem üzerinden gönderilmektedir.

10 2. ADIM : DUYURU & HABER İŞLEMLERİ

11 Şube Sayfanız Haberler ve Duyurular Bölümünde Yayınlayacağınız metinler için “Yeni Haber & Duyuru Butonunu Tıklayınız…. Var olan haberleri listelemek ve düzenlemek için “Haber Listele & Düzenle” Butonunu kullanmanız gerekecektir. Şube Sayfanız Haberler ve Duyurular Bölümünde Yayınlayacağınız metinler için “Yeni Haber & Duyuru Butonunu Tıklayınız…. Var olan haberleri listelemek ve düzenlemek için “Haber Listele & Düzenle” Butonunu kullanmanız gerekecektir. Ana sayfa üzerinde yayınlanacak haberin kısa özeti yazılmalıdır. Şube Haberler & Duyurular Bölümünde ana sayfaya çıkmasını istediğiniz haberler için “evet” butonunu işaretleyiniz. Evet olarak işaretlenen tüm haberler ana sayfada siteyi ziyaret eden tüm kişilerce görüntülenecektir. Şube Haberler & Duyurular Bölümünde ana sayfaya çıkmasını istediğiniz haberler için “evet” butonunu işaretleyiniz. Evet olarak işaretlenen tüm haberler ana sayfada siteyi ziyaret eden tüm kişilerce görüntülenecektir. Haber içeriğinin yazılmak istenmediği, yahut haberin internet üzerinde yayınlanmış formatını şube ana sayfanızda yayınlamak için haberin yer aldığı sitenin adresini “URL” alanına yazarak kaydet butonuna basmanız yeterli olacaktır. Haber içeriğinin yazılmak istenmediği, yahut haberin internet üzerinde yayınlanmış formatını şube ana sayfanızda yayınlamak için haberin yer aldığı sitenin adresini “URL” alanına yazarak kaydet butonuna basmanız yeterli olacaktır. Geniş haber içeriği yazılacak alanda haber üzerinde yapacağınız değişiklikler için üst butonda yer alan araçları kullanmanız gerekmektedir. Geniş haber içeriği yazılacak alanda haber üzerinde yapacağınız değişiklikler için üst butonda yer alan araçları kullanmanız gerekmektedir. Detayları verilen haberi kaydetmek yahut silmek için butonları kullanınız. Detayları verilen haberi kaydetmek yahut silmek için butonları kullanınız.

12 3. ADIM : YENİ BELGELER

13 Şube Sayfanız Belgeler Bölümüne ekleyeceğiniz metinler için “Yeni Belgeler” Butonunu Tıklayınız…. Var olan belgeleri listelemek ve düzenlemek için “Listele & Düzenle” Butonunu kullanmanız gerekecektir. Şube Sayfanız Belgeler Bölümüne ekleyeceğiniz metinler için “Yeni Belgeler” Butonunu Tıklayınız…. Var olan belgeleri listelemek ve düzenlemek için “Listele & Düzenle” Butonunu kullanmanız gerekecektir. Belge Adını ve Türünü Seçiniz. Geçmişe Yönelik Belgelerin arşivinizde yer almasını talep etmeniz halinde kayıt durumunu pasif olarak işaretlemeniz yeterli olacaktır. Belge Adını ve Türünü Seçiniz. Geçmişe Yönelik Belgelerin arşivinizde yer almasını talep etmeniz halinde kayıt durumunu pasif olarak işaretlemeniz yeterli olacaktır. Belge tarihini ve belgenin site üzerinde kimler tarafından görüntülenmesini istiyorsanız seçiminizi yapınız. Sadece şube üyelerinizin görmesini talep ettiğiniz metinler için gruba açık butonunu işaretleyiniz. Sadece TPD Üyelerinin görüntülemesini istediğiniz belgeler için “üyelere özel” seçeneğini kullanmanız gerekecektir. “Herkese açık” butonu İşaretlemeniz halinde tüm belgensiteyi ziyaret eden her kişi tarafından görüntülenebilecektir. Belge tarihini ve belgenin site üzerinde kimler tarafından görüntülenmesini istiyorsanız seçiminizi yapınız. Sadece şube üyelerinizin görmesini talep ettiğiniz metinler için gruba açık butonunu işaretleyiniz. Sadece TPD Üyelerinin görüntülemesini istediğiniz belgeler için “üyelere özel” seçeneğini kullanmanız gerekecektir. “Herkese açık” butonu İşaretlemeniz halinde tüm belgensiteyi ziyaret eden her kişi tarafından görüntülenebilecektir. Belgelerinizi bilgisayarınız hafızasından yüklemek için “Gözat” butonunu tıklamanız yeterli olacaktır. Belge içeriğini oluşturmak istemeniz halinde İçerik Ekleme Butonunu tıklayarak belgeyi sistem üzerinden oluşturabilirsiniz. Belgenizi çıkış yapmadan önce mutlaka kaydediniz. Belgelerinizi bilgisayarınız hafızasından yüklemek için “Gözat” butonunu tıklamanız yeterli olacaktır. Belge içeriğini oluşturmak istemeniz halinde İçerik Ekleme Butonunu tıklayarak belgeyi sistem üzerinden oluşturabilirsiniz. Belgenizi çıkış yapmadan önce mutlaka kaydediniz.

14 4. ADIM : ANKET İŞLEMLERİ

15 Anket Sorusunu Giriniz…. Şube Sayfanız “Oylama” Bölümüne ekleyeceğiniz anketler için “Yeni, Listele, Düzenle Butonunu Tıklayınız…. Şube Sayfanız “Oylama” Bölümüne ekleyeceğiniz anketler için “Yeni, Listele, Düzenle Butonunu Tıklayınız…. Anket Sorusunu Giriniz… (Tercihe göre) Anketiniz Başlangıç Tarihi / Saati, Bitiş Tarihi/Saati giriniz. Sonuçların anket süresini takiben ana sayfanız üzerinde yayınlanmasını istiyorsanız “Sonuçları Göster” başlığı altındaki “Evet” Butonunu işaretleyiniz. İşlemi sonlandırmak için “Anket Sorusunu Kayde” butonuna basınız. (Birden fazla anket oluşturmak için “Yeni Anket” Butonunu kullanınız.) Anketiniz Başlangıç Tarihi / Saati, Bitiş Tarihi/Saati giriniz. Sonuçların anket süresini takiben ana sayfanız üzerinde yayınlanmasını istiyorsanız “Sonuçları Göster” başlığı altındaki “Evet” Butonunu işaretleyiniz. İşlemi sonlandırmak için “Anket Sorusunu Kayde” butonuna basınız. (Birden fazla anket oluşturmak için “Yeni Anket” Butonunu kullanınız.)

16 YÖNETİM PANELİNDEN AYRILMAK İÇİN “SİTEYE GERİ DÖN” BUTONUNU TIKLAYINIZ… YÖNETİM PANELİNDEN AYRILMAK İÇİN “SİTEYE GERİ DÖN” BUTONUNU TIKLAYINIZ…

17 SAYFADAN AYRILMADAN ÖNCE ÇIKIŞ BUTONUNU TIKLAYINIZ….

18 TEKNİK DESTEK ALMAK İÇİN BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ….


"WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları